Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

UNKNOWN_ARTIST

Blue is the colour!!!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
892
Поени од реакции
555
:star:Вечерва ПОБЕДА на Челси без примен гол

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
П.С. Тепаме ли вечер бе :vozbud:
Мислам дека имаме блага предност т.е. дека сме фаворити, само зависи од тоа што состави ќе извадат тренериве... Карло пак со најјак ќе игра изгледа, ама Леонардо :raz:
Само нека има голови и добар фудбал :vozbud:

F

fantomX

Гостин
Додека се Есиен и Лампард во тимот, тешко дека тој ке го има главниот збор, освен ако овие 2ца не добијат малку подруги улоги:toe:
П.С. Тепаме ли вечер бе :vozbud:
Лампард оди напаѓачки ориентиран везиста (АМ), па и полушпиц. Есиен игра сегде на средината, ама плејмејкер е нешто сосема друго, нема врска со овие двајца. Балак ќе одмора малку повеќе, понекогаш и Малуда.
Вака ебаго....
-----------напаѓач 1-------------напаѓач 2-------------
-----------------------Лампард-------------------------
------------------------(Деко)--------------------------
--------Балак---------- Микел---------------Есиен-----
-------(Малуда)--------(Деко)--------------(Балак)----
------ (Жирков)--------(Балак)---------------(Џо)------

Вака изгледа дека Микел и натаму е последен везен, ама на терен работата е „малку“ поинаква. Со овие сите играчи, комбинации колку сакаш. Сколари не беше расположен за комбинирање, само по дифолт одеше, ама Анчелоти не е баш таков. Формацијава лесно ќе оди и до 4-3-3 ако има потреба некогаш, со оглед на тоа дека досега така игравме.

Член од
31 март 2008
Мислења
2.572
Поени од реакции
1.864
се надевам жирков дека ќе игра, да видам шо играч е. го погледав даниел со интер и очекувам сезонава да даде најмалку 10 гола. ми стои дека е одличен играч

F

fantomX

Гостин
Формацијава е 4-1-2-1-2, компјутерцијава е успан, тешко се провикнува на САД изгледа. :icon_mrgr
Чех не ми е јасно зошто игра стално, па и Лампард. Другово горе-дуло е в ред, макар шо Белети ми боди очи.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
F

fantomX

Гостин

Поздрав до Миланезите, се читаме сабајле. :)
Јак Ањелка по по по, ќе им шибне гол на пензионериве:helou:
Milan: Kalac :je:, Zambrotta, Nesta, Boriello, Oddo, Silva, Pirlo, Seedorf, Flamini, Pato, Ronaldinho.

Овај линков стално ја има Chelsea TV? Или да не знајш кај ја има на интернетов телевизијава да се гледа? Имав еден линк, ама не функционира појќе. :toe:

Член од
5 јули 2008
Мислења
416
Поени од реакции
11
Јак Ањелка по по по, ќе им шибне гол на пензионериве:helou:

:pos2: Јаааааккк!!!

Овај линков стално ја има Chelsea TV? Или да не знајш кај ја има на интернетов телевизијава да се гледа? Имав еден линк, ама не функционира појќе. :toe:

Не,линков е само за натпреваров со Милан.Знам дека порано ја имаше на интернет ама тогаш сеуште не беше кодирана на сателитска.Сега можеш да ја следиш само доколку имаш Дримбокс со кардшеринг на Скај Англија и на Арт 5 на Хот Бирд сателитот.позз

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Мој совет ви е да гледате на Justin.tv (некни со Интер имаше пренос од Челзи ТВ) а на Adthe.net ми сецкаше и глас и слика и се...

ајде уше неколку минути :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom