- Член од
- 17 декември 2019
- Мислења
- 2.770
- Поени од реакции
- 4.745
фала злочко
Кој му е тренер на Калин ?Ми се свиѓа што првин иде сликата на линкот па после покажува на резултати.. Односно Калин направи брејк па после 15-20 секунди сменија на резултати дека направил брејк..
Кој му е тренер на Калин ?
Кога спомна . За у живо малку касни играње исто едно 3 секунди . Ама додека уплатиш блокира.Ми се свиѓа што првин иде сликата на линкот па после покажува на резултати.. Односно Калин направи брејк па после 15-20 секунди сменија на резултати дека направил брејк..
Хрват има Велимир Зовко се вика така пишува на АТП страната тој му е иначе неколку години мисламКој му е тренер на Калин ?
Не знам кој му довикува на нашки , ама спремен е да го закољи ... АЈДЕ БРЕЕЕЕ АЈДЕЕЕNa spanski zbori be ovoj KalinVamos, Siii ....
Го изгуглав тренеров, гледам претходно работел со Бернард Томиќ, Борна Гојо и Бернарда Пера.Хрват има Велимир Зовко се вика така пишува на АТП страната тој му е иначе неколку години мислам
Има педигре . Најдобриот од Австралија бил кај негоХрват има Велимир Зовко се вика така пишува на АТП страната тој му е иначе неколку години мислам
Мене ми е помило оти сакам да видам Македонец .Дечки моментално првпат го гледам Калин и мој заклучок е дека во него има потенцијал за топ 50 , правилен избор на тренер и многу напорна работа. Батето има буквално се, разорен форхенд бекхенд и паралели и дијагонали силен сервис, играа убаво на сите подлоги. GO GO KALIN!!
Odlicno pocna mame mu jebem, napravi brejk vodese 3-1 i imase servis..Уште еден пораз во прво коло на челенџер.![]()