Фан Клуб: Тетекс - Тетово

DUKESSINCE1988

THE DUKE LORD
Член од
20 јануари 2011
Мислења
260
Поени од реакции
46
со напредок у куп. добра ждрепка за нас, овие од сите екипи заедно со дрита се најслаби,би требало да ги пројдеме.првата ја играме дома и тоа во недела се паѓа,така да би требало да се соберемо што појќе.
 
Член од
26 јули 2011
Мислења
39
Поени од реакции
41
Малку ретро
На ова се сеќавам не баш јасно ама знаем интересно беше пред стар стадион и пред трибината на Војводи, па немаше толку полиција ка сеа ебр,пеп и остали, све полиција од Тетово собрана незнаеја по кого да трчаа, хахах а у мода беше да се носа спитфаерке со две стране, најчесто портокалова и на неа штампано или нацртано крстот од Војводи, ( ако има некој добро е да ја слика ), па бегање од земјоделско колективно со аутобус за да се иде на дерби хахахах.
 

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Тетекс-Напредок 0-0, доста шанси промашивме, али тоа е фудбалот :D. Играа на резултат Напредок и то е то. Би требало да тепаме на гости:)
 
Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.201
Поени од реакции
3.200
Teteks - Napredok 0-0
Kako sto pisa gore clenot zatvorena igra na Napredok....Teteks bese toj sto sozdavase sansi i imase inicijativa...Nedosuden cist penal za Teteks od strana na sudijata koj ne pokrade vo Kratovo kaj Sileks....Znaci nema kraj so ova igranje od FFM ! Se znae sekoj klub si ima svoj sudija demon u ligava ... Veruvam na gosti deka ce izvadime povolen rezultat se razbira i so nasa poddrska bidejci sekogas gostuvanjata vo Kicevo bile nezaboravni :)
 
Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.201
Поени од реакции
3.200
МАКЕДОНСКИОТ СПОРТ ПОТОЧНО ФУДБАЛОТ ВО ТЕТОВО
Според неофицијални извори најстариот клуб во Македонија Ф.К ЉУБОТЕН 1919 од денеска е исфрлен од 3-та лига запад. ШТО ЗНАЧИ ОД ДЕНЕСКА КЛУБОТ НЕ ПОСТОИ.А нашиот втор Македонски клуб ТЕТЕКС ПОЛЕКА ПОЛЕКА СТАНУВА СКОПСКИ КЛУБ.Со тоа љубителите на фудбалот во Тетово од денеска нема да гледаат фудбал во Тетово ....ќе ги гледаме п.к шкендија и ренова
СВЕСНЕТЕ СЕ МАКЕДОНЦИ како може клубови како Вардар Брегалница Напредок од работ на бездната од еднаш да воскреснат финансирани од своите општини.А нашата г-ѓа арифи да си ги гледа интересите на албанците во Тетово....значи општината и државата Македонија дигаат раце од спортот во ТЕТОВО полека и сигурно згаснување на МАКЕДОНСКИОТ ФУДБАЛ во истиот град ......СВЕСНЕТЕ СЕ МАКЕДОНЦИ ....СО ВЕРБА ВО БОГ ВОЈВОДИ ДО ГРОБ....
 

Kajgana Shop

На врв Bottom