F
fantomX
Гостин
Овие работи ги заклучив следејќи го периодот од финалето во ЛШ кое го загубивме, па се до веројатно најсрамните епизоди на Челзи на кои моиве очи се сведоци, двомечот со Интер. Од прво коло против Стоук само констатирав дека ништо не се менува.Вакви коментари некаде Октомври месец.Од прво коло против Стоук не можеш да ги заклучиш овие работи.
И не се прави на Тошо кога и сам знаеш дека и Манчестер,Арсенал и другиве поголеми екипи од ПЛ играат тешко на гостувањата кај Стоук,а и сам знаеш дека се најкопачката екипа која на секој можен начин пробува да ти ја умртви играта и игра таканаречен анти-фудбал(ова од момцине од Барселона го научив ).
Така да почекаме уште малце,па после ќе пцуеме,колнеме,судиме...И ако не ти се свиѓа Челзи,каков и да е,тогаш навивај за Барселона или Реал.И така ги спомна во постот.
И ти пак не ми кажа. која игра на Челзи беше умртвувана од Стоук? Обидот за станување барцелона ц пимплачка? Бездушните трчкарања? Вулгарно кажано, ама пичкарскиот карактер? Па бре, Торес стаса да добие пофалба за покажан карактер покрај цел останат бре, ало, Торес!
Кого судам или колнам? Никого. Едноставно констатирам.
И многу уба работа, „ако не ти се свиѓа, носи се“ ? Мене ова не ми менува ништо, ама немој пак да си го лупнал на некој поскорешен фан, таков и стварно ќе почни да навива за шпанските пашалаци.
--- надополнето: Aug 15, 2011 2:55 PM ---
Ева Карнеиро беше со резервите последно шо знам, сигурно беше таа на клупа некни?