Фан Клуб: Челзи

В

Вори

Гостин
Мислам дека во моментов се решава за тоа дали Тери ќе добие казна од идиотската федерација поради наводното вреѓање на коњот Антон или не.
Ќе видиме каков ќе биде исходот.

Инаку најверојатно прво засилување во Јануари ќе ни биде Кехил од Болтон и тоа за 7 милиони.Солиден дефанзивец е,плус ако го казнат капитенов ќе треба некој да го замени.
А и мерак би ми било за инает да им го земем од пред нос на Тотенхем.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Chelsea Football Club today received notification from the Crown Prosecution Service that John Terry has been charged with a racially aggravated public order offence.
John has made it clear he denies the charge and is determined to do all he can to prove his innocence.
Chelsea FC has always been fully supportive of John in this matter and there is no question that we will continue to be so.
The club finds all forms of discrimination abhorrent and we are proud of the work we undertake campaigning on this important issue.
Chelsea will not be commenting further on the subject while the legal process runs its course.

H

HoT IcE

Гостин
Ух, ако го лапнеме Кехил за 7 милиони ќе биде топ трансфер, играч со искуство, стабилен и не верувам дека ќе се буни ако е на клупа, и одлична замена за ротација на Тери.
7 милиони се сосема реални за него.

В

Вори

Гостин
Ух, ако го лапнеме Кехил за 7 милиони ќе биде топ трансфер, играч со искуство, стабилен и не верувам дека ќе се буни ако е на клупа, и одлична замена за ротација на Тери.
7 милиони се сосема реални за него.
Седум милиони зошто му истекува договорот на лето,иначе ќе не исцицаше Болтон поштено.Испод 20 милиони немаше да го даде.

H

HoT IcE

Гостин
Бејл и Дефо спремни за утре, денес имале тренинг.
Колку ќе бидат спремни, ќе ги видиме утре.

В

Вори

Гостин
Tottenham have won just three of the 38 Premier League clashes with Chelsea. All have come at White Hart Lane in the last five years.

А ја па све сум мислел дека на нивен терен само не млатат последниве 5 години.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Ајде дечки очекувам да ги плеснете вечер кокошкиве, под три гола нејќам да чујам....(y)

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782

Ајде да ги тепаме :)

Ама за капитенот наш нема добри вести :( .Тој натпревар со QPR како проколнат да беше:mad:

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.011
Поени од реакции
2.043
Дефо и Ленон се аут!

пс.очекувам победа на Челзи : )

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Пред 5 минути го гледав хајлатцот од Челси-Барселона во 2009 и уште неми се верува и уште ме боли исто како и во тој момент, и незнам како живее тој човек( судија) после овој натпревар, а Барселона од тој момент ја мразам, нема друг клуб на оваа планета што го толку мразам и од тогаш почнав да верувам во привелигирани екипи од страна на уефа плус на тоа и кога ке ми текне пред тој меч што се случуваше на мечот Милан-Барселона кога на Шевченко чист гол му поништија и кога ке ми текне на ланската година на Арсенал исто така судијата што им направи (случајот Ван Перси) и на сето тоа кога ке се додаде симулирањето на алвес, бускетц и остали слични на нив во натпреварите против Реал немам друг избор освен да ги мразам, секоја чест за играчиштата како Меси, Иниеста и Чави дечкиве морам да признам дека се неверојатни и се едни од најдобрите играчи во овој момент, но поради горенаведените работи засекогаш ке ги мразам како фудбалски клуб и им посакувам се најлошо во спортски успех...како и да и после 2 години уште ме фрустрира тој меч кога ке се сетам на него, неверувам и дека и на фановите на Реал, Арсенал и Милан им е нешто подобро... како и да е вечер ке биде опасно :) од аспект затоа што цимер ми е голем фан на Тотенхем, така да еден од нас ке биде заебан цела вечер :) па подобро би било да тепаме инаку ке имам непреспиена вечер од слушање муабети за Тотенхем и томе слично :))

H

HoT IcE

Гостин
Их, не ми го спомнувај тој натпревар, со друштвото бевме на викендица тогаш да го гледаме, оти ако останавме дома се ќе покршевме.
Преочигледно беше колку Барселона го доби тој натпревар со помош на судиите.
И секоја чест за играта и филозофијата на Барса, али дека се апла глумци и помогнати од УЕФА е огромен факт, кој останува во сенка поради моменталната игра.

Вечер, се знаат официјалните состави за натпреварот или сеуште не?
Да бидам поконкретен, ќе игра Бејл?:icon_lol:

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Бејл најверојатно ќе игра... Со или без него натпреваров мора да го добиеме. Со судии, со пенал, со офсајд МОРА!

Kajgana Shop

На врв Bottom