- Член од
- 23 ноември 2010
- Мислења
- 202
- Поени од реакции
- 6
види вака сеа ... јас не се јачам за кавадарци ......citaj me slobodno i ponatamu,moze ke naucis nesto pametno...
ZA KAVADARCI POPRVO KE UMRAM ,OTKOLKU DA SE SITAM!!! ne mi ja razbiras poentata na pisanoto,zatoa za takvite kako tebe MORAM da go spustam nivoto za da mozes da me razberes!!!
ste gostuvale vo kavadarci i prethodno sigurno desetina pati,i nikomu nisto.skoro sekogas ste si pominuvale dobro...DALEKU OD TOA DEKA OPRAVDUVAM BRUTALNOST OD POLICIJA!!!...ama pak ke ti potenciram...SE JACATE DA PRAVITE GUZVI VO 2 GRADA SO TOTALNO UNISTENI navivacki grupi,dodeka vo SKOPJE ,VO BUTEL ne otidovte samo od STRAV I PRETPAZLIVOST!!! TOA E FAKT!!!..nemoj ziti se da se zamaras da mi obrazlagas za nekoi 50,100 karti,upravi ova ona....
znaci vo ocite na sekoj iskusen navivac SEKOGAS ke bides MAL koga se obiduvas da si go podignes rejtingot vo takvi gradovi kako prilep i kavadarci..MISLAM DEKA SUM SEGA POJASEN!!!...
p.s./pred vas bea i fa,pa nikomu nisto...ni tepanje ni nisto...zatoa razmisli malce sto pisuvas,bidi pred se tocen i realen vo napisanoto...
а срека во прилеп небев ... прилеп е едно од најнеуспешните гостувања на CPB според мене ...
ние во кавадарци неотидовме да правиме инцидент ... отидовме 5 буса да го бодриме работнички да дојде до победа (што и реално можеше да се случи да останевме до крајот на утакмицата )...