Фан Клуб: Челзи

H

HoT IcE

Гостин
Сосема заслужено за Бертран да се најде на овој список, моментално е најдобар млад лев бек во ПЛ, страшна замена за Кол во секој случај.:)
Стариџ се најде на овој список само поради неговата себичност, да беше малце потимски расположен за игра, тогаш ќе беше и во тимот кај Хоџсон, ама Дани е себичњак и затоа ќе игра со дечишта сега, во секој случај 100 пати подобро крило од Милнер и Јанг.
uac9F.jpg

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
"Првиот кој ми се јави и ми честита за вчерашната победа беше Дидие Дрогба, со сигурност ќе ми недостасува на Стемфорд Бриџ.

Тој ми кажа дека ми оставил нешто во моето сандаче во Челси и сега со нетрпение чекам да видам што е тоа." - Фернандо Торес.

Drogba :love: :cuc:
Којзнае што е тоа што му го оставил. Го мотивирал маскимално.
Торес ќе биде златна копачка во ЕПЛ другата сезона

H

HoT IcE

Гостин
Му ги оставил копачките, за да оре следната сезона Торес.:icon_lol:

H

HoT IcE

Гостин
Маикон во Челзи за 8 милиони евра.
За мене лично, ова е повеќе од добар трансфер. 10 пати подобро решение од ВДВ кој се покажа многу слабо на ЕП, и Маикон не е во некоја јака форма, но е искусен играч што знае да игра и напад и одбрана, и настрана тоа што играше две слаби сезони во Интер откако замина Мурињо, во Челзи сум сигурен дека ќе се препороди, ионака нема да игра прв тим, туку доаѓа за ротација со Бане. Одличен потег, и реална цена.

H

HoT IcE

Гостин
God Bless AVB & Tottenham, кој би рекол дека ќе ни купат играч.:icon_lol:

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
^ Ова подарок за тоа дека не им дозволивме да играат ЛШ оваа сезона :D

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
^ Published 3 June , 2012 (застарен извор) . Извор во време на шпекулациите , 1 месец помина од тогаш . Така да ништо од тоа :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Ајде нека почнува веќе сезоната :vozbud:
Се уште не најдовме десен бек...
И дај веќе нека дојде Хулк......ако не он барем да можевме Тор да го земеме... :P

Уште 2 недели до пријателските мечеви :) Ајде да го видиме Хазард во акција

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Какута,ДеБрујн,Хазард,Марин,Ма
та,Рамирес,Ромеу,Лукаку,Стариџ
,Бертнард,Пиазон,Давид Луиз,Оби Микел,Кејхил сите играчи под 26 год :) Само каков состав ќе има Челси во наредните сезони.

Од Челзи МК.

Супер се,само се надевам дека ќе добијат сите шанса...

Kajgana Shop

На врв Bottom