Фан Клуб: Челзи

Член од
2 септември 2011
Мислења
26
Поени од реакции
6
Кога го видов првиот состав си реков анелка ке биди сменет за во напад да играат мата,торрес,старидг, стварно не ми е јасно сто му бесе во главата на боас.играта не бесе на задоволително ниво се надевам дека ке се поправи до дуелот со манчестер, иначе црно ни се писе поздрв

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Како изигравме денес, не глеав пошто македонската репрезентација ми беше побитна ... Ги видов головите, Стариџ ѕверотиња, за нареден викенд со Јунајтед на Олд трафорд ако не за стартување, ама од 60 мин па надаље во игра мора да влезе .. Кога ќе размислам подобро зашо напаѓачкиот тандем за нареден викенд да не биде Стариџ - Дрогба(ако игра дрогба нормално ..) Чекам некое фино дете да даде целосен хајлајц од мечот сосе шутеви, дриблинзи, се ..
--- надополнето: Sep 10, 2011 10:37 PM ---
,а тоа копилето од Каталонија не го болеше ташакот за играта..
:pos:

A

Auditore

Гостин
Досаден меч мора да потенцирам.
После раното водство игравме рутинирано и без многу ризици, игравме единствено на контри а најбитен ни беше поседот на топката кој беше импесивен дури 75%.
Стариџ докажува и се наметнува се повеќе и повеќе дека е еден од најдобрите напаѓачи во Англија, но мислам дека подобро му оди да игра како десно, место Анелка, во шпицот подобро да играше Лукаку на утакмицава. Како и да е, на Боаш мислам дека тоа му беше замислата денес, да го види Стариџ како се снаоѓа како шпиц.
За другите немам што да кажам, сите играа рутинирано и секој сконцетриран на својата задача, Меирелеш морам да го пофалам дека одлично си ја заврши рабоатата како последен играч од средниот ред но според мене не е за него таа позиција, неговиот пас мора повеќе да се искористи во нападот, или пак Боаш сака поголема брзина и течност при трансформирање од одбрана во напад, ќе видиме сезоната е долга.
За измените и јас се зачудив кога видов, но мислам дека сакаше да ги одмори и не сакаше да ризикува да се повредат при финишот затоа што ги сака свежи против Јунајтед.

Конкретно за Торес, доколку продолжи да игра вака најубаво ќе биде таму на лето да правиме трампа Фалкао-Торес, или пак нека даде Малага 30м и така собира отпади и да завршиме работа.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Како изигравме денес, не глеав пошто македонската репрезентација ми беше побитна ... Ги видов головите, Стариџ ѕверотиња, за нареден викенд со Јунајтед на Олд трафорд ако не за стартување, ама од 60 мин па надаље во игра мора да влезе .. Кога ќе размислам подобро зашо напаѓачкиот тандем за нареден викенд да не биде Стариџ - Дрогба(ако игра дрогба нормално ..) Чекам некое фино дете да даде целосен хајлајц од мечот сосе шутеви, дриблинзи, се ..
--- надополнето: Sep 10, 2011 10:37 PM ---

:pos:
Поголемо видео за гледање (освен голови да има и шанси,шутеви итн) моментално нема,а ако сакаш да симнеш MATCH OF THE DAY HIGHLIGHTS за Челзи-Сандерленд еве ти линк.. Бирај од каде сакаш да го симнеш-filesonic,hotfile..

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Поголемо видео за гледање (освен голови да има и шанси,шутеви итн) моментално нема,а ако сакаш да симнеш MATCH OF THE DAY HIGHLIGHTS за Челзи-Сандерленд еве ти линк.. Бирај од каде сакаш да го симнеш-filesonic,hotfile..
Фала друже.

