Фан Клуб: Челзи

F

fantomX

Гостин
На кој ден во Хонг Конг на Барклис турнирот, в среда или в сабота? :LOL:

A

Auditore

Гостин
Како и да е, според мене Модриќ и треба да опција пред Пасторе, Пасторе ко планБ да му дојде.
Анелка си заминува, биди сигурен 100%.
Стариџ мислам дека ќе биде вментат како позајмица цела сезона, но не како целосен трансфер, затоа што секако Стариџ вреди сигурни 15м.
Калу е флексибилен играч, кај му кажеш таму ќе игра, башка и не се буни затоа што дреме на клупа, како џокер е одличен, секако него би го оставил на клупа, за прв тим не е.
Делач не е веќе наш играч, го продадовме, на кој не знам, ама знам го продадовме.
А Куртоис е пратен на позајмица заради оние правила за играчи од ЕУ бидејќи Челзи моментално за да купи таков играч мора да продаде таков, а Боаш и самиот изјави дека после враќање од Азија ќе одлучи кај треба да се појача и кој да си замине, а и добра е таа позајмица секако ќе добие повеќе шанса отколку во Челзи.

F

fantomX

Гостин
Анелка си заминува, биди сигурен 100%.
Делач не е веќе наш играч, го продадовме, на кој не знам, ама знам го продадовме.
А Куртоис е пратен на позајмица заради оние правила за играчи од ЕУ бидејќи Челзи моментално за да купи таков играч мора да продаде таков, а Боаш и самиот изјави дека после враќање од Азија ќе одлучи кај треба да се појача и кој да си замине, а и добра е таа позајмица секако ќе добие повеќе шанса отколку во Челзи.
Анелка си заминува, 100%. Само не летово.

Нема врска, Делач е играч на Челзи Резерви, со нив беше на припреми во Австрија, моментално се спрема за Светското првентство до 20 години со Хрватска (исто и Какута со Франција и уште еден има, Бен Гордон, само не знам шо е по националност тој).

Исто нема врска, Куртоа е пратен на позајмица за да игра редовно (иако тешко оти ќе се изнаигра во Мадрид), баш оти е од ЕУ нема никаква пречка за негов трансфер. Ако мислеше за регистрирање по глупите правила за странци и домашни играчи во Англија, и тука нема проблем, оваа сезона мора да се пријават играчи родени до 1 јануари 1990 година, со наполнета 21 (и нешто) година. Помладите (како Куртоа, роден на 11 мај 1992 година) нема потреба да се регистрираат, и без тоа имаат право на настап за првите екипи на клубовите.

A

Auditore

Гостин
Фала за инфото, но сепак мислам дека Анелка заминува летово.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.045
Поени од реакции
2.135
Фала за инфото, но сепак мислам дека Анелка заминува летово.
Јас мислам дека нема да замине , како што имаше изјавено дека е среќен у Челзи , и мислам изјави дека сака тука да ја заврши кариерата :D

A

Auditore

Гостин
Јас мислам дека нема да замине , како што имаше изјавено дека сака кариерата да ја заврши у Челзи..
Тоа нема врска, сите изјавуваат дека, и Малуда изјави дека сака да ја заврши кариерата во Бразил, па сега изјавува дека ќе бил како Гигс.
Не гледај тоа, празни муабети.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Па немора да продаде али има одреден број на странци кои смее да ги има во првиот тим и да ги пријави

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Нема да замине Анелка...ќе остане..имаше и изјава дека сака да остане.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.077
Поени од реакции
2.025
шо знам според мене боље е да се продаде анелка и така не покажува ништо само уништува акции а и плус зима голема плата само штета од него ништо корист
иначе многу боље игравме со тајланд доста сме подобрени само напаѓачите нешто слабо ни се во форма и дрогба и торес ај мош ке се подобрат :D
--- надополнето: Jul 25, 2011 4:33 PM ---
испомењавте никови па не може човек да ве познае :D знам давор сега е вори а super frank i headhunter кои им се никови ?

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.045
Поени од реакции
2.135
кога се игра 3тиот пријателски натпревар , и со кого ?.. :D неможам да најдам на нет

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Се игра со некој тим од Хонг-Конг ,за 2 дена во 14:30...

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
шо знам според мене боље е да се продаде анелка и така не покажува ништо само уништува акции а и плус зима голема плата само штета од него ништо корист
иначе многу боље игравме со тајланд доста сме подобрени само напаѓачите нешто слабо ни се во форма и дрогба и торес ај мош ке се подобрат :D
--- надополнето: Jul 25, 2011 4:33 PM ---
испомењавте никови па не може човек да ве познае :D знам давор сега е вори а super frank i headhunter кои им се никови ?
Јас сум HeadHunter. :) А Супер Франк е Blue Army.

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Анелка слободно може да си ги собере парталите и да бега лани цела сезона нерви кинев кога ќе го видев на терен, мора минимум 10 акции да упропасти со неговите ''дриблинзи''-секогаш прави потег плус.
И за безпари нека го дадат само да бега :D

Kajgana Shop

На врв Bottom