F
fantomX
Гостин
И покрај тоа шо еден ливерпул-ретард се меша кај шо не му е местото со негативна репутација за пост кој нема врска со Ливепрул, јас сепак морам да искажам честитики за Ливепрул и Стив Кларк. На Диња наша можи и ќе и текни дека дојде во клуб кој нејзиниот поранешен клуб го победа двапати оваа сезона, онака поштено.... И друго нешто ми беше, уште едни 50 милиони фунти сега за Фабрегас само би покажале колку многу ги цениме резервите на Светскиот Првак, алал да ни е.
Ама некое време немам намера да коментирам за првиот тим, говедата начело со лајното не го заслужуваат тоа.
Целта на уклучувањево ми беше утрeшниот куп-дуел на младинскиот тим против Барнсли на Стемфорд Бриџ. Челзи ТВ ќе има пренос од 19:30, па можно е да се најди стрим. Можи да биди интересно, јас ќе побарам стрим, ако има и друг заинтересиран нека побара, ваљда некој сигурно ќе нај.
Ама некое време немам намера да коментирам за првиот тим, говедата начело со лајното не го заслужуваат тоа.
Целта на уклучувањево ми беше утрeшниот куп-дуел на младинскиот тим против Барнсли на Стемфорд Бриџ. Челзи ТВ ќе има пренос од 19:30, па можно е да се најди стрим. Можи да биди интересно, јас ќе побарам стрим, ако има и друг заинтересиран нека побара, ваљда некој сигурно ќе нај.