Член од
18 февруари 2011
Мислења
95
Поени од реакции
9
Прилично добар натпревар, секако дека можеше и подобро, не ми беше јасно зш Анелка играше прв состав, а Лукаку го немаше ни на клупа, ств нз, Меирелеш и Мата одиграа добро, меѓутоа ќе играт и мн подобро, познавајќи ѓи нивните квалитети. За Торес мислев дека оваа сезона ќе биде негова, ке претендира за најдобар стрелец во лигата, меѓутоа вчера мн се разочарав од него, човекот има тешко психичко растројство, а нз што ке му помогне за да се врати на старите изданија, од времето на Атл Мадрид и Ливерпул:notworthy:

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Душата ми плаче, срце ми се кине за Меирелеш. Добивте феноменален играч.

Чисто онака, морав да се исповедам...

F

fantomX

Гостин
Одиграно таман колку шо треба за Сандерленд, Боас покажува знаци на живот. Макар шо голот шо се прими е срамота и Боас би требало соодветно да реагира.

Само едно не ми е јасно, “копилето, дебилот, ШПИУНОТ :pos:, од Каталонија“ ?!

Во врска со Торес...Form is temporary, class is permanent,
Апсолутно точно.

Имаше период кога Торес растураше, кога беше во форма. Ама ова шо го гледаме подолго време ја покажува неговата вистинска класа.

Бидете трпеливи,немојте после да го ставате сите на аватари Торес.
Зато со време треба сите да си клајте аватари од Торес. Ко мојов вака.
--- надополнето: Sep 11, 2011 11:55 AM ---
Душата ми плаче, срце ми се кине за Меирелеш. Добивте феноменален играч.
Вреден за парите шо е платен, можда. Феноменален? Да не претеруваме.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Одиграно таман колку шо треба за Сандерленд, Боас покажува знаци на живот. Макар шо голот шо се прими е срамота и Боас би требало соодветно да реагира.
После долго време позитивен пост од тебе да прочитам... ова мора да е на добро:)))

Член од
2 септември 2011
Мислења
26
Поени од реакции
6
Според мене стариџ (анелка)би требало да игра десно во самоит шпиц дрогба (лукаку)десно мата (малуда)тоа е шо треба да се игра.за торрес се сложувам ако може уште во зимскиот предоен рок да се продаде на малага или атл.мадрид за 30 милиони, и да се заврши ова.Средниот ред ни е добар а за одбраната неам зборови.Нај добрата и најголема одбрана во европа.поздрав

В

Вори

Гостин
Е баш како ги погоди.Дрогба или Лукаку десно(спораши и типични центарфори),а дрвото Анелка и Стариџ во шпицот..И десно Мата и Малуда,кај ги најде левичари двајцата да играат десно.
Да ти еам никот заебан :D

Торес да,може да се продаде во Малага за 30 милиони и така дрво е.4 години игра во Челзи ништо нема направено,вистина нема смисла.
А за одбраната исто така си во право.Три утакмици по ред,мора да примиме по еден гол.И тоа од ВБА,Норвич и Сандерленд.Замисли што ќе се дешава со Манчестер,Сити,Ливерпул или некоја посилна екипа во Европа.Има попара да напраат.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Е баш како ги погоди.Дрогба или Лукаку десно(спораши и типични центарфори),а дрвото Анелка и Стариџ во шпицот..И десно Мата и Малуда,кај ги најде левичари двајцата да играат десно.
Да ти еам никот заебан :D

Торес да,може да се продаде во Малага за 30 милиони и така дрво е.4 години игра во Челзи ништо нема направено,вистина нема смисла.
А за одбраната исто така си во право.Три утакмици по ред,мора да примиме по еден гол.И тоа од ВБА,Норвич и Сандерленд.Замисли што ќе се дешава со Манчестер,Сити,Ливерпул или некоја посилна екипа во Европа.Има попара да напраат.
Не си го разбрал ти изгледа, пиша дека Стариџ/Анелка треба да играат десно,а во самиот шпиц Дрогба/Лукаку и наместо лево пишал десно да играат Мата/Малуда.. малце другаров измешал распоред на зборови па друга смисла добива реченицата..

Инаку сме земале некој млад играч од Селтик.. ЛИНК

Kajgana Shop

На врв Bottom