Фан Клуб : Фени Индустри

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3
Случајно да не ја пеевте песната Ѕвезда ле, сакам да кажам пеевте во тој ритам ама само со друг текст.

Милан4евер напиши го текстот како иде зошто не ве слушнав баш убаво.
a tekstot ne go zapamtiv nova e znaes:pos:

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Паметно решение на Рајковиќ шо го врати Јововиќ во игра наместо Браун, се гледаше на претходната утакмица дека сме слаби на центарските позиции, сепак денеска Гоцевски и Јововиќ добро изиграа, Самарџиев и Поповиќ исто така, Мираковски беше добро чуван и работите си дојдоа на свое место

V

Viktoranius

Гостин
Мираковски неможеше да прдне, беше удвоен и едвај влеваше во рекетот а не па да стигне до кошот. Се гледа дека на Рајковиќ му текнало зошто изгуби во Кавадарци, а и Симич не прикажа ништо посебно, барем јас така видов.

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3
luge samo da vi kazam deka amir bil mnogu zadovolen od nas pa moze ke se omrsime:zlo: :zlo:

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3
i za so strumica ke ima novi salovi
ps so salovite ke bide kako na liverpool-arsenal u ls koga liverpool tepaa

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3
zaboraviv da vi kazam deka imame nova pesna za sudii
mal plagijat e od........
o sudija veruvaj mi doma rano ne odi ke bidam ja so zena ti a odi ti po fliperi:pos: :pos:

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Ај да не се брзаме сеа толку треба уште еднаш да победиме па после за финалето ќе ја мислиме шо ќе прајме

Член од
19 март 2007
Мислења
372
Поени од реакции
2
zaboraviv da vi kazam deka imame nova pesna za sudii
mal plagijat e od........
o sudija veruvaj mi doma rano ne odi ke bidam ja so zena ti a odi ti po fliperi:pos: :pos:
Bev vo sala i se zgaziv od smeenje koga pocnaa ova so fliperite da peat. mislev deka prvo za simic peat deka naprai nesto i kombiniraa meceto usko i ovaa fliperskava

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3
leee luge jas ne znam sto se desava so nas ali u avtobusot koga odevme nakaj sk izmislivme edno 6-7 pesni no samo 3 gi zapamtivme:tapp:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Милан и Банов_12 доста се глупираате аман веќе.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
za FENI INDUSTRI __________________
Koga vo salata kazaa deka Fersped go pobedil Feni stana ludnica.Cela Strumica e za Fersped
:pos: :pos: :pos:
Ti si tagedija:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
more mute toa e ironicno kazano...vazno ti se zgazi od smeenje.Kolku poveke smajli imas staveno tolku poveke se izglupira.Gledajci gi tvoive...

Kajgana Shop

На врв Bottom