Фан Клуб: Челзи

A

Auditore

Гостин
Од овие утакмици за репрезентации ми е преку .!. да ми простите.
Ем пријателска утакмица ем се форсира со прв тим и сега еден куп повреди, ептен за никаде излезе ова.
Таман Торес почна да влага у форма сега пак се повреди, не иде на арно работава.
Па и Бане, јој :S

Ivajlo

Sexual Harassment Panda
Член од
21 септември 2007
Мислења
127
Поени од реакции
18
Gazzetta dello Sport believes that Chelsea have made a move for Inter Milan forward Goran Pandev. Napoli are rumoured to have made an offer, but Chelsea may want Pandev to support out of form striker Fernando Torres.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Gazzetta dello Sport believes that Chelsea have made a move for Inter Milan forward Goran Pandev. Napoli are rumoured to have made an offer, but Chelsea may want Pandev to support out of form striker Fernando Torres.
А колку е добар играч и колку е во форма Пандев тоа да не дискутирам :D

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
хахаха овај пандев ќе се изнаигра у најголемите клубови, нешто за што би можеле да му потзавидат многу подобри играчи од него :D

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.025
Поени од реакции
11.666
Ова со Пато е too good to be true...искрено би го жртвувал Дрогба за Пато ама добро знаеме дека ова е само некоја шпекулација од медиумите. Пандев....не е играч за Премиер лига. Не е доволно јак, а и знаеме дека не поседува ни некоја голема брзина. Можда ќе мислите дека сум грешка ама подобро со Анелка и Калу отколку со Пандев. Нека си седи он во Италија. Глеам за Лука работава е на нигде...не знам зашто не испратиме понуда за Мутињо, нели за него бевме заинтересирани едно време. Друг плејмејкер освен овие двајца моментално не ми доаѓа на ум.

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Ова со Пато е too good to be true...искрено би го жртвувал Дрогба за Пато ама добро знаеме дека ова е само некоја шпекулација од медиумите. Пандев....не е играч за Премиер лига. Не е доволно јак, а и знаеме дека не поседува ни некоја голема брзина. Можда ќе мислите дека сум грешка ама подобро со Анелка и Калу отколку со Пандев. Нека си седи он во Италија. Глеам за Лука работава е на нигде...не знам зашто не испратиме понуда за Мутињо, нели за него бевме заинтересирани едно време. Друг плејмејкер освен овие двајца моментално не ми доаѓа на ум.
и јас би го жртвувал амброзини за есиен :)

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.045
Поени од реакции
2.135
Торес :eek: ...лел..ке игра со Стоук?! ..

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.025
Поени од реакции
11.666
и јас би го жртвувал амброзини за есиен :)
Ако ме сфати на одење на Дрогба во Милан не мислев тоа. Се спомнуваа неколку клубови што се заинтересирани за него. На вас кеш само, знаеме што сака Силвио :P.

А

Анноун

Гостин
не знам шо толку се заебавате со пандев . за калу и ањелка е доктор моментално. заборавате дека пандев е одличен асистент , нешто што не може да се очекува од дрвата кои ви играат по крилните позиции. одма се фативте за јакото темпо у премиер лигата шо се играло . шо да ти расправам , едно темпо јако у пм , 5 минути за аут и корнер се местат а 10 минути разговараат со судијата при фаул . башка што може пандев да игра на повеќе позиции во нападот.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
За раазлику од италију, темпо у енглеску е много појако, такој да и ја сам скептичан за гокита, неверују дека би издржаја и дека ке се снајде!!!

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
не знам шо толку се заебавате со пандев . за калу и ањелка е доктор моментално. заборавате дека пандев е одличен асистент , нешто што не може да се очекува од дрвата кои ви играат по крилните позиции. одма се фативте за јакото темпо у премиер лигата шо се играло . шо да ти расправам , едно темпо јако у пм , 5 минути за аут и корнер се местат а 10 минути разговараат со судијата при фаул . башка што може пандев да игра на повеќе позиции во нападот.
Баш истото сакав да го пишам... Пандев е ѕвер за нив, особено за Калу.

Kajgana Shop

На врв Bottom