Фан Клуб: Челзи

K

kalimer0

Гостин
ВБА нема да го издржат ова темпо наредните 45 минути.
2-1 а може и повеќе но добро би било еден гол да дадеме во прво полувреме за мотивација.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.045
Поени од реакции
2.135
Сеа се вракам и што да видам ..ебате резултатот :tapp:
Ама глеам Торес добро играл или грешка сум? сеа на крај добри дриблинзи имаше..ајде 2ро праиме пресврт секако!!

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Ако продолжат со ваква мизерна игра со Х ке бидам презадоволен :):)

K

kalimer0

Гостин
Дрогба да влезе веднаш на местото од Анелка и да се почне со офанзива Дрогба & Торес.
Анелка имаше добри дриблинзи но пасовите му беа непрецизни...

A

Auditore

Гостин
После полувремево морам да упатам порака до Боаш, онака фантазерски, друже не ти е потребна еволуција потребна е РЕВОЛУЦИЈА.
Средниот ред ни е потполно отсечен, нападот неможе да функционира без средниот ред, посебно кога на ова ќе надодадеш дека и крилата ни се троми, предвидливи и крајно глупи тогаш на сите им е јасно зошто Челзи игра волку разочарувачки и слабо.
Се жалиме на Торес играл слабо, па добро да се ставиме на негово место, како да игра човекот, како да дава голови кога нема кој да му асистира кој да игра со него, не знам што да кажам, буквално играме секој пат исто, предвидливо, без никаква идеја и сите тимови не читаат ко исцепан буквар, трагично.
Калу и Анелка, да се прогонат од Челзи, од Лондон, од Англија, или поубаво ќе биде да им направиме егзекуција со џелати на среде Стемфорд Бриџ, такви бескичмењаци немам видено, едниот никаде го нема само трчка натака навака, другиов зеде ли топка пиши пропало од целата акција, едноставно шити плеј.
Мора РЕВОЛУЦИЈА под хитно, и нашата легенда, мој омилен играч Лампард делува толку изгубено и игра толку предвидливо што ми се плаче, а мојот Челзи кој го засакав поради овој играч игра ко нискоразредна екипа, бетер и од ВБА.

• Ми се допаѓа
Reactions: D_T

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
AvB has been booed off the touchline in his first game at Stamford Bridge after the half-time whistle.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Подобро да дадат 2 гола во второ полувреме, зашто ќе искршам се што се наоѓа на масава во кујнава.

A

Auditore

Гостин
AvB has been booed off the touchline in his first game at Stamford Bridge after the half-time whistle.
Превод? Не го сфаќам тоа боеед, фала :))
Рамирес копито глупо, ко циганче игра, да му доведам циганче од Средорек ќе одигра подобро, ќе го врти до утре и назад, безмозочен, уопште не е Алекс крив.
И да Торес игра колку што му дозволува играта, а тоа е ич, затоа што него треба да го проиграваат ама кај нас за жал нема кој, па кутриот сите по него тресат комплекси и нервози дека не го бива а всушност друго е работата.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.045
Поени од реакции
2.135
Барем да потпишат мата и модрич ..а калу и анелка да не се внесуваат уопште у игра и да си заминат во зимскиот преоден рок..пу бе да ви еб** забеганите..дрва ..

Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
Фан сум на Ливерпул но секогаш сум викал дека Челси има убивствена игра .. тотално го цепе противникот. Што е ова бе? ја гледам утакмицава која мизерија еј .. Каде ли е само формата на Анелка .. каде е формата на Лампард?? Што ли бара Калу прва постава ццццц .. мислам дека најдобро ќе биде да се пушти Дрогба за Челси да заигра нешто од нешто. Апсолутно се согласувам со некои членови над мене .. мн мн предвидлива игра , прочитан буквар.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.077
Поени од реакции
2.025
џабе што имаме посед на топка кога една саглам акција не направивме тоа безидејно пимплање е страшно фрустрирачки не знам дали овие нашиве трењираат заедно имам впечаток како прв пат да се гледаат
и не ми е јасно зошто анелка и торес се враќаат назат да примат топка наместо да ја бараат во празен простор вака безпотребно се ствара вишок
и имам впечаток дека не е крив анчелоти туку со дрва како анелка малуда калу толку се може
рамирес 1 асален пас не направи игра само колку да е на број грешку не му гу рачунам ај дешава се ама креативност му е -1

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Епа кога се продаде се што е креативно во тимот,а се довлекоа 4 DМ ке играме вака бедно(за последниве 3-4 години зборам не за сезонава).. И пак нека каже некој скапи биле Модрич и Мата:tapp::tapp:

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Што му е проблемот па го става Дрогба наместо Торес, човекот ко луд игра и шанса не доби од овие од средината... нејасен АВБ...

Kajgana Shop

На врв Bottom