В
Вори
Гостин
Највеќе ќе ми биде криво,баш за нив.Заслужуваат и европски трофеј,и да ги комплетираат нивните фантастични кариери на одличен начин.
Англискити медиуми јавуваат дека Челзи размислувал да понуди шо за мене значи дека тоа нема да се случи. И за Бак истото значи.....Заеби ова,ќе земаме играчи сигурен сум!
Сме понудиле 25 милиони за Модриќ,јавуваат англискиве медиуми.Мене лично ми е океј.
Мада Фантом не ги сака овие балканциве,ама..
И заборави, сето тоа во најквалитетната лига на светот! :pos2:Добар е бе.Главен играч изминатата сезона на Тотенхем,еден од најзаслужните ако не и најзаслужен зошто ќе играат во ЛШ.
Сега ко ми го спомна Милнер почнувам да мислам дека Модрич и не е така лош. :pos2:Искрено ја повеќе би го сакал Милнер одколку хрватотов,ама кој и да дојде ќе бидам радосен.
И талент.Знаете шо му треба на Челзи за да просперира?
Решителност!
Толку
Знаеш зошто решителност?Сега ко ми го спомна Милнер почнувам да мислам дека Модрич и не е така лош. :pos2:
Јаја Туре според мене е засега единствено нешто, да речам, донекаде реално за зборување. Иако не разбирам ама воопшто зошто.
И талент.
Јас сепак би останал на талент.Знаеш зошто решителност?
Па кога веќе си пикирал некој играч, биди упорен и земи го ебаго, а не да се заебават со понуди кои се поразлични за некои си 3-4 милиони.
Ако се сака некој играч, нека се носи по секоја цена. А не да флертуваат со 5 играчи, и на крај да земеме некој руски роналдињо, босански дијамант, или балкански ѓуптин
Епа талентот може да се купи (талентиран играч) ама очигледно после трансферот на Шевченко никој во Челзи нема муда да дае големи пари за големи играчиЈас сепак би останал на талент.