Фан Клуб: ФК Металург

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Покрај Игнатов блиску до Металург е и поранешниот играч на Работнички Пејчиќ
НЕ отиде ПЕјчиќ од Работнички во Швајцарија , во Арау ако не се лажам :toe:

Член од
1 декември 2008
Мислења
1.043
Поени од реакции
182
И Пејчиќ и Игњатов се во странство. До нив има отворени понуди од Металург. Ако сакаат да се вратат во Македонија, ќе играат за Металург. Многу фудбалери така договараат.
„ Ако не најдам добар ангажман во странство, ќе играм за вас“.
Мене ме чиди малку за Игњатов. Не знам како проверил Ѓоре во која форма е.

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Ако доаѓа Игњатов у Металург кај Ѓоре доаѓадека е искусен т,е, на Стара Слава :toe:

Член од
4 декември 2007
Мислења
346
Поени од реакции
24
1/16 финале БАБУНА (Мартолциа)- МЕТАЛУРГ
Прво коло првенство Работнички - Металург

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
Имав претчувство дека Работнички ќе ни се падне бе.
Видовит сум(ХАХХхахаха)
Иначе во купот бар 1 коло не би требало да има проблем.

Член од
1 декември 2008
Мислења
1.043
Поени од реакции
182
Супер отварање на сезоната.
Прво коло и гостување на Филип 2 против Работнички. Идеална можност да ги видиме квалитетите на Металург. Убав терен за игра, може да се рече и неутрален терен, голем мотив да се „одмаздиме“ за поразот на Железарница кога Работнички ни пресуди за во бараж.
Ако на Филип 2 не направат некоја поврзана акција и неколку шанси за гол, ќе гледаме дежа ву од минатава сезона. 90% од натпреварите 0-2 гола. Особено дома.
Алиби беше лошиот терен, сега гледам ја менуваат тревата од корен. За почеток само средишниот појас од гол до гол.
Баш ме интересира дали конечно ќе заиграат фудбал со поврзани акции.
Се гледаме на 1ви август на „Градски“.

Член од
29 февруари 2008
Мислења
729
Поени од реакции
6
abe sea da ne znaete ovoj vasiot sponzor so vi e ke ostanuva li ili ke ja zima bregalnica nekoj ako ima informacii neka kaze

Член од
1 декември 2008
Мислења
1.043
Поени од реакции
182
Дали има некој информација за нов голман? Викаше Ѓоре дека мора да купат уште еден голман, ама еве пола подготовки поминаа и уште ништо. Еден од голманите, Тасевски, го ослободија од обврски, иако мислам дека не требаше.
Штета што нема да има контролна некоја овде во Скопје. Да ги видевме засилувањата.
Како што слушам, можно е првите два натпревари како домаќин Металург да ги игра во Маџари на Борис Трајковски. До септември ќе треба да „налегне“ новата трева.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Слаба игра против Работнички...среќа што извадија реми.

Шабани очигледно е дека го форсираат. Колку и да го најавуваа како талент, дечкото нема појма. Денеска заеба едно 15 акции, а изгуби безброј дуели и топки. Остај тоа, туку не се мрда да го мочам, барем да трчаше....:toe:

Нено си отиде или...? Дека денес не играше...

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
da da deneska mnogu slaba igra na sabani inace rabotnicki koga ne iskoristi sansi preku savic, muarem, filjo i bobi bozinovski toa e zivot

Член од
4 декември 2007
Мислења
346
Поени од реакции
24
Слаба игра против Работнички...среќа што извадија реми.

Шабани очигледно е дека го форсираат. Колку и да го најавуваа како талент, дечкото нема појма. Денеска заеба едно 15 акции, а изгуби безброј дуели и топки. Остај тоа, туку не се мрда да го мочам, барем да трчаше....:toe:

Нено си отиде или...? Дека денес не играше...
Шабани е форсиран цела сезона лани и буквално на ниедна утакмица не покажа што знае,цело време е во сенка,дали нема искуство или што е работава незнам:toe:.Додека Нено си врати во Бразил од лични проблеми,имаше најави дека би дошол пак али сега за сега нема ништо.Како и да е слаба партија вчера пружи Металург,али останува да се надеваме дека било само лош ден.Наредно коло го пречекуваме Пелистер на Железарница па ја очекуваме и првата победа.

еве ги и головите

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.882
Поени од реакции
1.094
vladimir dimitrovski treba da potpise za metalurg denovive?
ako ima nekoj informacija dali potpisal neka pise
:salut:
A.C.A.B.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.491
Поени од реакции
8.652
има навивачи металург да идиме ск или нема па да не идиме нема да е интересно ај ако има нека се јават :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom