Фан Клуб: Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Nikolic
  • Време на започнување Време на започнување
A sto napravil Xabi poveke od Buskets vo svojata kariera?
Sto pravi Xabi poveke od Buskets za Spanija osven dobi topka i vrati mu ja na Xavi....Za razlika od nego Buskets ja igra ulogata DM za Spanija...
No Del Boske nema m**ina pa zatoa igra so dvajca DM,a toa ne odi kon dobro...
Најдобар можен задни везњи тандем се двајцата, не знам тренер што не би ги играл ако ги има во тимот, едноставно посигурно од нив нема, ако го остават сам еден од нив, огромна дупка ќе има. Луѓе разберете дека ова не е лигашко првенство, сега следуваат елиминации немаш право на кикс. Мора сите да се претпазливи, нема простор за лутење, давале не давале голови.

Инаку по мое мислам дека Силва треба да стартува од клупа, или Мата или Фабрегас или Навас, едноставно нападот е само за Торес резервиран. Визија за успех ми е таа...

Со играњето истовремено на Бускетс и Чаби,мора Иниеста да игра крило.А кога игра тој крило,не е то то...Виде вечер некоја добра топка кон Торес од Иниеста?Или Чаби или Бускетс на клупа,а пошто знаеме кој може да гира подобро покрај Чави и Иниеста,се знае кој треба на клупа...барем ова е мое мислење.....иначе како би гирале 4цата друго ?
Само да ти напоменем дека Иниеста сезонава СЕ ИЗГУБИ, а на Европсково каде што игра крило е најдобар поединец у Шпанија. Не било “то то“.

А тие што го критикуете Чаби, толку се разбирате од фудбал. Мислите дека у фудбал играат само тие што дриблаат и тие што кршат нозе на средина, или па што глумат за да бидат запазени. Не, играат и други што вршат и многу повеќе работа од останатите без да биде многу запазено од публика, за што вие појма немате. Ама ајде експерти, Чаби не чинел...:tapp:

545013_10151858447475553_1445199966_n.jpg

:cuc:

Ај сега Французиве да ги плеснеме и после во полу-финале со Чешка/Поругалија не би требало да имаме проблеми :)

Ајде се гледаме момци... ќе биде јак меч ! :)

Мора да им платиме за 2006, уште сега се сеќавам како ми беше кога не тепаа, око не затворив...

Suparnik reprezentacije Španije bit će Francuska (subota 20:45). Španija nije nikada pobijedila Francusku u nekom zvaničnom susretu. :/

Фала богу ќе ги тепаме Французиве.
Финале here we come

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom