Фан Клуб: Шкендија

Статус
Затворена за нови мислења.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
гледам дека сите сте исти.....т.е. НАЈМНОГУ ВЕ БОЛИ кога СЕ ПРИКАЖУВА ВИСТИНАТА........така да ИМАТЕ,да не го тупам за џабе(и онака не може да се разбеереме,или вие не сакате) ..и оформени сте во 1942 од Џемо така...

имаме..........во 2006/2007/2004 навиваме на "сите" натпревари на Шкендија,2008/2009/2002/2005 само на неколку натпревари(вклучувајќи ги и дерби натпреварите на куп средбите со Тетекс,па и со Вардар...идеме од љубов,а не од омраза),а во 90-тите сме навивале,но не знаеме кој сезони
и да секогаш ви постираме слики/видеа од 15 години Балисти,бидејќи тогаш бевме најбројни од сите МК тифо групи......... и да Red Black Army е наш назив,само што Комити ни го копираат
:smir:

оди кај чичко ти Гугл и тетка ти Вики па види што значи зборот Навивање и Навивачка група........па тогаш ќе правиме муабет колку сакате
Ти го кажав моето вчера...ако не те мрзи врати се неколку страници назад и сети се бидејќи да не си бил случајно пијан вчера!

Тебе така ти изгледа дека сите слики се од 15-годишнината....ама те советувам направи разлика...бидејќи кога го велиш ова се повеќе ме уверуваш дека си бил пијан вчера!

И кога спомна за Red & Black Army....да бе само вие сте црвено-црни...а ние кутрите не смееме да ги имаме тие бои....па како да ги немаме кога нашето национално знаме е црвено-црно и затоа боите на клубот се црвено-црни.Јас многу убаво разјаснив што значи SHKËNDIJA за албанците.

И кога веќе спомна дека сме иделе само против македонски екипи бидејќи тоа сме го правеле од омраза...ма немој од омраза ќе одам јас ќе навивам и ќе викам Шкендијааа на цел глас :uvo:
Па сега покажуваш дека не знаеш речиси ништо за нас...бидејќи не знаеш дека колку сме биле против албански екипи...како Башкими,Влазерими,Ренова,Дрита...но тоа ти е кога си фиксиран во глава и кога мислиш дека само Комитите постојат во Македонија...

Кога некој ќе ви ја каже вистината ве боли...па ете реплицирај му на superstarpizza кој ти реплицираше...ајде да видим што ќе му кажеш!

пс: За првиот дел од постот дека сите сме исти...но тоа зависи за кого како...

Член од
17 август 2009
Мислења
356
Поени од реакции
4
Ти го кажав моето вчера...ако не те мрзи врати се неколку страници назад и сети се бидејќи да не си бил случајно пијан вчера!

Тебе така ти изгледа дека сите слики се од 15-годишнината....ама те советувам направи разлика...бидејќи кога го велиш ова се повеќе ме уверуваш дека си бил пијан вчера!

И кога спомна за Red & Black Army....да бе само вие сте црвено-црни...а ние кутрите не смееме да ги имаме тие бои....па како да ги немаме кога нашето национално знаме е црвено-црно и затоа боите на клубот се црвено-црни.Јас многу убаво разјаснив што значи SHKËNDIJA за албанците.

И кога веќе спомна дека сме иделе само против македонски екипи бидејќи тоа сме го правеле од омраза...ма немој од омраза ќе одам јас ќе навивам и ќе викам Шкендијааа на цел глас :uvo:
Па сега покажуваш дека не знаеш речиси ништо за нас...бидејќи не знаеш дека колку сме биле против албански екипи...како Башкими,Влазерими,Ренова,Дрита...но тоа ти е кога си фиксиран во глава и кога мислиш дека само Комитите постојат во Македонија...

Кога некој ќе ви ја каже вистината ве боли...па ете реплицирај му на superstarpizza кој ти реплицираше...ајде да видим што ќе му кажеш!

toni se sobereme mnogu na sekoj natprevar i tie mislat deka sekogas slavime jubilej :vozbud::vozbud::vozbud::smir:

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
koj vika so edna navivanje ??

navivame celi 10 godini samo ova sezona ne navivavme !! vie navivate 3 godini i se praete mafijashi !! Kazete malce za istorijata na poznatiot MUJO kade zavrshil toj :P ? pozz
Bravo mislim svaka ti cast se radues na ubien cuek i velicas ubica bog da cuva

B

Beck's

Гостин
Прочитај го болдот, па кажи дали сум смешен или не. Збориш за мртов човек, исто како што зборевте и за Тоше. Треба да се засрамите, зошто мислите дека преку ова ќе докажете дека вие имате сила или незнам што. Секоја чест.
ovde moram da te repliciram.Znaci ako e sramota da se izvika Tose p....r,kazi mi ti nesto za toa sto izvikuvate(ne samo vie,site mak navijacki grupi) Allah p....r

Ke molam nekoj moderator da sredi malce,definitivno treba da se banira nekoj od temava

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
ovde moram da te repliciram.Znaci ako e sramota da se izvika Tose p....r,kazi mi ti nesto za toa sto izvikuvate(ne samo vie,site mak navijacki grupi) Allah p....r

Ke molam nekoj moderator da sredi malce,definitivno treba da se banira nekoj od temava
Никоаш не сум го одобруел тоа. Да пцуеш на национална основа сфаќам, ама мешање вери и слично...жално. Не ги оправдуем ни нашите ни вашите, ама еве кажи барем еднаш кога сме почнале први да скандираме први за вакви работи, и не ви пишуем више овде.

B

Beck's

Гостин
Никоаш не сум го одобруел тоа. Да пцуеш на национална основа сфаќам, ама мешање вери и слично...жално. Не ги оправдуем ни нашите ни вашите, ама еве кажи барем еднаш кога сме почнале први да скандираме први за вакви работи, и не ви пишуем више овде.
niti ja ne opravduvam takvi raboti,bidejki siguren sum deka ima i sto pcujat po Tose,a doma go slusat nekogas.Nejse se nadevam deka i dvete strani ke prestanat so vakvi izvici,a toa koj pocnal prv nikad ne mozeme da znaeme tocno neli,a i ne e tolku bitno:smir:

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119

е ова е различно:
2vardar%20cvz%2089-90.jpg 4vardar_sloga_96-97.jpg vardar_-_sloga2.jpg 5kdqg9wj9dbcdqwjzwov.jpg 6vardar_pelister_97-98.jpg al_VADAR_SlogaJug_02.jpg Gori Albanec.jpg 021641820.jpg 004tr2.jpg

се надевам можеш самиот да ја видиш разликата на сликите(според резолуцијата,различните знамиња,самиот стадион,креативноста на самата група,по посетеноста, итн) па да заклучиш кои се од перидот на 90-тите,кои се од 2000;)

па и јас можам да ти кажувам,да ти кажувам дека на пр.Комити се оформени 1903,дека Вардар постои од 1887 итн но никаде нема слики(иако тогаш сликањето уште не било во "МОДА") што значи и ти ќе се смееш и нема да ми веруваш:toe:

чудно е малку тоа што дури сега (во 21 век) дознавте и ги форсиравте вашите "албански" бои???
vardar_pobeda_94-95.jpg
сликава е од 94,и самиот гледаш од кога потекнува тој назив и кој го користел--------------

а што е со сканидирањата Тоше-педер,пеењето Македонско девојче,Сестрите ваши итн.............дали во овие песни се содржи зборот Шкендија или можеби ви се насловени Шкендија 1,2,3?????

затоа и барав слики,но вие ми постиравте само со Тетекс,Брегалница,Македонија ЃП(да те потсетам дека ова се Мк екипи),а никаде(се разбира ако имате присуствувано) не видов слики од Шкендија-Слога/Башкими/Ренова/Дрита итн.........многу имате љубов кон Шкендија кога игра со Мк екипи..........ФАНТАСТИЧНО.....You w'll never walk alone така ви идеше транспарентот нели:toe: и вториот дел од него especially with Macedonians

најди ми доказ,слика, итн каде што Комити не се константни од нивното оформување????(било куп,прва лига,европски утакмици).........ти давам рок од година дена

како што би рекол Тони Зен---------------те уништив во мој стил(и знаеш како иде понатаму)

и ајт :tv: т.е. барајте од модераторите да ми дадат бан;)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ох сирот ти....ме уништи стварно...

Значи вака...јас не ти барав слики од комити а гледам дека никој тука не ти бараше па не знам што ти стана да ги постираш...а за тоа грешка си дека токму во една од сликите е навивањето против Ренова а има слики само реков сајтот не работи моментално па да ги видиш сите слики против Влазерими,Башкими(а 15 годишнината беше токму против Башкими :) )...но ете се повеќе ме убедуваш во тоа што мислам дека пијан си бил :)

А за песните...хах ме потсети на еден поранешен член на форумот кој исто така како тебе тврдеше дека немаме песни за SHKËNDIJA...ама ај ќе го најдам постот со преведените песни па ќе ти го постирам пак...

И да те потсетам никој не ти бараше да ни кажуваш за комитите бидејќи ова е фан клуб Шкендија.
комитите се формирани порано од Балистите и што очекуваш ти ние да имаме слики од 1980 а сме формирани во 1992...:uvo:

За транспарентот што ти сега го измисли со твоите "бистри" фантазии...You'll Never walk alone....па тоа никогаш не сме го имале ни ќе го имаме.

А најсмешно делуваш во делот за боите...ах бе човече....ајде земете ги и боите нека бидат ваши ние ве копираме вас...охх:tapp:
Сега и црвено-црната боја не е наша а ваша било...ајде реши се ќе бидеш црвено-црн или црвено-жолт???!!! Ама и ти не знаеш што сакаш...и не знаеш што сакаш да кажеш на темата!

И да токму како што рече: Ме уништи во твој стил...патентот ми го уништи цел :tv:

Ајде пријатно и немам намера веќе да ти реплицирам на постови на кои самиот се губиш...чао

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ахам...само ме потсети тони фала :smir:

Ме интересира, дека еднаш го извадивте грчкото знаме на трибина кај вас против Тетекс, после тоа со армијата на грција (знаете за што зборим), ме интересира дали пак ќе го извадите грчкото знаме, и дали уште си ги сакате онака како браќа?

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ахам...само ме потсети тони фала :smir:

Ме интересира, дека еднаш го извадивте грчкото знаме на трибина кај вас против Тетекс, после тоа со армијата на грција (знаете за што зборим), ме интересира дали пак ќе го извадите грчкото знаме, и дали уште си ги сакате онака како браќа?
Ова со грчкото знаме сум го објаснил уште од тогаш после натпреварот :)

Знамето беше извадено од еден човек кој сам се решил така.Откако управата на Балистите го виде веднаш му рекоа да го тргне и беше тргнато.

Грците не сме ги сакале некогаш а и ни ќе ги сакаме,тие за нас се исто како и србите што се :)

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Ова со грчкото знаме сум го објаснил уште од тогаш после натпреварот :)

Знамето беше извадено од еден човек кој сам се решил така.Откако управата на Балистите го виде веднаш му рекоа да го тргне и беше тргнато.

Грците не сме ги сакале некогаш а и ни ќе ги сакаме,тие за нас се исто како и србите што се :)
ИМ СЕ БЛИЖИ КРАЈОТ!!!:)

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Ох сирот ти....ме уништи стварно...

Значи вака...јас не ти барав слики од комити а гледам дека никој тука не ти бараше па не знам што ти стана да ги постираш...а за тоа грешка си дека токму во една од сликите е навивањето против Ренова а има слики само реков сајтот не работи моментално па да ги видиш сите слики против Влазерими,Башкими(а 15 годишнината беше токму против Башкими :) )...но ете се повеќе ме убедуваш во тоа што мислам дека пијан си бил :)

А за песните...хах ме потсети на еден поранешен член на форумот кој исто така како тебе тврдеше дека немаме песни за SHKËNDIJA...ама ај ќе го најдам постот со преведените песни па ќе ти го постирам пак...

И да те потсетам никој не ти бараше да ни кажуваш за комитите бидејќи ова е фан клуб Шкендија.
комитите се формирани порано од Балистите и што очекуваш ти ние да имаме слики од 1980 а сме формирани во 1992...:uvo:

За транспарентот што ти сега го измисли со твоите "бистри" фантазии...You'll Never walk alone....па тоа никогаш не сме го имале ни ќе го имаме.

А најсмешно делуваш во делот за боите...ах бе човече....ајде земете ги и боите нека бидат ваши ние ве копираме вас...охх:tapp:
Сега и црвено-црната боја не е наша а ваша било...ајде реши се ќе бидеш црвено-црн или црвено-жолт???!!! Ама и ти не знаеш што сакаш...и не знаеш што сакаш да кажеш на темата!

И да токму како што рече: Ме уништи во твој стил...патентот ми го уништи цел :tv:

Ајде пријатно и немам намера веќе да ти реплицирам на постови на кои самиот се губиш...чао
а ти сега ме уништи во типичен твој стил(незнаење,збунетост,неразбирливост,превртување на работите):smir:

конкретно ти ги посочив тие слики бидејќи само тие имаат слики од текот на нивното постоење па се до ден денес(константно си навиваат за својот клуб од 1987).,,,,,,,,,,,,што ќе правеше ако немавме интернет,компјутери итн.ќе ми речеше фото-студиото во Тетово го затвориле па не можат да се развијат:toe:

не пробувај само да трошиш зборови,пробај да признаеш дека не сте КОНСТАНТНИ??/толку ли е тешко тоа.......тоа ми беше поентата,се надевам дека сега ќе разбереш,но сепак вие ќе си славите две децении од кои само една третина АКТИВНИ(читај-ЦЕЛА СЕЗОНА да НАВИВАТЕ) капиш

пак ја испревртуваш работата-НИКАДЕ не спомна дека немате песни за Шкендија,туку спомнав дали Тоше,Македонско девојче,Сестрите ваши се ПЕСНИ ЗА ШКЕНДИЈА(бидејќи ти ме убдеуваше дека пеете САМО песни за Шкендија)-пролистај претходно што напиша..........................извинето ти е:)

па постоите тогаш од 1992,што е тешко толку да ми постираш слики од сезоните 1992/93/94/95/96/97 итн???????

се извинувам за трансот,но тој ви беше изваден(ако не се лажам) на финалето на Купот на Исток!!!

пак не капираш.....RBA ви е КОПИРАНО 1000%(........што значи некоја навивачка група го имала ПРЕД ВАС,вие сте го преземале......и сега ќе ми кажеш нашето знаме е црно/црвено од 1912,и од таму доаѓа тој назив:pos2:

едукација мајсторе,а не терање инат,али таков(такви) сте што да праам јас:toe:

и доста веќе празни муабети ми правиш,кога ќе ги најдеш сликите постирај ги но еден натпревар да не биде Шкендија-Тетекс 2003,Шкендија-Силекс 2005:nenene:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom