Фан Клуб: Челзи

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
^ Многу се јаки Челзи МК - фб страница и што не ке мавнат ;)

А што се однесува за Хулк дај боже да премине тоа ми е желба и сон да го видам во син дрес :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Се поблиску е Мозес до Челзи.
Ова значи дека Лукаку или Стариџ следнат сезона нема да бидат во Челзи.
Според мене двајцава се каде каде подобри од Мозес ама сепак..
Во моментов ни треба само уште десен бек. Има некоја шпекулација за некој десен бек да е блиску до Челзи?

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
А со Лукаку што бидна ? Ќе оди некаде на позајмица или...?

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Поточно возраниот е Лампард на стари години.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
А со Лукаку што бидна ? Ќе оди некаде на позајмица или...?
Тоа зависи само од него.

Ако си го стегне големиот црн г*з, и покаже труд и напредок, со оглед на моменталната ситуација со напаѓачи треба да биде во први 11.

Ама ќе видиме...

H

HoT IcE

Гостин
Лукаку според мене сеуште нема доволно искуство за да игра за почетни 11 за Челзи, но не е невозможно и тоа со оглед на импотентноста на Торес, само ќе мора многу повеќе труд да вложи. Но најверојатно Ромелу ќе иде на позајмица, се спомнува Вест Хем, и место него Стариџ ќе биде прекомандуван во шпиц, со тоа што би требало да дојде Хулк и да ротира со Рамирес, кој се покажа како светско крило.

Јас повеќе сум загрижен заради трансферот на Хулк, веќе предолго време се одложи, се ми е страв да не се повтори сагата како со Модриќ па на крај да останеме со еден Мозес/Шурле на крило што искрено се надевам дека нема да се случи. Но од друга страна ми се допаѓа изјавата на Гурлај дека Челзи нема да се впушти во наддавање за трансфер на Хулк со ПСЖ, и тоа ми дава позитивни знаци за управата, изгледа им дошло памет.

Истотака се спомнува дека Наполи сакале да го купат Меирелеш, јас лично сум против ваков трансфер. Подобро да го продадеме Есиен, а Раул да го оставиме уште една сезона, затоа што е одличен тимски играч и во втората полусезона изигра маестрално, посебно во дуелите со Барселона и Бенфика. Кога би дошол еден од Мутињо/Модриќ, најубаво ќе биде да се продаде Есиен, и Раул да остане за ротација.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Па ништо лошо и Шурле да дојде..немам ништо против...ако не Хулк тогаш сум за Шурле.

Kajgana Shop

На врв Bottom