Dojdi da ti kazam kako se custvuvame,mocko eden aj gitla od nasiot fan club seljaciste edno glupokako se custvuvate po 14 dena od porazot. slusam teri uste placel nemozel da se smiri :pos2:
ti pa so se lutis odma. jas samo prasav moze nekoj se razbolel i sl..Dojdi da ti kazam kako se custvuvame,mocko eden aj gitla od nasiot fan club seljaciste edno glupo
Па че плачи. Знај оти на еден педерски тим, несреќно му овозможи да победи.kako se custvuvate po 14 dena od porazot. slusam teri uste placel nemozel da se smiri :pos2:
izvini ama jas navivam veke 6 godini za niv :helou:Ти ного не говори оти од ка станаа манчестер шампион од тогај си за них и кути не говори ного и мислам оти треба да пишаш у фан клуб манчестер а не тука
ти од кога си за челзи море???Ти ного не говори оти од ка станаа манчестер шампион од тогај си за них и кути не говори ного и мислам оти треба да пишаш у фан клуб манчестер а не тука
Се цитирам самиот себе... и ова не го кажувам како симпатизер на Челзи(искрено, Манчестер ми се допаѓаат повеќе како тим) но глупаво е да се зборува за Челзи така... како да е единствениот тим што има пари на овој свет. А како што знам Манчестер е побогат тим од Челзи.LaVista напиша:Читам од прееска и неможам да се изначудам.... РОМАН АБРАМОВИЧ ЈА НАПРАВИЛ ИСТОРИЈАТА ВО ЧЕЛЗИ.... што направи тој ? Да не даде тој од неговиот џеб пари за трансфери ? Тој на своја сметка да не ги зеде играчите ? Нормално со неговото доаѓање се зголеми економската моќ на Челзи ама ФАКТ е дека тој не даде пари од него за трансфери. Друго... Реал Мадрид, Барселона, Манчестер Јунајтед, Милан, Интер не се тоа најбогатите клубови на светот ? Сега треба сопствениците да ги да ги укривуваме и да не ги признаваме како клубови само затоа што имаат ОГРОМНА економска моќ ? Овие клубови се збогатуваат со маркетинг, со освојување на титули, со продавање на дресови од ѕвездите шти ги имаат во своите редовим а Челзи не е поразличен од останатите.
Не. Нема ни да има потреба.Да честитам за Анчелоти или... рано е?
Шо к*р те боли тебе бе?!?!??! Ој лечи комплекси на друго место!ти од кога си за челзи море???
од кога дојде абрамович и си рече ај овој има пари лом ќе прави па дај ќе навивам за челзи.
Ти реков да не читаш на goal.com :helou:Abe se zdrviv koga procitav za Anceloti na goal.com,a inace na oficijalnata strana na Chelsea nisto ne pisuva a toa e dobro!!!!!!
Ne e los Carlo,ama ne e za Premier Liga veruvajte!!!
A inace Dongo,Ronaldo sekogas koga ke izgubi Portugalija ili Mancester place,a da places ne e nisto sramno,zatoa cutise i raduvajse na "titulata"koja ja osvoi United so SUDIII!!!
Аман море, го отече. Чувајте си го Анчелоти ебаго.Или Марк Хјуз или Сколари ќе дојде остајте што пишуваат ...
Галијани има неколку пати изјавено дека Анчелоти нема да го напушти Милан.
И дур бевме 6-7 место имаше изјава и да се пласира Милан во ЛШ и да не се пласира Анчелоти ќе остане на клупата на Милан а истото го изјави и минатата недела ...
Contrary to reports Chelsea Football Club has not reached agreement with any individual to become manager, nor have we sought permission from any organisation to talk to their manager. We are extremely happy with how our search is progressing.