Фан клуб: Бостон Селтикс

Член од
1 март 2011
Мислења
180
Поени од реакции
8
Toa e toa :D FORZA PHILIESSSS ... Kaj ste sea aa ???

Philadelphia e Philadelphia :D

Juhuuuuuuuuuu POBEDIVMEEEE

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Ај не серете по нашиот фан клуб туку молете се за плеј оф, гитла сега ;)

Н

'Никола'

Гостин
Срамота само ќе кажам.Поздравче од Филеделфија :)
Што е срамота? Тоа што господинот погоре се понаша тука како 5 годишно детенце, или срамота што изгубивме?
Ако е за поразот, нема никаква срамота, тоа е играта, една ја добиваш, друга ја губиш, тоа е спортот.:toe:

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Што е срамота? Тоа што господинот погоре се понаша тука како 5 годишно детенце, или срамота што изгубивме?
Ако е за поразот, нема никаква срамота, тоа е играта, една ја добиваш, друга ја губиш, тоа е спортот.:toe:
Да бевте волку пристрасни кон клубовите во Македонија,ќе бев радосен,вака само ќе ве прашам,како толку ги сакате кога не сте ни биле на утакмица ? Поише ве примамува телевизорот од салата ?

Н

'Никола'

Гостин
Да бевте волку пристрасни кон клубовите во Македонија,ќе бев радосен,вака само ќе ве прашам,како толку ги сакате кога не сте ни биле на утакмица ? Поише ве примамува телевизорот од салата ?
Пристрасен сум кон тоа што сакам да бидам. Што ако сум од Македонија, мора под дифолт дека сум од тука да гледам и навивам за некој наш клуб? Има некое такво правило?
Од кај знаеш која е мојата поврзаност со клубовите за кои навивам, дали сум бил или не на утакмици?

Аеродром

Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Пристрасен сум кон тоа што сакам да бидам. Што ако сум од Македонија, мора под дифолт дека сум од тука да гледам и навивам за некој наш клуб? Има некое такво правило?
Од кај знаеш која е мојата поврзаност со клубовите за кои навивам, дали сум бил или не на утакмици?
Извини,заедно викаш со американцине DEFENSE :)

Н

'Никола'

Гостин
Нема врска бе,навивајте си,не дека и јас немам некој тим,али фетиш ми е домашното првенство,дали дека сум навивач...
Секоја чест за тоа дека си навивач на наш тим, ама не не' осудувај тие што не се интересираме за истото. :smir:

Аеродром

Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Секоја чест за тоа дека си навивач на наш тим, ама не не' осудувај тие што не се интересираме за истото. :smir:
Не ве осудувам само прашав,како може да ви е појако да глеаш утакмица на стрим/тв или у сала ?

Н

'Никола'

Гостин
Не ве осудувам само прашав,како може да ви е појако да глеаш утакмица на стрим/тв или у сала ?
За гледање во живо, т.е во сала, се знај дека е најубаво. Атмосфера, навивање, и сите тие работи, ама што да правам кога во времето кога растев во Прилеп немаше кошаркарски тим. Сплет на околности и многу други работи, тоа ти е. А НБА гледам многу одамна, и уште од старт ги засакав Бостонци (уште пред времето на Пирс), и еве ме сеа, ретко кога пропуштам утакмица.

Kajgana Shop

На врв Bottom