Фан Клуб: Челзи

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.611
Поени од реакции
2.234
Интер најверојатно ќе ја изгуби својата ѕвезда Ето па затоа подготвуваат понуда за напаѓачот на Челси во која е вклучен и македонскиот интернационалец Горан Пандев.

СпоредДејли Маил, Италијаните сакаат најпрво да побараат 12-месечна позајмица за потоа да го купат напаѓачот.Тие се спремни да понудат 6 милиони фунти како и Пандев само да го добијат Дрогба.
Освен со Дрогба, Интер е поврзуван и со Диего Форлан како и Карлос Тевез.​

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.611
Поени од реакции
2.234
Мене малце не ми држи вода веста(со оглед на годините на Дрогба)

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
FAIL :tapp:
6М + Пандев за ДРОГБА (2 години помладиот од него ЕТО го продадоа за 40М во Русија)
И плус Дрогба изјави пред 2 недели дека најверојатно ке остане уште 2 сезони во Челзи :):)

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Денес не играше Лука за Спарси против Хартц во Лига Европа.. Што знам, имам претчувство дека ќе заврши кај вас летово! ;)

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
FAIL :tapp:
6М + Пандев за ДРОГБА (2 години помладиот од него ЕТО го продадоа за 40М во Русија)
И плус Дрогба изјави пред 2 недели дека најверојатно ке остане уште 2 сезони во Челзи :):)
да, али дрогба минатата сезона не даде околу 35 гола :)
--- надополнето: Aug 19, 2011 1:28 AM ---
Денес не играше Лука за Спарси против Хартц во Лига Европа.. Што знам, имам претчувство дека ќе заврши кај вас летово! ;)
или да ти ја упростам реченицата, имаш страв дека ќе заврши во челзи :)

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
значи евентуално дојди модрич во 4-3-3 формација би биле вака (моментално зборувам)
-------------------------------чех-----------------------------------
бане--------------луиз-----------тери-------------------Е.Кол

----------------модрич---микел---лампард---------------------
анелка-----------------------------------------------------малуда
-----------------------торес/дрогба-------------------------------
*сега анелка е просечен,калу несакам да го видам, и моментално не ми текнува подобро крило од шмукло, што значи пак мора тој да игра. Сега ако евентуално пробаме со 4-4-2 и торес-дрогба напад би требало да заигра модрич странично

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
значи евентуално дојди модрич во 4-3-3 формација би биле вака (моментално зборувам)
-------------------------------чех-----------------------------------
бане--------------луиз-----------тери-------------------Е.Кол

----------------модрич---микел---лампард---------------------
анелка-----------------------------------------------------малуда
-----------------------торес/дрогба-------------------------------
*сега анелка е просечен,калу несакам да го видам, и моментално не ми текнува подобро крило од шмукло, што значи пак мора тој да игра. Сега ако евентуално пробаме со 4-4-2 и торес-дрогба напад би требало да заигра модрич странично
Па боље е Стариџ и од Ањелка и од Малуда, али ја мислам дека Боаш ќе премине на 4-4-2 со тоа што и Лукаку ќе добива повеќе шанса

В

Вори

Гостин
Мондич ќе игра во Челзи апла се гледа веќе. (y)
Па не би бил толку сигурен.Не знаеш какви идиоти се Тотенхем,почнувајќи од Реднап.
Јас би им дал ултиматум.До понеделник на пример да кажат дали ќе го продаваат или не.За да знаеме што да правиме и да не останеме со прстот в уста.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.045
Поени од реакции
2.135
Утре очекувам Вба да го примат јако..и то едно 5/6 - 0 :D

А

Анноун

Гостин
се знае ли за утре кој ќе ви играат одбрана ? знам дека тери и ешли кол се сигурни. пак ли алекс и боснгва ќе играат , или иванович ќе игра прва постава уште утре?

Kajgana Shop

На врв Bottom