Фан Клуб: Фиорентина

johnyb

tutti pazzi per viola
Член од
11 декември 2009
Мислења
695
Поени од реакции
52
zamislete vargas izjavi deka bi sakal da ostane...hahah.. vide deka nikoj ne go saka i sega demek ke glumi lojalnost...eve i prade zaminuva denes za istanbul kade se ocekuva da pregovara so galatasaray za vargas....ne ocekuva tezok duel so turcite , pa moznost da go vidime i ujfalusi uste ednas iako sega e vo dresot na fenerite...ocekuvam montela da isproba nekolku takticki varijanti i dobar rezultat...pozz

Член од
29 јануари 2008
Мислења
821
Поени од реакции
410
Очекувам до утре некоја размена Варгас >< Ебуе
--- надополнето: 7 август 2012 во 17:16 ---
на последнито тренинг Монтела испробувал 2 формации..со 2 различни состави..на еден натпревар...

Fiorentina 4-3-3: Lupatelli, Romulo, Camporrese, Di Tacchio, Cuadrado, Capezzi, Della Rocca, Lazzari, Ljajic, Seferovic
Fiorentina 3-5-2: Viviano, Nastasic, Roncaglia, Rodriguez, Pasqual, Aquilani, Olivera, Borja Valero, Cassani, Jovetic, El Hamdaou

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Mene mi e krivo sto vo Istanbul nemozeme da gi vidime Fernandez i Cuadrado, imaat sitni povredi.Ama ok, neka izigraat ovie.Potocno neka probauvaat taktiki i neka se vklopuvaat.So se odnesuva do transferite ljubopiten sum da vidam koj ke dojde i kako ke izgleda formacijata za slednata sezona.Nisto ne se znae uste. ke bide interesno.Ja sum optimist, samo me plasi faktot sto zemavme premnogu novi igraci(iako stvarno ni bea potrebni)

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266

CARBONI, Giuseppe Rossi può andare alla Fiorentina

ова веќе почнува да станува интересно, но само не знам во каква форма ќе се врати, а неговот враќање е пред крајот на оваа година... ама интересно би било :icon_lol: а еве и Пизаро се нуди на фиорентина !!! изгледа во италија за само една недела станавме најголем хит :icon_mrgr:

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Rossi da, ama vo januari :) Sega ako e povreden moze da poceka i taman da sse dogovorot vo januari, mislam deka e dobra ideja.Pizzaro ne go sakam, star e.Iako negovoto iskustvo moze da bide korisno...

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Rossi da, ama vo januari :) Sega ako e povreden moze da poceka i taman da sse dogovorot vo januari, mislam deka e dobra ideja.Pizzaro ne go sakam, star e.Iako negovoto iskustvo moze da bide korisno...
абе ако се решени нека го доведат сега, пошо некој друг ќе го лапне а сигурно нема да сака да седи во Виљареал во втора лига, ќе чекаме дур се опорави нема да е проблем мислам :)

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.801
абе вие пола стручен штаб на Рома го имате, Праде и Монтела плус и Аквилани во тимот:) .. и да ви кажам не го фалите толку Праде, не е тој нешто посебно, на времето во Рома правеше договори со играчи и даваше големи годишни плати(не знае да штеди на плати), сакам да кажам дека за овој богат трансфер период треба да му се заблагодарите на газдата(Дела Вале мислам беше), а на Праде би му биле благодарни доколку ви се погодат засилувањата, а што се однесува до вашиот бивши спортски директор Корвињо, јас лично многу го поштувам и сакав еден ден да добие функција во Рома, немојте него да го кривите што не донел играчи .. како и да е, среќно во новата сезона :)

johnyb

tutti pazzi per viola
Член од
11 декември 2009
Мислења
695
Поени од реакции
52
za rossi neveruvam deka ke dojde bidejki e povreden i zgora na toa ne sme ekipa so dava nad 10 milioni evra za eden igrac...a rossi kosta poveke sigurno....sega citam nesto izjava na sportski direktor na korintians koj veli deka nema pregovori megj niv i fiorentina za ralf-dosta cudno bi rekol...situacijata so babel e vo stand by:ima dogovor so klubot megjutoa igracot baral plata od 1,5 po sezona ..toa za nas e mnogu i mozno bilo da propadne zdelkata...

Член од
6 август 2012
Мислења
95
Поени од реакции
28
jas pa citam deka pizzaro od roma bi mozel da dojde kaj nas.prvata ponuda sto ja imal od river plate ja odbil...ako e pameten ke ja prifati nasata ponuda.sepak pizaro bi bil golemo zasiluvanje za nas ako se znae deka e igrac so ogromno iskustvo...zamislete sreden red pizzaro, aquilani i valero...spoj na tehnika i iskustvo....dobredojden e kaj nas david pizzaro:vozbud:

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Da ama Pizzaro edinstveno sto ne mi se sviga e toa sto ima 32 god uste malce 33.Inace ne osporuvam deka e dobar igrac.Bas kako sto ni treba.Vecer Fiorentina protiv Galatasaray direktno na violachannel ;)

Член од
6 август 2012
Мислења
95
Поени од реакции
28
ke bide na violachannel dikertno , no nie posto sme od mkd nema da mozeme da go sledime -za zal...nekni probuvav so aris i pisese deka nemoze da se sledi od mkd...bezrazlika ke najdeme nekoj link na internet so sigurnost...eve ja bi pomognal okolu toa...probajte preku atdhenet.tv i atdhe24.net ili stopstream.tv pa ke ja bide ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom