Mr.HyPNoTiC
UnTraceable Guest!
- Член од
- 13 ноември 2007
- Мислења
- 1.450
- Поени од реакции
- 239
и тие песни што ги знаат не знајат убаво да ги пеат ... Сега че ве ебеме ... Струмички пееедри струмички пееедри ... хаха
:pos2::pos2: хаха врска немате бе.Btw кај ви е знаметоCe ve razbiime nema da znaite od kaj ce vi fure toa ce vi se sluce :pos2: :pos2: :pos2:
Dvete tituli se nasi toa e 100% taka nego nesto mi e mnogu smesno za vas ednas ne tepavte i se posravte :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: .Abe oni se sigurni oti i titulata e nivna ama tesko nesto odi haha
da taka bese ali deteto go banira na mnogu vreme iako ne trebase da bide baniran tolku kako sto mi kaza toj ali taa e i ce se vratel naskoro so nekoe drugo ime:smir:MIKI_KAVADRCI bese siguren 100 % deka ke ne tepat i na teren i na tribini ... NO SE SLUCI OBRATNOTO !!!
:smir:
Знаеш што струмичани велат ,,Прво рипни па кажи ОП '' па затоa гледајте си ...Dvete tituli se nasi toa e 100% taka nego nesto mi e mnogu smesno za vas ednas ne tepavte i se posravte :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: .
Ce zacutite site za 2 nedeli.
Inace sega nie seuste se raduvame i pokraj porazot bidejci sme 1 neli:pos2: :pos2: .
OK OK OK CE PRAVIME MUABET NA 16 KOGA KAVADARCANI CE A SLAVAT PRVATA TITULA:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:Знаеш што струмичани велат ,,Прво рипни па кажи ОП '' па затоa гледајте си ...
Извини,ама јас мислам дека на 16ти,почнува купот,а не завршува:smir: Ама ке ми биде многу мило да испаднете од Мзт:pos2: :pos2: :pos2:OK OK OK CE PRAVIME MUABET NA 16 KOGA KAVADARCANI CE A SLAVAT PRVATA TITULA:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
epa vaka kupot pocnuva na 12 zavrsuva na 15 a na 16 ce si pisime na forumov.Извини,ама јас мислам дека на 16ти,почнува купот,а не завршува:smir: Ама ке ми биде многу мило да испаднете од Мзт:pos2: :pos2: :pos2:
OK OK OK CE PRAVIME MUABET NA 16 KOGA KAVADARCANI CE A SLAVAT PRVATA TITULA:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
Ама се плашам да не одпаднете,уште првата утакмицаepa vaka kupot pocnuva na 12 zavrsuva na 15 a na 16 ce si pisime na forumov.