Се шпекулира дека Лампард за 12 милиони може да си го откупи договорот, и да премине во Барселона како слободен играч... Да се надеваме дека се само шпекулации.
На продолженија тепавме денес против Блекбурн, 2-1 конечен, во регуларен дел 1-1. Стрелци за Челзи Лампард и Балак. Во финале играме против Ман. Јун. и нормално, ќе тепаме :wink:
Ааааа. Кикснаа Челзи денес. Во еден доста важен меч.
Но и покрај тоа ја сум доста сигурен дека Челзи ке ја кренат титулата на крај. Најверојатно ке го победат Манчестер на Stamford Bridge и се ќе биде решено.
Инаку Дрогба е играч кој го поштувам многу и мислам дека тој ке ги донесе Челзи до големото славје.
е ова стварно не и требаше на челзи ова им беше според мене и најважниот натпревар сезонава.
а имам едно прашање до вас: Aко челзи заврши со исто бодови како и манчестер се гледа меѓусебен дуел или гол разлика прво?
Доколку до 37мото коло и Манчестер и Челзи тепаат се пак ќе бидат 3 поени разлика,доколку во последното коло Манчестер изгуби од Челзи ќе бидат 0 бодови разлика,тука одлучува гол-разликата која на манчестер е едно 10-15 бода поголема :smir:
Токму тоа е проблемот, табелата покажува три бода и сите гледаат три бода, а јас гледам плус еден - гол разликата... значи разликата е ЧЕТИРИ бода, и ако не киксне манчестер на друг меч освен на тој со Челзи, шампиони ќе се.
Ќе ги тепаме бе :zlo:...
А за Англиска лига глупи се што не тепаа сега и ке беше 1 бод разлика ама тоа е ПАЦЕРИ:nesum:...мада има уште 3 кола има уште надеж:cug:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.