Фан Клуб: Челзи

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Морам уште ова да го напишам, моментот кога Луиз земаше залет, помислив дека како Рамос ќе ја промаши:pos: каков залет само зеде.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
Морам уште ова да го напишам, моментот кога Луиз земаше залет, помислив дека како Рамос ќе ја промаши:pos: каков залет само зеде.
Ееее дај не зезај, се посомнева во ЛУИЗ? Тој знае што прави... немој така.. На Рамос овца да му се нацрта на лист ќе ја изгуби.. ЛУИС може да му предава на Рамос за изведување пенали и сл. :)

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
со се топката мислев ќе влезеше ;)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Честито титула дечки..ама колку беше смешен Ди Матео после натпреварот..човекот не ни се израдва а освои ЛШ и кога одеше по скалите like a boss како 7-8 титула во ЛШ да му е:D

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
Честито титула дечки..ама колку беше смешен Ди Матео после натпреварот..човекот не ни се израдва а освои ЛШ и кога одеше по скалите like a boss како 7-8 титула во ЛШ да му е:D
Па така и треба, гордо,цврсто да видат сите кој е ДИ МАТЕО, ЧЕЛСИ... и не е дека не се израдува си има он свој начин :)

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.510
Поени од реакции
4.394
Честито титула сосема заслужена.По мушки и жртвувана титула немам видено во живот.Секоја Чест.
Лампард,Дрогба,Чех,Микел.Перфектни денес.Мило ми е што оваа генерација на Челсеа освои Лш титула :)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.762
Поени од реакции
6.549
Искрено Баерн ми беше фаворит,али среќата ги прати храбрите па конечно и вие ја дочекавте првата европска титула,на Чех и Дрогба треба споменици да им изградат во Лондон,честитки уште еднаш !

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Кој ми најде слика од Ивановиќ кога беше качен на стативата благодарен ке сум му цел живот!

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
одбранава особено ешли како се фрлаше во блок човекот, сигурен сум и дека пред пиштол ќе застанеше денеска само да освоиме.
БРАВО МАЈСТОРИ !!! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom