Фан клуб: Калин Ивановски

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.770
Поени од реакции
4.745
Ми се свиѓа што првин иде сликата на линкот па после покажува на резултати.. Односно Калин направи брејк па после 15-20 секунди сменија на резултати дека направил брејк..

Ф

Флеш

Гостин
Ми се свиѓа што првин иде сликата на линкот па после покажува на резултати.. Односно Калин направи брејк па после 15-20 секунди сменија на резултати дека направил брејк..
Кој му е тренер на Калин ?

Ф

Флеш

Гостин
Кога спомна . За у живо малку касни играње исто едно 3 секунди . Ама додека уплатиш блокира.

Член од
4 јануари 2016
Мислења
119
Поени од реакции
216
Хрват има Велимир Зовко се вика така пишува на АТП страната тој му е иначе неколку години мислам
Го изгуглав тренеров, гледам претходно работел со Бернард Томиќ, Борна Гојо и Бернарда Пера.

Член од
2 декември 2022
Мислења
247
Поени од реакции
584
Дечки моментално првпат го гледам Калин и мој заклучок е дека во него има потенцијал за топ 50 , правилен избор на тренер и многу напорна работа. Батето има буквално се, разорен форхенд бекхенд и паралели и дијагонали силен сервис, играа убаво на сите подлоги. GO GO KALIN!!

Ф

Флеш

Гостин
Дечки моментално првпат го гледам Калин и мој заклучок е дека во него има потенцијал за топ 50 , правилен избор на тренер и многу напорна работа. Батето има буквално се, разорен форхенд бекхенд и паралели и дијагонали силен сервис, играа убаво на сите подлоги. GO GO KALIN!!
Мене ми е помило оти сакам да видам Македонец .

Србија,Бугарија,Грција и пошироко . Криво ми е а имаме таленти .

Емотивно се чуствувам подобро заради наши луѓе .

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.256
Поени од реакции
37.949
Уште еден пораз во прво коло на челенџер. :(

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.256
Поени од реакции
37.949
Следна недела - квалификации на нов челенџер: Козерки опен во Полска (како се изговара името на градот, поим немам). Тешко дека ќе влезе во main draw директно, зашто десетта замена е, но во квалификации е втор носител, што значи ќе има полесни противници.

Еве ја entry list-ата и за тој челенџер:

Screenshot_20230808_164317_Chrome.jpg

Screenshot_20230808_164340_Chrome.jpg

И квалификации:
Screenshot_20230808_164415_Chrome.jpg

Screenshot_20230808_164448_Chrome.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom