Во врска со заканувањата, неофициално, сите тимови се жалат од закани од играчите на слога, а и шкендија! Имаше еден играч од брегалница(лани) што се жалеше дека играчи од слога му се заканувале со тепање нему и на ќерката ако победат. За него сум сигурен зошто сум слушнал дирекно од него!
Се кршеле и се кршат! Ама пред 2 години се скрши нога на Џони, а сега на Каспер! Како навивач на слога сигурно си видел а и искрено би требало да се признае дека тоа беше крвнички со намера и доста неспортски, а не само обична несреќа како што се спушта топката по медиумите!
1. Ај сега да не се заебаваме, вакви глупости не се случуваат, а пцуење, заканување секогаш имало, барем во нашиот фудбал, такви сме, а можда ќе речеш дека само ние албанците го правиме тоа уште од сега ќе те демантирам, мене лично ми се заканувале, али можат само да јадат гомна ништо повеќе значи тоа се глупости, ако тој играчот се исплашил од тоа, значи е пичка човек. А јасно е дека во Чаир тешко е да се игра, атмосферата е таква, а што паѓаат на притисокот противниците не сме виновни ние.
2. Пак ќе ти кажам, нозе, раце . . . се кршеле и ќе се кршат ТОА Е ФУДБАЛ! Сега се случило на играч од истиот тим 2 пати да им скршат нога, се случува нема што да се прави, намерни стартови има и во Англија сети се само лани на Едуардо од Арсенал што му направија, така што не ти фаќа место ова што го кажуваш.
:smir: