Фан Клуб : Фени Индустри

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
и тие песни што ги знаат не знајат убаво да ги пеат ... Сега че ве ебеме ... Струмички пееедри струмички пееедри ... хаха

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Pa ako be ... ova im e prva sezono ke gi naucat kako i da e za 5-6 godini .. a od znameto si donesov i doma .. za SPOMEN ! :smir:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
хаха.. сега ке се без знаме ке треба повторно да го стават ФАСТ ФООД ЛОЗАРИ хахахаха.. инаку кај ви е дебелиот воџата го немаше како што видов хаха.. можеби затоа ве немаше никаде хахахаха.... НЕ ПОСТОИТЕ НЕ ПОСТОИТЕ!

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
MIKI_KAVADRCI bese siguren 100 % deka ke ne tepat i na teren i na tribini ... NO SE SLUCI OBRATNOTO !!!
:smir:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Abe oni se sigurni oti i titulata e nivna ama tesko nesto odi haha

Член од
2 март 2008
Мислења
90
Поени од реакции
0
Abe oni se sigurni oti i titulata e nivna ama tesko nesto odi haha
Dvete tituli se nasi toa e 100% taka nego nesto mi e mnogu smesno za vas ednas ne tepavte i se posravte :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: .
Ce zacutite site za 2 nedeli.
Inace sega nie seuste se raduvame i pokraj porazot bidejci sme 1 neli:pos2: :pos2: .

V

Viktoranius

Гостин
КАДЕ ВИ Е ЗНАМЕТО ?
КАДЕ ВИ Е ЗНАМЕТО ?
КАДЕ ВИ Е ЗНАМЕТО ?
КАДЕ ВИ Е ЗНАМЕТО ?

ОООООООО НЕ ПОСТОИТЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
Dvete tituli se nasi toa e 100% taka nego nesto mi e mnogu smesno za vas ednas ne tepavte i se posravte :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: .
Ce zacutite site za 2 nedeli.
Inace sega nie seuste se raduvame i pokraj porazot bidejci sme 1 neli:pos2: :pos2: .
Знаеш што струмичани велат ,,Прво рипни па кажи ОП '' па затоa гледајте си ...

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
OK OK OK CE PRAVIME MUABET NA 16 KOGA KAVADARCANI CE A SLAVAT PRVATA TITULA:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
Извини,ама јас мислам дека на 16ти,почнува купот,а не завршува:smir: Ама ке ми биде многу мило да испаднете од Мзт:pos2: :pos2: :pos2:

Член од
2 март 2008
Мислења
90
Поени од реакции
0
Извини,ама јас мислам дека на 16ти,почнува купот,а не завршува:smir: Ама ке ми биде многу мило да испаднете од Мзт:pos2: :pos2: :pos2:
epa vaka kupot pocnuva na 12 zavrsuva na 15 a na 16 ce si pisime na forumov.

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
OK OK OK CE PRAVIME MUABET NA 16 KOGA KAVADARCANI CE A SLAVAT PRVATA TITULA:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

:uvo::uvo::uvo: мислам дека на 16 ке почне ... сакаш изгледа да кажеш дека тогаш уште у првиот круг ке отпаднете :pos2::pos2::pos2:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
epa vaka kupot pocnuva na 12 zavrsuva na 15 a na 16 ce si pisime na forumov.
Ама се плашам да не одпаднете,уште првата утакмица:toe: А иначе ако ме прашуваш мене би ти одговорил без сомнение,дека сакам Финале Фени-Струмица,па да ви докажеме дека 2 пати не тепавте,на Струмички речено на ЖИМИ МАЈКА...:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom