Jose Maria Basanta e нов играч на Фиорентина. Читам само позтивни критики за момакот, не дека е нешто посебен одбранбен, туку играч од корист на тимот.
На светското не ми остави некој посебен впечаток, ама осеќам дека добро би се снашол кај нас. Штета само ако останат само на него, како доведување на штопер, јас сакам искусен играч нешто како Вермален, Вертонген, или Мусачо пошто одбраната ни е најслабиот дел...
А еве и за Армеро ја заташкаа работата, не ми се допаѓа досега трансфер периодот...
А се поврзуваме само со некои ТАШАК играчи кои не се ни до пола на рамништето на оние кои ги имаме...
Муриел го заборавија, Ето не им се дава пари за плата од 4 мил. а за некој ташак како Бергесио ќе искешираат 6 милиони само за трансфер...
И тоа со Квадрадо е претеризам веќе, кажете кој ќе даде 45 мил го даваме или воопшто не го даваме до наредната година да го ебам баш, златни играчи како замени ќе испуштиме...
Слаба инвестиција, и прекуглава ми е од лажни медиумски тревоги, а и управата се неусогласени, ни они не знаат точно шо како.... Се на се лош трансфер период до сега.