Фан клуб : КК Ултимејт Баскет - Прилеп

Член од
23 ноември 2010
Мислења
202
Поени од реакции
6
...citaj me slobodno i ponatamu,moze ke naucis nesto pametno...
ZA KAVADARCI POPRVO KE UMRAM ,OTKOLKU DA SE SITAM!!! ne mi ja razbiras poentata na pisanoto,zatoa za takvite kako tebe MORAM da go spustam nivoto za da mozes da me razberes!!!
ste gostuvale vo kavadarci i prethodno sigurno desetina pati,i nikomu nisto.skoro sekogas ste si pominuvale dobro...DALEKU OD TOA DEKA OPRAVDUVAM BRUTALNOST OD POLICIJA!!!...ama pak ke ti potenciram...SE JACATE DA PRAVITE GUZVI VO 2 GRADA SO TOTALNO UNISTENI navivacki grupi,dodeka vo SKOPJE ,VO BUTEL ne otidovte samo od STRAV I PRETPAZLIVOST!!! TOA E FAKT!!!..nemoj ziti se da se zamaras da mi obrazlagas za nekoi 50,100 karti,upravi ova ona....
znaci vo ocite na sekoj iskusen navivac SEKOGAS ke bides MAL koga se obiduvas da si go podignes rejtingot vo takvi gradovi kako prilep i kavadarci..MISLAM DEKA SUM SEGA POJASEN!!!...
p.s./pred vas bea i fa,pa nikomu nisto...ni tepanje ni nisto...zatoa razmisli malce sto pisuvas,bidi pred se tocen i realen vo napisanoto...
види вака сеа ... јас не се јачам за кавадарци ...
а срека во прилеп небев ... прилеп е едно од најнеуспешните гостувања на CPB според мене ...
ние во кавадарци неотидовме да правиме инцидент ... отидовме 5 буса да го бодриме работнички да дојде до победа (што и реално можеше да се случи да останевме до крајот на утакмицата )...

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
а срека во прилеп небев ... прилеп е едно од најнеуспешните гостувања на CPB според мене ...
ние во кавадарци неотидовме да правиме инцидент ... отидовме 5 буса да го бодриме работнички да дојде до победа (што и реално можеше да се случи да останевме до крајот на утакмицата )...
Ех, сега не дека ќе победевме, зашто коа се деси инцидентот беше едно 8 разлика за Фени а имасе уште 5,6 минути! Али у секој случај тоа влиаеше и врз играчике кои цело време ги молеа џандариве да не маваат, среќа шо и они не добија ќотек, Мираковски еден од џандарите два пати го бутна и нешо му збореше онака ко да му се заканува! Али тоа е! Сепак на Работнички му фали и добра клупа, неможат едни 5 души да играат толку натпревари по ред а притоа да нема кој да ги замени.

Член од
23 ноември 2010
Мислења
202
Поени од реакции
6
Ех, сега не дека ќе победевме, зашто коа се деси инцидентот беше едно 8 разлика за Фени а имасе уште 5,6 минути! Али у секој случај тоа влиаеше и врз играчике кои цело време ги молеа џандариве да не маваат, среќа шо и они не добија ќотек, Мираковски еден од џандарите два пати го бутна и нешо му збореше онака ко да му се заканува! Али тоа е! Сепак на Работнички му фали и добра клупа, неможат едни 5 души да играат толку натпревари по ред а притоа да нема кој да ги замени.
никогаш не се знае ... Работнички играше одлично додека бевме ние во сала ...
здравје ако улета некој кинта на полу сезона , да се земат 3 засилувања ...

Член од
22 ноември 2010
Мислења
384
Поени од реакции
11
da vidite kako mavaa so kamenja od tribinata urnata cpb
ima na lokalna televizija na kavadarci ubavi snimki od toa
tuka mu se povredeni clenovi ova ona mesto da mu pomognat da gi smirat dzandarite pa uste mavaat so kamenja u obicna publika i po dzandari
baska i gledam eden tip prvo dobi pendrek pa posle uste nesto kako da mu vrakjase so noga go udri po stit i ko go zamava ovoj so pendrekot...

Член од
23 ноември 2010
Мислења
202
Поени од реакции
6
da vidite kako mavaa so kamenja od tribinata urnata cpb
ima na lokalna televizija na kavadarci ubavi snimki od toa
tuka mu se povredeni clenovi ova ona mesto da mu pomognat da gi smirat dzandarite pa uste mavaat so kamenja u obicna publika i po dzandari
baska i gledam eden tip prvo dobi pendrek pa posle uste nesto kako da mu vrakjase so noga go udri po stit i ko go zamava ovoj so pendrekot...
па како да не вракаме ... што да правиме ... ? да гледаме како не тепааат ?

