Фан Клуб: Фиорентина

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Smirete se poleka.Ja licno sum optimist za Aqvilani i mislam deka najdocna do utre ili cetvrtok ke bide oficijalno.Sto se odnesuva za Arouca,po nekoja moja logika mislam deka so nego sve e dogovoreno i deka postoi dogovor pomegu Santos-Fiorentina i Fiorentina Arouca,samo sto mora da se prodade nekoj od Gulan ili P.Waigo za da se oslobodi non-EU mesto.Za odbranata koja gledam deka ne im e prioritet,a treba da im e i toa mnogu najverojatno ke mislat na kraj.Ako pazarot ponudi nesto dobro.

Член од
29 мај 2009
Мислења
748
Поени од реакции
47
Go sitnavme i Frey, ne mi se veruva, LEGENDA upm, gazime na pazarov :) se prodadovme (ili dadovme) ako ne kupime asalni zasiluvanja ke gleame i beter Fiorentina od lani.

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
da dade gospod toj della vale crno da nosi cel zivot.. FREY ikono najgolema..

Член од
19 јуни 2011
Мислења
95
Поени од реакции
28
taka e,stvarno Frey bese ikona isto i Mutu ama jbg za sve ima kraj,eve mozda Neto ce se pokaze a i Boruc ne e taka los,samo parive od Seba da gi frlat na Akvilani ce svrsat rabota a mislam deka bas zatoa i go prodadoa,posto pokraj Gila on bese najplaten u timot,pa sea ce mozat nekako da se dogovorat so Akvilani za platata......sve sve samo Vargas i Stevo neka ne gi cepkaat,dodeka ni se oni u timov nemame gajle,na konj sme :) na primer lani eden Pastore(koj e dve klasi podole od Stevo,spored mene) praese parce so Palermo,mozam da zamislam so ce prae Stevo godinava:)
Forza Viola !!!!!!

Член од
29 мај 2009
Мислења
748
Поени од реакции
47
I Gilardino skoro sigurno e deka ke potpise za Genova, se spomnuva cifra od 11 mil, samo se nadevam deka ke ima i nekoj igrac vklucen vo zdelkava, Mn mi e interesna situacijava, prodadovme dosta klucni igraci, Donadel, Santana, Mutu, Frey, da ne go spomnuvam Comoto, mada bese provotimec lani, so Montolivo, Gilardino, Cerci pa i Vargas koi skoro sigurno ke si zaminat, bez kvalitetni zasiluvanja, nema ni so cesena da se nosime, i vo vakva situacija nema da ni bide potrebno edno ili dve zasiluvnja, opasno ke bide, a i pazarenjevo so montolivo ne ni odi bas najdobro, ne sme vo dobra pozicija, ako ne se prikluci uste nekoj tim koj saka da go potpise ke go daeme za bez pari.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Немој не се брзај.Ниеден играч не е поголем од клубот :)
да ама овие играчи беа клубот... а сеа?! срцев удар како не го фате тој ваљакот мамицата негова растури златен клуб....

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
do 10 avgust ako ne potpiseme nekoj zver.. toklu e od transferi .. ke go jademe od site.. ni go rasturi timot kopileto della valle, .. se molam redd bull ili nekoj arap da ne kupi..

kopile ne dava pari za transferi, nedava pari za plati.. pa nemoze taka da ideme napred.. tesko nas ako ne dojde cassano

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
не знам што се буните толку за фреј, јесте да беше 5-6 години у фиорентина, али веќе еве по некоја јака повреда имаше и боруч му го зема местото, така да, за џабе ќе седеше у фиорентина.. мое мислење

и ламја, како касано? почна да тренира со тимот? :D

johnyb

tutti pazzi per viola
Член од
11 декември 2009
Мислења
695
Поени од реакции
52
situacijava so nasiot klub e katastrofa...bez ambicii bez zasiluvanja , a se prodadovme sto e kvalitetno..uste vargas i gila da si odat i ke bideme ekipa sto ke se bori za opstanok...kakov klub bevme,a uspeaja ovie della valle gnasite da go unistat...loso im se pisuva ako naidat na gnevot na navivacite koi se pocesto plukaat na niv...se nadevam deka ke go prodadat klubot pa da trgneme i nie napred...pozz

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
situacijava so nasiot klub e katastrofa...bez ambicii bez zasiluvanja , a se prodadovme sto e kvalitetno..uste vargas i gila da si odat i ke bideme ekipa sto ke se bori za opstanok...kakov klub bevme,a uspeaja ovie della valle gnasite da go unistat...loso im se pisuva ako naidat na gnevot na navivacite koi se pocesto plukaat na niv...se nadevam deka ke go prodadat klubot pa da trgneme i nie napred...pozz
koga ke vlezeme od vtora li liga za 2-3 godini?! :cenzura: klubot propagja.....

Член од
19 јуни 2011
Мислења
95
Поени од реакции
28
ne mi e jasno kako toa propagame,toneme koga bas godinava ce imame super ekipa,stvarno dadovme dobri igraci ama pa realno padnaa u forma i Frey i Mutu a za Santana i Donadel ic da ne zboram
a i transfer pazarov ne e tolku los,tamam pocnavme da kupuvame..

Boruc(Neto),Gamberini(Nastasic),Camporeze(Kroldrup),Pasqval(Romulo),LDS(Bovo),Behrami(Salifu),Lazzari(Munari),Kharja(Ljajic),Jovetic(Shaqiri?),Ramirez?(Cerci),Qvalarela?(Maxi Lopez?)
aj ve molam neka mi kaze nekoj kako moze vakov tim da ide u propast???
Forza Fiorentina Forever!!!

johnyb

tutti pazzi per viola
Член од
11 декември 2009
Мислења
695
Поени од реакции
52
boruc (neto), lds(romulo) , gamberini(natali),bovo(kroldrup),pasqual(?) behrami(munari),kharja(montolivo),lazzari(vargas) jovetic(ljajic),gilardino(pozzi,floccari),cerci(ramirez)
se nadevam deka ke dojde ovoj ramirez od bologna bidejki mnogu ni treba...cerci ke si odi bidejki gi rasipa odnosite so miha..... corvino izjavi deka ke se igra 4-3-3 sezonava....montolivo ke si odi pri prva dobra ponuda , a se mi se cini deka i vargas ke go pustat za dobra para za da mozat da go zemat ramirez..ke vidime sto ke bide bidejki i gilardino ne e sigurno deka ke ostane se do posleden moment iako izjavija od klubot deka tie se vazni igraci...sepak mislam deka do 31 avgust ke ima uste nekoja promena plus se nadevam deka ke kupat i lev bek najposle....pozz

Kajgana Shop

На врв Bottom