Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Највеќе ќе ми биде криво,баш за нив.Заслужуваат и европски трофеј,и да ги комплетираат нивните фантастични кариери на одличен начин.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
сигурен сум дека за 1-2 год. ќе имаме и ние ЛШ трофеј во нашите ветрини

Член од
17 септември 2008
Мислења
822
Поени од реакции
19
Честитки за Жозе Мурињо, уште еднаш имавме прилика да видиме каков човек не водеше, секоја чест за Специјалниот.

F

fantomX

Гостин
Абе глејте малку шо стварно се случува, не ми прајте овде заебанции...

Something is going to happen in the next six months. We have looked very closely at the proposed rules and starting now we are going to have to be very careful on transfer fees and in salary renegotiation because having a positive profit and loss statement will be crucial in getting a UEFA licence and participating in the Champions League.

Или во превод, наредниве неколку сезони ќе бидиме само статисти во ЛШ, пошто со овие играчи подалеку не можи а нови нема; за ако дај Господ во, се надевам, колку шо е можно поблиска иднина да биди нешто од младите екипи, пред се пак ќе го спомнам МекЕкран кој што го гледав цели 80 минути против младите „комшивчина“ наши јужни во петокот, и иако можеби тоа не е најдобар противник за да се споредува нешто, талентот, елеганцијата со топката се препознава. На пример, еден Кин имаше од Манчестер Јунајтед, добар, борбен младич, ама јасно се гледаше разлика кога тој или кој и да е друг играч ја има топката во однос на тоа кога МекЕкран ја има топката. Исто и Каута, па и препотентнотно Стуриџ.

Even if we wanted to spend more money we just won't be able to so we have to do what is necessary to comply with the new rules.

Значи ако воопшто сакаме шанса за настап во ЛШ, треба однапред да се откажиме од највисок пласман со новите правила.
То е то. Ко се думав за Снајдер дали вреди со оглед на неговото болничко досие негде крајот на јули лани ко беше „на распродажба“, очигледно Арнсен и компанија не ни го клавале на ум, Кур и грдион од Баерн имале преност. Сега чорба.

После чорбата, гледајте ја сликата на линков....
http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2057403,00.html
....пошто друго и не можиме да правиме со ваков играчки кадар. :kesa:

В

Вори

Гостин
Заеби ова,ќе земаме играчи сигурен сум!

Сме понудиле 25 милиони за Модриќ,јавуваат англискиве медиуми.Мене лично ми е океј.

Мада Фантом не ги сака овие балканциве,ама..

F

fantomX

Гостин
Заеби ова,ќе земаме играчи сигурен сум!

Сме понудиле 25 милиони за Модриќ,јавуваат англискиве медиуми.Мене лично ми е океј.

Мада Фантом не ги сака овие балканциве,ама..
Англискити медиуми јавуваат дека Челзи размислувал да понуди шо за мене значи дека тоа нема да се случи. И за Бак истото значи.....

Балканците не ги сакам. Особено не плејмејкери.
Освен Иванович. И за Џеко сум во дилема исто, ама сепак не.

В

Вори

Гостин
Добар е бе.Главен играч изминатата сезона на Тотенхем,еден од најзаслужните ако не и најзаслужен зошто ќе играат во ЛШ.

F

fantomX

Гостин
Добар е бе.Главен играч изминатата сезона на Тотенхем,еден од најзаслужните ако не и најзаслужен зошто ќе играат во ЛШ.
И заборави, сето тоа во најквалитетната лига на светот! :pos2:

В

Вори

Гостин
Ее да,избезумив за тоа.:tv:

Искрено ја повеќе би го сакал Милнер одколку хрватотов,ама кој и да дојде ќе бидам радосен.

Да ти кажам,последно време немаме некое звучно име,некој добар трансфер направено и сега на секоја шпекулација на играч што ми се свиѓа се радувам,па макар тоа било и само некоја новинарска бљувотина.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Знаете шо му треба на Челзи за да просперира?
Решителност!

Толку

F

fantomX

Гостин
Искрено ја повеќе би го сакал Милнер одколку хрватотов,ама кој и да дојде ќе бидам радосен.
Сега ко ми го спомна Милнер почнувам да мислам дека Модрич и не е така лош. :pos2:

Јаја Туре според мене е засега единствено нешто, да речам, донекаде реално за зборување. Иако не разбирам ама воопшто зошто.

Знаете шо му треба на Челзи за да просперира?
Решителност!

Толку
И талент.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Сега ко ми го спомна Милнер почнувам да мислам дека Модрич и не е така лош. :pos2:

Јаја Туре според мене е засега единствено нешто, да речам, донекаде реално за зборување. Иако не разбирам ама воопшто зошто.

И талент.
Знаеш зошто решителност?

Па кога веќе си пикирал некој играч, биди упорен и земи го ебаго, а не да се заебават со понуди кои се поразлични за некои си 3-4 милиони.
Ако се сака некој играч, нека се носи по секоја цена. А не да флертуваат со 5 играчи, и на крај да земеме некој руски роналдињо, босански дијамант, или балкански ѓуптин

F

fantomX

Гостин
Знаеш зошто решителност?

Па кога веќе си пикирал некој играч, биди упорен и земи го ебаго, а не да се заебават со понуди кои се поразлични за некои си 3-4 милиони.
Ако се сака некој играч, нека се носи по секоја цена. А не да флертуваат со 5 играчи, и на крај да земеме некој руски роналдињо, босански дијамант, или балкански ѓуптин
Јас сепак би останал на талент.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
пак ке кажам милнер ,швајни и џеко би завршиле работа!

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Јас сепак би останал на талент.
Епа талентот може да се купи (талентиран играч) ама очигледно после трансферот на Шевченко никој во Челзи нема муда да дае големи пари за големи играчи

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom