Koce05
Lakers Fan
- Член од
- 4 март 2018
- Мислења
- 2.001
- Поени од реакции
- 1.685
Ќе треба Кумани да мењав песму "сваку недељу ја сам присутан"Од куде па сг искочи недеља, цел живот домашни утакмице ги играмо у суботу. Нова управа нови моменти хахаха

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе треба Кумани да мењав песму "сваку недељу ја сам присутан"Од куде па сг искочи недеља, цел живот домашни утакмице ги играмо у суботу. Нова управа нови моменти хахаха
Ја мислу ставиле су гу у недељу ради евтину струју хахах, да ги пуштив греање на Пелистер пошто нема да играв ако е ладноЌе треба Кумани да мењав песму "сваку недељу ја сам присутан"хаха. Недеља нерад'н д'н па можда управа сака још повише публику, само за жал у погрешну салу
Ќе треба да се бутамо како онија у метро у Индију хаха. Како и да е само још појако и погласно, Пелистер МОРА ДА ПАДНЕ!!! Напред Куманово!!!
Видео надзор се чека још од 13ти декември...Још видео надзор и пушта се сала
Свак дн да местесва по едну камеру до сга ќе гу средесва..Видео надзор се чека још од 13ти декември...
Спортската сала во Куманово ќе биде пуштена во употреба откако ќе се постави видео надзор, најави градоначалникот Максим Димитриевски на последната седница на Советот на Општина Куманово, на 13 декември минатата година.
Знале су дека не работив семафори и дека нема да се играОвија од управу до толко ли су неписмени, немав ли видено дека днска од 18:00 игра Македонија ракомет на СП
Стварно су мајстори, не дека е тај утакница много битна (Гвинеја) ама па треба да се гледав много работе ако сакаш да водиш клуб на некое да кажемо стабилно ниво..
Наводно дефект била инсталација која била под паркет...Знале су дека не работив семафори и дека нема да се игра
А М А Т Е Р И З А М