Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
В

Вори

Гостин
Нели Лампард требаше да се врати во сабота против гнасине ливерпулски?
Ебате докторите посрани.

--- надополнето ---

http://www.metro.co.uk/sport/849172-didier-drogba-is-impressed-by-andy-carroll

Печен за кај нас,една од замените за старчево.

http://www.eatsleepsport.com/chelsea/chelsea-make-defender-approach-1128525.html

Овој коњов го сакам кај нас,ама над 10 милиони не долази у обзир.

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
Нели Лампард требаше да се врати во сабота против гнасине ливерпулски?
Ебате докторите посрани.

--- надополнето ---

http://www.eatsleepsport.com/chelsea/chelsea-make-defender-approach-1128525.html

Овој коњов го сакам кај нас,ама над 10 милиони не долази у обзир.
Уште не сметаат за "big spenders" и сите сакаат од нашите зделки да извлечат пари... затоа и нема ни да видиме многу трансфери...

F

fantomX

Гостин
Само мене ми е срање официјалната страна или ја имаат реновирано?
Како и да е,тиња е.Во Rumours Mill не може да се видат статиите што излегуваа порано,сеа треба 56 процедури за да погледнеш што пишуваат медиумите.
Да бе, ја упропастија. Не ми се свиѓа вака.
Хаос е официјалната...
Мене баш ми е фина пак. :raz:

Аха да... :icon_bigg

The little special one
Ме интересираат вашите мислења за детево
Видете ги табелите за Лампард и Жирков. Тоа што Жирков е страничен играч тешко се менува за месец дена, човекот буквално се меша во тоа што Малуда и Кол го работеа лево додека Лампард се приклучува централно во напад. Ем тројцата се гужва лево, ем играч помалку централно. Ама не е Жирков крив, крив е Анчелоти иако некои ликови сметаат дека неблагодарно е да го критикувам. Веројатно оти се шо прај моментално Анчелоти им одговара на нивните омилени клубови, многу едноставно.

Е тоа ни е.. премногу се меша Абрамович, али ќе си трпиме, шо друго може да напраиме :)))
Ко сме кај Абрамович, честито нека му е организирањето на СП 2018 од неговата Русија, честитки за него пошто ко да го видов во суријата лешпери на сцената откако се кажа дека Русија ќе биди домаќин. Особено ми е мило пошто конкурент им беше Англија.
Честитки уште еднаш, и се надевам дека сега ќе се сврти пак малку кон Челзи појќе, ќе пушти некој милион за некој салам играч.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ко сме кај Абрамович, честито нека му е организирањето на СП 2018 од неговата Русија, честитки за него пошто ко да го видов во суријата лешпери на сцената откако се кажа дека Русија ќе биди домаќин. Особено ми е мило пошто конкурент им беше Англија.
Честитки уште еднаш, и се надевам дека сега ќе се сврти пак малку кон Челзи појќе, ќе пушти некој милион за некој салам играч.
И јас сакав то да кажам. Ај ваљда ќе не почасти за организацијата на СП 2018 со некој топ трансвер зимово. :icon_bigg

F

fantomX

Гостин
Не мора зимво, в лето нека биди. Барем со новиот тренер нека тргни така работата.

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
Не мора зимво, в лето нека биди. Барем со новиот тренер нека тргни така работата.
Зашо го штедиш русинчево, ко демек нема пари хах :)) одма нека фрли таму бар нешо ситно

В

Вори

Гостин
У пичку матер,знаете што ми е криво?
Што ќе ги тепаме сеа Евертон,и после не можеме да се израдуваме на раат,зашто Тотенхем пак ќе не спушти на земја.
Све би дал да ги тепаме на тој нивниот посран стадион.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
У пичку матер,знаете што ми е криво?
Што ќе ги тепаме сеа Евертон,и после не можеме да се израдуваме на раат,зашто Тотенхем пак ќе не спушти на земја.
Све би дал да ги тепаме на тој нивниот посран стадион.
Ама затоа Манчестер ќе ги тепаме..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom