Фан Клуб : Фени Индустри

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.298
Поени од реакции
7.025
1000 страна почнува со мене......не верувам да ни се случи уште еден толку неодговорен натпревар...Иначе прва тема у кошарка и у баскет фан-клубови,воедно и прва тема на македонски тим со 1000 испишани страници...Во овие 1000 испишани страници се случија многу убави работи...Две двојни титули,освоена БИБЛ лига....Да ни се множат титулите и страниците

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
1000 страна почнува со мене......не верувам да ни се случи уште еден толку неодговорен натпревар...Иначе прва тема у кошарка и у баскет фан-клубови,воедно и прва тема на македонски тим со 1000 испишани страници...Во овие 1000 испишани страници се случија многу убави работи...Две двојни титули,освоена БИБЛ лига....Да ни се множат титулите и страниците

Нека ни се множат. Дали како во фудбал Фан-клубовите ке се отвара нова тема по испишаната 1000 страна или ке си остане по старо? И да си остане старата тема пак нема да е грешка.

Член од
2 мај 2011
Мислења
245
Поени од реакции
55
Да почекаме упатство од модератор да видиме што ќе каже тој :smir:

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Nemate kompleksi muabeti vi vadat.Cel natprevar peenje protiv Skopje, Feni ne slusnavme, ustvari , ni vas ne ve slusnavme poradi toa sto grmevme. :baeh:

P.S. Cestito pobeda, zasluzena .

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Nemate kompleksi muabeti vi vadat.Cel natprevar peenje protiv Skopje, Feni ne slusnavme, ustvari , ni vas ne ve slusnavme poradi toa sto grmevme. :baeh:

P.S. Cestito pobeda, zasluzena .
кај бе ти романтично момче виде дека јас сум пеел против скопје?
тие муабети прај си ги таму по фејзбуковите и не го тупи со такви срања тука
кажи нешто за мизерната поддршка од судиите ебани за работнички

и покрај сето тоа, сме ве јебали

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
кај бе ти романтично момче виде дека јас сум пеел против скопје?
тие муабети прај си ги таму по фејзбуковите и не го тупи со такви срања тука
кажи нешто за мизерната поддршка од судиите ебани за работнички

и покрај сето тоа, сме ве јебали
Zar treba da vadime snimka od natprevarot za da se dokaze toa sto jas go tvrdam.2 pesni nemavte za vasiot klub.
Za podrskata od sudiite ednas se potrefilo vaka da ispadne i odma serete.Pa vas 3 godini vi sluzat, koj ke kaze nesto za toa?

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Zar treba da vadime snimka od natprevarot za da se dokaze toa sto jas go tvrdam.2 pesni nemavte za vasiot klub.
Za podrskata od sudiite ednas se potrefilo vaka da ispadne i odma serete.Pa vas 3 godini vi sluzat, koj ke kaze nesto za toa?
дечко, зошто мене ми збориш за тоа? јас никогаш не пеев 63та и такви песни, пошто ми се крајно долни...

и за тоа дека сме имале поддршка од судиите 3 години..хаха!

Член од
2 мај 2011
Мислења
245
Поени од реакции
55
дечко, зошто мене ми збориш за тоа? јас никогаш не пеев 63та и такви песни, пошто ми се крајно долни...

и за тоа дека сме имале поддршка од судиите 3 години..хаха!
Не се расправај бе, шо има да му се правдаш на некој ти?
Ти држи се до твоето и гледај си го клубот а другите кој ги ебе :smir:

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Абе не се замарајте утре секако славиме титулаааа!!!

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.298
Поени од реакции
7.025
ШАМПИОН,ШАМПИОН,ШАМПИОН....ШАМПИОН,ШАМПИОН,ШАМПИОН....ШАМПИОН,ШАМПИОН,ШАМПИОН....ШАМПИОН Е ФЕНИ,ФЕНИ,ФЕНИ...ФЕНИ,ФЕНИ,ФЕНИИ :vozbud:

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
СЛАВЕЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

KESKOO

Форум зависник
Член од