Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ѕверој сме...нема што!!!
Сеа уште да ги посереме Порцмут и двојна круна.

--- надополнето ---

пс..
--- надополнето ---

Пред мечот со Виган прогнозирав 10-0...утнав за 2 гола.За во сабота пак викам 10-0
пс.
Дрогба: Торес ќе биде добредојден во Челзи
Напаѓачот на Челзи, Дидиер Дрогба вели дека би сакал Фернандо Торес да дојде на Стемфорд Бриџ.Дрогба ја добри златната копачка во Премиер лигата, Диди одлично функционираше со Анелка оваа сезона, но не крие дека посакува да го види Торес како негов партнер во нападот на Челзи. "Ги слушнав гласините за Торес дека би можел да дојде, и се разбира би му посакал добредојде" - вели Дрогба.
"Секогаш кога доаѓа нов фудбалер тоа го прави тимот уште поголем и ни дава повеќе сила".
"Доколку има шанса тој да дојде тука ќе биде добредојден, бидејќи секоја помош е добредојдена".
Дрогба постигна 84 голови во Премиер лигата во 166 настапи за Челзи, последната сезона е неговата најдобра.
"Ова беше најдобрата сезона во мојата кариера. Во 2007 постигнав 33 гола, од кои 20 во лигата".
"Чуствувам дека од сезона во сезона станувам се подобар".
"Сакам да ја завршам работата оваа година со трофеј во ФА Купот. Да ја освоиме двојната круна, тоа ќе значи многу за клубот и за нас фудбалерите" - изјави Дрогба.

:drk:

ЛеБрон

Сведок
Член од
3 април 2010
Мислења
60
Поени од реакции
1
интересна сторија и добра анализа: поставени рекорди, патот на анчелоти до челзи и сл.

добар е делот каде што се истакнува како анчелоти ги 'оживеал' играчите во страшна форма покрај испаѓањето од ЛШ и скандалите со тери и кол.

сепак, на крајот во врска со анализата на натпреварот не се сложувам со репортерот за тоа како дрогба се однесувал како цимипиче и тоа дека е најнесакан во соблекувалните.

(англичанец брани англичанец на сметка на припадник од брегот на слоновата коска, ОЧИГЛЕДНО)

лампард и со стоук не дозволи дрогба да го изведе пеналот при резултат 2:0 косанки дрогба не знае како се шутираат пенали.

како и да е без полемики.. челзи ни ги наполни душите (конечно)... но сепак сеуште се чека ЛШ трофеј за да се постигне тотален транс

поздрав

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Чудна и една од најинтересните сезони за Челзи фантоме..Овој тренер знаев дека има големо искуство уште на почетокот пред да дојде на кормилото.Едноставно и неговата поговорка која многу научил од неа во фудбалот е поучна.Бидејќи бил дете од земјоделско семејство,кога произведувале сирење,Карло сватил дека најпрво е битно да ја направиш работата како што треба,а потоа "да ги береш плодовите"..Мислам дека тоа го направи и оваа сезона.Од фантастичниот старт на сезоната,до неколкуте разочарувања на нас фановите низ цел свет,па до можноста за двојна круна.Мислам дека не само и Карло Анчелоти,туку и целата екипа е компактна за големи успеси.Овој тим е заедно веќе 4-5 години без некои посериозни промени,затоа и успехот е на друго ниво.Конечно и Абрамович свати дека екипа не се прави преку ноќ,и трофеј во лш нема да ти донесе 30 милионски трансвер на Андриј Шевченко,туку само фантастична тимска игра.Ме радува многу и големата борбеност и желбата за докаживање пред целата публика(Дрогба),ме радува и желбата за успех на целиот тим.Секоја година треба вака да се игра,смирено,сталожено,без некои големи промени(добро сега,потребен е ремонт многу јасно,фереира,хиларио,белети итн,итн) каде што би донел успех.Мислам дека го најдовме оној вистинскиот за Челзи..Се читаме во сабота,да се радуваме на двојна круна...

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Бербат направија...

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
И пак утре не ќе можем да гледам :( но кога не гледам јас,излегува 7+ :)
Дај боже да се деси тоа и утре,но јас би се задоволил и со минимална победа,само да се победи!

Член од
7 март 2010
Мислења
201
Поени од реакции
8
3-0 моја прогноза.Ќе ја довршиме сезоната во стил.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.042
Поени од реакции
2.130
Леле па .. абе не се важни головите важно е да се победи

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Ќе го даваат финалето на некоја телевизија?

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
Ќе го даваат финалето на некоја телевизија?
Па би требало на мтв 1 да давет ама не сум сугурен зш даваја на нејзе дал фа куп или карлин,ако не ке гледаме на некоја друга сигурно ке имат

--- надополнето ---

им посакувам утре на анчелоти и на играчине успех и да ја освојме двојната титула ако се рачунат и кумињити шилд тогас тројна....со среќа

Член од
3 август 2009
Мислења
178
Поени од реакции
2
Нека победи подобриот.Во случај да не дават на тв некое стримче на нет има некој?

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
После 3-4 дена без интернет, еве ме пак и мене.
Доколку дознаете на која програма ќе не даваат, пишете ми, мора да се гледа последната наша утакмица сезонава.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
После 3-4 дена без интернет, еве ме пак и мене.
Доколку дознаете на која програма ќе не даваат, пишете ми, мора да се гледа последната наша утакмица сезонава.
мислам дека на спортклуб српската ќе не даваат

Член од
28 октомври 2008
Мислења
28
Поени од реакции
0
Иначе на која телевизија ќе ја даваат? Или ќе мора пред она стримовине да седиме ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom