Реја: ,,Против Динама исклучиво нападачки!''
Bit će Splićani bez kartoniranih Anasa Sharbinija i Ive Smoje, ozlijeđenih Tonija Peze, Gorana Rubila i Ante Aračića, a pod upitnikom je još Anthony Šerić.
- Mario Maloča i Hrvoje Vejić su se oporavili, vidjet ćemo tek nakon posljednjeg treninga može li igrati i Šerić. U derbiju će moći zaigrati samo oni koji su spremni dati svoj maksimum – kazao je danas u Postirama Hajdukov trener Edoardo Reja, kojemu će ovo biti prvi veliki hrvatski derbi.
- Gledao sam baš danas derbi s Poljuda kada je Hajduk u svibnju slavio u Kupu s 3:0. Bilo je do pola sata prije kraja 0:0, a tada su u furioznoj završnici postignuta sva tri gola. Hajduk je tada napravio čudo, bez obzira na ishod penala, no ovaj put ipak takva atmosfera neće nažalost biti na stadionu... Ipak, sigurno je da ćemo protiv Dinama igrati isključivo ofenzivno, napadački! – poručio je Reja koji u kadru neće imati mlađeg Sharbinija.
- Vidjet ćemo još tko će ga zamijeniti.
Dinamo je oslabljen neigranjem Marija Mandžukića...
- To je dobro za nas, jer radi se o kvalitetnom igraču. Međutim, onaj tko ga zamijeni također će biti vrlo kvalitetan i posebno motiviran.
Hajdukovci će poslijepodne trenirati u Postirama, sutra ujutro planiran je povratak u Split. Početak derbija je u 18 sati.
Дербито на Хрватска започнува од 18 часот и ќе може да се следи на хрт 1 тв.Штета што не отидов.
Коментар на Јосип Скоко во пресрет на дербито
http://www.hajduk.hr/?otvori=video&video=126
Ова е постаро ама може не сте знаеле..Од 1 месецов на гостувањето у Осјек
U Šibeniku Torcida napala Kohortu, Funcuti neutralni
Sedmero navijača zavšilo je na hitnom kirurškom prijamu Opće bolnice Šibenik, a 44 ih je privedeno u Policijsku postaju Šibenik nakon tučnjave koja je izbila u središtu Šibenika. Picerija 'Forum', u kojoj su sjedili pripadnici Kohorte, potpunosti je demolirana. Prema neslužbenim informacijama, dva sata prije nogometne utakmice Šibenik - Osijek, Kohortu su napali navijači Hajduka. Navodno su Torcidaši iz Splita i Šibenika pripremali napad kako bi se osvetili što su im navijači Osijeka tjedan ranije za utakmice Hajduka i Osijeka ukrali transparente iz autobusa.
пс.ако го најдам клипот од фрката ќе го ставам
- Svaguša na mukama: ,,Doveo sam im Reju i Sharbinije, a oni me vrijeđaju!''
http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=13575