- Член од
- 21 ноември 2008
- Мислења
- 30
- Поени од реакции
- 0
Дали и ти грешниче имаше врска со мозокот кога го констатираше тоа дека ние постоиме само кога има пари и успеси ах леле ти дефинитивно за ручек си имал печурки.
:helou::helou::helou::tv:Димитровски:helou::helou:
Покрај Тасовски не верувам али се е можно.Ако го земите и него и Врба на полусезоната ќе бидите фаворити за титулатаABE MACKA U RABOTNICKI KE DOJDE A????
за врбица знам дека ќе попаузира уште малце,ама како и да е ќе мора да најде некој клуб пред европското,ништо чудно да е тоа работнички,ама и за фени се вртат шпекулации.сепак кај и да отиде ќе биде тоа најјака аквизиција,уште е врвен играч ако е на залез на кариера.PA KAKO STO ZNAM MACKA IMA ZELBA DA RABOTI SO MARIN MISLMA LICNO MI IMA KAZANO ALI SE E U OPCIJA NISTO NEE SIGURNO A ZA VRBICA NESO SLUSNAV DEKA KE DOAGA U RABOTNICKI NEZ KOLKU E TOCNO TOA AKO IMAS NESO INFORMACIJA KAKO SO PISI
Па тоа е информацијата.Би требало подобро да знаеш од мене.Врбица Стефанов е пред потпис со Работнички.Како главен фактор се спомнува токму работата со Марин Докузовски...PA KAKO STO ZNAM MACKA IMA ZELBA DA RABOTI SO MARIN MISLMA LICNO MI IMA KAZANO ALI SE E U OPCIJA NISTO NEE SIGURNO A ZA VRBICA NESO SLUSNAV DEKA KE DOAGA U RABOTNICKI NEZ KOLKU E TOCNO TOA AKO IMAS NESO INFORMACIJA KAKO SO PISI
За тоа сељаци нема да коментирам, пошто сите знаеме кои се тие, а не сум дојден за расправии...ke vidime kako so moze pa mzt da zavrsi da se poraduvaat seljacive hehe