Другар Тетекс го бркаше ??? Најголем успех им е под раководство на Брацо ... Работнички го донесе Ливерпул со Брацо (откако Финалето на Купот Работнички-Тетекс беше што беше).... Вардар го бркаше па пак го вратија видоа невидоа ...И нема така да им биде лошо на Тиквеш со Брацо ако гледаш...ќе си освојат Куп и ќе си направат историја ...Aбе да беше толку арен Брацо, немаше да го бркаат како куче од секаде.
Како не те срам да ми ги крадиш текстовитеОфицијално нов спонзор на Тиквеш е Слободан Вујчиќ-Брацо. Нов претседател на клубот ќе биде Бојан Захариев кој важи за десна рака на Брацо додека во клубот се враќа и Ерол Демир но овој пат како дел од управата, а Сашко Тасев ќе ја обавува функцијата спортски директор на клубот. Екипата ќе биде засилена со 7-8 квалитетни фудбалери а не се исклучува и можноста за доаѓање на странци, исто така ќе има и смена на тренерската позиција каде исто така се очекува ново име добро познато на македонската фудбалска јавност.
ауууууууу
Нено, Фабио, Карлос, Вандаир...?Официјално нов спонзор на Тиквеш е Слободан Вујчиќ-Брацо. Нов претседател на клубот ќе биде Бојан Захариев кој важи за десна рака на Брацо додека во клубот се враќа и Ерол Демир но овој пат како дел од управата, а Сашко Тасев ќе ја обавува функцијата спортски директор на клубот. Екипата ќе биде засилена со 7-8 квалитетни фудбалери а не се исклучува и можноста за доаѓање на странци, исто така ќе има и смена на тренерската позиција каде исто така се очекува ново име добро познато на македонската фудбалска јавност.
И ЧитаНено, Фабио, Карлос, Вандаир...?
Стратев?
Неофицијално,Ников ќе биде засилување на голманската позицијаНено, Фабио, Карлос, Вандаир...?
Стратев?
Од кај ти се информацииве ме интересира ?гризли директор ќе биде
Брат каде е Брацо тука е исто и Гризли верувал илиОд кај ти се информацииве ме интересира ?
Јас ти тврдам дека Гризли нема да биде ништо во клубот
Знам јас многу добро, али овој пат Гризли ќе нема никаква функција во ТиквешБрат каде е Брацо тука е исто и Гризли верувал или
Гризли ќе биде многу битен ''играч у утакмицава'' ако нема функција ќе биде човек од сенка ќе има дубари некој, неможе Гризли да е резерва !!!Знам јас многу добро, али овој пат Гризли ќе нема никаква функција во Тиквеш