Фан Клуб: Челзи

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Баш Романо за дечково пред нецел месец напиша дека Брајтон преговарале за негов трансфер.

Брег на Слонова коска, лајк.

Само да не заврши како оној што плачеше на Стемфорд Бриџ, на 16-17 години.

Последно уредено:
Член од
26 август 2008
Мислења
747
Поени од реакции
543
Нека дојде Влаховиќ, па ако сака и мене нека ме ебе. Неколку пати.

Инаку, да. Тоа е тоа со Броја и Челзи. Кариера кај нас, готово. Ионака си се повредуваше повремено, сега со ова тешко дека ќе се врати за жал. Уште еден мек фудбалер.
Нека заздрави што побрзо.
Брат, и јас се согласувам 100% со тебе. Ако сака да ти го закопа, немам проблем, само нека дојде.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.758
Поени од реакции
9.535
Џејмс ви се враќа за продолжениево на сезонава?

C

confusion

Гостин
Chelsea XI: Kepa; Reece James, Koulibaly, Silva, Cucurella, Zakaria, Jorginho, Mount, Raheem, Kai, Pulisic.

So 4ka pozadi ova e interese tim so potencijal.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Треба цел медициски тим да се избрка инстантно. Не може двајца играчи да обновуваат повреда одма на враќање.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
На трансфер пазар мора да почнат да се однесуваат како да немаме воопшто десен бек. Значи, не да се бара некоја евтина замена за Џејмс, туку да се бара леџит десен бек, бидејќи ние на Џејмс не можеме да се потпреме. И дефинитивно, тој е склон на повреди.
Колку и да е скандалозно во последните три-четири сезони ова што се случува со повредени фудбалери и да треба да се исчисти комплетно медицинскиот тим.

Околу мечот, одлични 70 минути и наместо да биде 7:0, ние до крај повеќе од 20 минути се молевме да не влезе некоја одбиена и да пропуштиме два бода. Повлечени кај Кепа, ептен непријатно, дома со Борнмут.

Стерлинг и Хаверц одлични, Силва стандард, Маунт исто така добар, Жоргињо и Закарија коректни, иако вториов имаше ептен сомнителни додавања.

Во суштина, уште една горка победа, ебате мекуши ебате.

Член од
26 август 2008
Мислења
747
Поени од реакции
543
Имав нешто обврски и не ја гледав. Сега гледам хајлајти и ми изгледаат малку подобри. Головите се ок, нешто што ни фалеше е голови против екипи со низок блок. Тоа го направиле вчера.
Не видов само како се повредил Џејмс. Па да му се серам во среќата. Па не морало да го стартува...
Автоматски споено мислење:

Јооооо каква глупост ќе се случи ако ова е точно....
Стварно не ми е јасно. Уште имаме реактивни panic-buy потези. Јунајтед и Ливерпул понудиле 120, ај сеа Челзи ќе понуди 120+10.
Какви се овие глупости не ми се верува...
Дај и 70/80 на Вест Хем и земи го Рајс и дај уште 60/70 на Барса за Де Јонг и ќе имаме средина за наредните 10 години.

Последно уредено:
Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Де Јонг, заборави. Рајс игра малку поинаква позиција, затоа не е исклучив ваков потенцијален потег.
Енцо игра...сè. Не верувам дека има покомплетен средњак млад во моментов. Играч и за сега и за во иднина. Јак ептен, кој и да го земе.

Исто така, панично купување на средњак во Челзи, не е баш панично, со оглед на дефицитарноста на позицијата.

Е дека е премногу и дека иако не се наши пари, некако не се чувствуваме пријатно во врска со тоа, точно е. Патем, не верувам дека ќе платиме 130. Ако плаќаме, максимум 100.

Член од
26 август 2008
Мислења
747
Поени од реакции
543
Де Јонг, заборави. Рајс игра малку поинаква позиција, затоа не е исклучив ваков потенцијален потег.
Енцо игра...сè. Не верувам дека има покомплетен средњак млад во моментов. Играч и за сега и за во иднина. Јак ептен, кој и да го земе.

Исто така, панично купување на средњак во Челзи, не е баш панично, со оглед на дефицитарноста на позицијата.

Е дека е премногу и дека иако не се наши пари, некако не се чувствуваме пријатно во врска со тоа, точно е. Патем, не верувам дека ќе платиме 130. Ако плаќаме, максимум 100.
Па не би рекол дека е најкомплетен млад средњак кога го имаш Белингам тука за истите пари.

Вака се јаде.

C

confusion

Гостин
Џејмс е генерациски талент ама на тоа ќе остане, нереално е колку е стаклен, тоа е што е, мора да се пазари нов десен бек.
Вчера прво полувреме ми се свиѓаше ептен, после добија инструкции и комплетно ја умртвија играта и ништо не изиграа, под препоставка дека се штедеа иако ова ќе знае да не кошта со такво размислување.
Енцо 100 милиони? Категорично не, исто и за Јошко.
Не знам што е работа со новава управа ама некако како муви без глави ми се, божем се сменија и пак се залетуваат и претплатуваат.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Па не би рекол дека е најкомплетен млад средњак кога го имаш Белингам тука за истите пари.

Вака се јаде.

Белингем дефанзивно е тенок, Енцо е сосема коректен и во таа фаза.
Најважно, Белингем не сака да игра во Челзи. Знаеме двајцата дека Ливерпул/Реал е неговата идна дестинација. Инаку, под 120/30 милиони, исто така Белингем не оди никаде. Има Дортмунд јако да исцица.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.612
Поени од реакции
6.410
Сериозна е повредата на Џејмс? Да го чувам за DGW на фантази или? :D

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Сериозна е повредата на Џејмс? Да го чувам за DGW на фантази или? :D
Извади го. Ќе паузира еден месец, официјално.

Потер, медицинскиот тим, бла бла. Најголем виновник е самиот Џејмс. Тој форсираше да се врати порано само за да игра на Светско, ама сега Потер не требало веднаш да го внесе во прв тим.

Тоа форсирање му донесе реобнова на повредата. Да се оперираше, сега навреме ќе беше рехабилитиран и подготвен за игра. Многу, многу фрустрирачки период.

Kajgana Shop

На врв Bottom