1.Bi ve zamolil da prestanete da go spomnuvate Modric vo fanklubov,da prestanete da pisuvate za se sto e povrzano so Totenhem,Rednap i Levi.
Kazaa i dvajcata deka hrvatov ostanuva vo Totenhem,taka da nema potreba da ja tupime celo leto za nego.Mi bese golema zelba,odlicen igrac e i seuste go posakuvam vo Celzi no rabotata e zavrsena so nego.Kraj!
2.Vo narednive denovi mora da se najde plej,no so kupuvanjevo na detevo od Meksiko,mislam deka toj ke ni bide plejot kao i toj ke ne oprai.Gola voda.
A koga sme kaj drugite opcii togas od Pjanic nisto,zatoa sto igrase za Lion vo LS.Mutinjo sega koga ke razmislam so ladna glava bi bil super opcija.Mlad,dobar,slicen na Deko.
Treba seriozno da zapneme za nego i da go zavrsime transfer periodov.
3.Mata,El Matador
Deckoto vleze od klupa,napravi nekolku odlicni centarsutevi i pasovi i najbitno od se,postigna gol,sto mene licno mnogu me izraduva.Sekoja cest za deckoto.
Od novajliite isto taka dobar bese i Lukaku,im sozdavase problemi na odbranbenite na Norvic.Ke go bide,siguren sum.
Okolu igrata,ne sum zadovolen iskreno.Prvite tri utakmici od sezonava gi igrame prilicno slabo.I so Murinjo ne igravme tolku ubavo za oko i ubedlivo ama pobeduvavme.Da,ama sakam da ni se podobri igrata.
Uste sme slabi i ranlivi vo nekoi segmenti na igrata.No ete i deneska vo vtoro poluvreme igravme kako sto treba i zatoa pobedivme.
Odbranbenata linija deneska katastrofalna.Na celo so Hilario. Osven Bosingva,ostanatite bea za nikade.
Dobro sto se rabotese za Norvic,da bese nekoja pojjaka i poseriozna ekipa,tie greski skapo ke gi platevme.
No dobro e.Pak zedovme novi 3 boda,pak pobedivme i se dodeka e taka togas ke bide dobro.No ke povtoram deka igrata mora da se podobri.Zosto ako ne,prvo ke padneme kaj Sanderlend,a pokasno kaj Junajted.
4.Se nadevam deka ne e nisto poseriozno so Drogba.Strasno izgledase toa preska sto go vidov na teren.Toj golmanot dusmanski go udri,a ovoj uste poloso padna.
Ima informacii deka go pustile Drogba od bolnica,a vo narednite denovi ke se kazelo dali e seriozna povredata ili ne.
5.Ne sum doma,pa zatoa ne mi zameravajte na latinicava.