Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
bane odvaj odi

da mu webam majkata na maluda:nerv::nerv::nerv:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Малуда секако ништо не покажа, поарно шо го исклучија, бар да знајме дека со десет души играме.

Реми, 0-0 со Бирмингем, игра 0, креативност во минус, реализација у пичке си мајчине.

И после ќе се чудиме во мај како ни избегала титулата пак, и пак, и пак.
Е ќе се чудиме.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ахх бее...мизерија,МИЗЕРИЈА И МИЗЕРИЈА !

Манчестер ке победи утре и ке ни се доближи за 2 бода..

В

Вори

Гостин
Исфрустриран сум до немајкаде..
Па зарем е можно да сме толкави ДУПКИ?
Прво полувреме барем добри игравме,второ бевме мизерија..
Се изнапромашувавме шанси,никако да дадеме гол..
Лампард време е да ја завземе клупата,и да не игра на стара слава..катастрофа е човекот,не знам што му е.
Белети,одамна имам кажано дека е најслабиот играч во Челси,заедно со Малуда(фала Боже што добри црвен,за да не игра против Фулам)..
Анчелоти делумно треба да ја земе кривицата за киксов против овие утепаниве..
Почнува со Микел,Малуда и Белети во среден ред,а на клупа ги има Џо Кол,Балак и Жирков..мислам..катастрофа.
Баш ме интересира што ќе изјави сеа жабаров,за мизеријата во која сме последниве 7 утакмици..мислам.
Единствена светла бела точка на денешниов натпревар е Чех,и Тери до некаде..другите тапа.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
карло е виновен за неуспехот,не го вади малуда,не го стави жирков да игра а можеби ќе требаше стуриџ,калу и дрогба да поиграат заедно едно 10 мин.
ептен сум изнервиран од 30 шута гол да не се даде мора да сме некој шупаци

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
27 шута на гол, 12 во рамки на гол до 85 минута.
Немој после некој да рекол дека не е потребен напаѓач.
Малуда и Калу аут, дај боже никогаш да не ги видам да заиграат за Челзи.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
и да тери беше посигурен со алекс што значи повеќе прв состав за него а карваљо на клупа

В

Вори

Гостин
Дефинитивно е потребен напаѓач.
Стариџ беше добар,не знам што го извади..барем да ставеше некој асолен играч,а не Калу..да му ебам крвта да му ја ебам..

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Во криза сме...7 натпревари само 1 победа...:nesum:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Дефинитивно е потребен напаѓач.
Стариџ беше добар,не знам што го извади..барем да ставеше некој асолен играч,а не Калу..да му ебам крвта да му ја ебам..
калу просечен како и секогаш ама денеска требаше да се докажи
мора да се купи некој играч во јануари дека вака нишо не прајме:toe:

F

fantomX

Гостин
Нема простор за смеење и иронија појќе. Ова е патетично, ова е тажно, ова е јалово. Носете се....... коњи едни празноглај, од тие на клупата, до тие на теренот, без Чех. Копуци. Победа, три нерешени и пораз на последниве дуели, за мене се ко 5 порази. Ај то да баталам, па дисциплина во игра никаква, ако тоа не се поправа, резултати од старт не треба да се очекуваат. Анчелоти, море сите заедно голи по снег да трчате, не само ти. Можеби и ќе тргни работава, ова за мене е самото дно. :nerv:

В

Вори

Гостин
Абе има играчи на негови години кои сеуште се јаки..
Ама сезонава Лампард е мизерија..сите голови што ги има дадено ги има дадено од пенал..ја никако не го оспорувам тоа што тој го направил за Челси,секоја чест,но реално да збориме годинава е ептен слаб..
И време е Карло да го стави на клупа,да одмори малце,и да го мрдне гзот да не игра на стара слава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom