Имаше изјава дека Хидинк е во група на советниците на Роман, ако е точна таа информација тогаш верувајте дека Хидинк игра голема улога во трансферите.
Се соглсасувам со Донев дека Хидинк е договорен уште пред да си замине Анчелоти, но договор помеѓу Хидинк и Роман, со ТФФ нема ништо.
Јас сум за Хидинк да биде менаџер, човекот има толку успеси во кариерата, негува офанзивен фудбал, а и додека беше во Челзи направи од тимот една фамилија, немаше излети на его-манијаци како што имаше случаи сезонава и минатата.
Истотака ми се допаѓа што конечно почнавме да делуваме на трансфер пазарот, Де Брујн и Лукаку мислам дека се наши играчи, и ќе бидат објавени во исто време како што беше со Торес и Луиз, се гледа дека политиката на клубот е да се игра со млади играчи.
Да напоменам дека во Јануари ни доаѓа и Пижон, летово Стариџ, Анхолт, ќе имаме добар тим, уште еден креативец ни фали, Модриќ е мојот фаворит али повеќе ми е некако за во Јунајтед, али ќе бидиме, парите го вртат светот.
Околу десната бековска позиција мислам дека или Бертран или Анхолт ќе бидат прекомандувани од Гус, што и не е лошо.
--- надополнето: Jun 17, 2011 10:47 PM ---
Модриќ: Сакам да играм во Челзи!