Член од
22 ноември 2010
Мислења
384
Поени од реакции
11
па како да не вракаме ... што да правиме ... ? да гледаме како не тепааат ?
ke se pomirite be znaete deka taka uste poveke ke go jadete
ali se jacate bez vrska se praite tepacista i posle kukate

kaj i be ti ke mu vratis na covek od 190 cm so moze so eden udar da te nokautira a ne pa tuka so pendrek i so stit

Член од
23 ноември 2010
Мислења
202
Поени од реакции
6
ke se pomirite be znaete deka taka uste poveke ke go jadete
ali se jacate bez vrska se praite tepacista i posle kukate

kaj i be ti ke mu vratis na covek od 190 cm so moze so eden udar da te nokautira a ne pa tuka so pendrek i so stit
ама ти очигледно сеуште мислиш дека ние отидовме во кавадарци да правиме инцидент ?
бевме нападнати брутално безпричина ! и да и наредниот пак кога ке не нападнат ке враќаме ...
не само ние се надевам сите македонски навивачки екипи !

Член од
22 ноември 2010
Мислења
384
Поени од реакции
11
ама ти очигледно сеуште мислиш дека ние отидовме во кавадарци да правиме инцидент ?
бевме нападнати брутално безпричина ! и да и наредниот пак кога ке не нападнат ке враќаме ...
не само ние се надевам сите македонски навивачки екипи !
ne bevte bez pricina
a brutalno bese poradi toa so glupite zelki napravija stampedo i ebaa i tribina i povredeni imase i mozese da ima zrtvi

ete i site ke vratat ke otidat nekoi 100 dusi a do niv 20 zelki i ke vratat na nesto incident i ke gi napravat ni odi ni sedi
na intenzivna nega op
nisto posebno vazno vratile
vredelo sto bi rekol ti!

Член од
23 ноември 2010
Мислења
202
Поени од реакции
6
ne bevte bez pricina
a brutalno bese poradi toa so glupite zelki napravija stampedo i ebaa i tribina i povredeni imase i mozese da ima zrtvi

ete i site ke vratat ke otidat nekoi 100 dusi a do niv 20 zelki i ke vratat na nesto incident i ke gi napravat ni odi ni sedi
na intenzivna nega op
nisto posebno vazno vratile
vredelo sto bi rekol ti!
продолжија да маваат и кога се направи стампедото лежевме а они маваа ...
ќе кажам пак ... желките едвај чекаа некој да не испровоцира и да почнат со млатење

Член од
22 ноември 2010
Мислења
384
Поени од реакции
11
продолжија да маваат и кога се направи стампедото лежевме а они маваа ...
ќе кажам пак ... желките едвај чекаа некој да не испровоцира и да почнат со млатење
a jas za toa sto ti vikav deka toj sakase da vrati na zelka bese posle stampedoto
i imase i drugi situacii i baska dole koga se simnavte pola grupa posle stampedoto mavavte kamenja nakaj tribina so sto na eden dedo mu ja dupnavte glavata kazav 100 pati :)

Член од
23 ноември 2010
Мислења
202
Поени од реакции
6
a jas za toa sto ti vikav deka toj sakase da vrati na zelka bese posle stampedoto
i imase i drugi situacii i baska dole koga se simnavte pola grupa posle stampedoto mavavte kamenja nakaj tribina so sto na eden dedo mu ja dupnavte glavata kazav 100 pati :)
ќе видиме утре што точно се случуваше во кавадарци ...
снимките ќе бидат пуштени

Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
186
значи вие од цпб според неколку ваши членови не сте биле на гостување...пошо после инцидентот во прилеп незам дали овде на форум или на фб 3-4 момци од кај вас се вадеа дека за цпб не било гостување ако не направеле инцидент....значи само пробувате да сее извадите од ситуација...

@ MONKEY @

ultras
Член од
12 декември 2007
Мислења
280
Поени од реакции
153
сабота 11.12.2010 Ултимејт Баскет - Лирија, мислам дека оваа утакмица мора да ја добијаме за да се подзацврстиме на средината на табелата.

@ MONKEY @

ultras
Член од
12 декември 2007
Мислења
280
Поени од реакции
153
Го загубивме натпреверот во последната минута срамно, но сепак треба да се земе предвивид дека прва година играме во прва лига па и составот не е уигран но сепак да имаш предност од 20 коша и да загубиш на крајот е НЕДОЗВОЛИВО.Шиптарчинава кутрите ко за грев цело прво полувреме не знаеја на кај тера, после почнаја со плачење де му сметаше публиката, де некој ги гаѓаше и вреѓаше, албанска работа, судииве не дотолчија, судење за нигде, не се разбирам мн во кошарка ама од 1км се гледаше дека беа наклонети кон шпонгиве но сепак нај големата вина и кривица за поразот е за нашите кошаркари кои прокоцкаја висока предност.

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Во купот играме против Куманово на 12 и 15 јануари, ако одиме понатаму следен противник е Фени.

Kajgana Shop

На врв Bottom