- Член од
- 5 јули 2012
- Мислења
- 3.495
- Поени од реакции
- 2.305
i pomal od Turnovo , Napredok , Drita .мал клуб со мала буква шо ти е чудно![]()
Mnogu si smeshen
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
i pomal od Turnovo , Napredok , Drita .мал клуб со мала буква шо ти е чудно![]()
e ova vise mi se sviga!Иван Настевски во Тетекс?
--- надополнето: 11 август 2012 во 21:06 ---
И официјално Настевски во Тетекс.
Ново име во редовите на Тетекс. Станува збор за Иван Настевски кој доаѓа од Работнички. Македонскиот Меси како го нарекуваат навивачите во Македонија вчера го одработи првиот тренинг. Крилниот напаѓач потекнува од школата на Македонија Ѓ.П, има настапувано за Вардар и Работнички. Да му посакаме на Настевски добредојде и успешни настапи во плаво белиот дрес.
![]()
И јас ја гледам како кец,ама да не прави вашата управа некои нови дубариSuper zasiluvanje...I toa kako ce se pokaze vo nasiot dres !!! So Bobi Bozinovski ke rasturaa
Igrajte utre na Teteks 2.45 poklon...Ke gi tepame sigurno![]()
Дај не лупај глупости управата наша има планови, оваа сезона Тетекс ќе игра на врвот за излез во Европа !!!И јас ја гледам како кец,ама да не прави вашата управа некои нови дубари![]()
Подобриот нека победи, се надевам дека ќе победи нашиот ТЕТЕКС !!!Значи сигурна е 1????Да ставам пари или не???
Znaci imavme pripremi ,izigravme poveke prijatelski natprevari, sto toa lani bese najgolemiot problem kaj nas vlegovme bez nikakvi pripreme vo novata sezona...Timot za nasi uslovi e solidno potkovan ...Ocekuvam defanzivna igra na Turnovo a so toa i tesna pobeda na Teteks..Значи сигурна е 1????Да ставам пари или не???
Дај не лупај глупости управата наша има планови, оваа сезона Тетекс ќе игра на врвот за излез во Европа !!!
Не се праам паметен,види погоре кој почна да се бламира прво,јас прашав фино лепо,пошо лани многу такви дубари направи вашата управа,па мислев и во новава сезона да не си почнат,затоа ми беше.^ Ај ти не се прај паметен, “ете ги плановите“.
Фудбалско непишано правило, ако не дадеш - ќе ти го дадат. Тоа е тоа. Оштетени и од судијата при неколку ситуации, како и недосуден чист пенал пред да падне голот на Турново, ама неможе на тоа да се ваѓамо. Екипава е добра, ама треба еден напаѓач што ќе знае да даде гол. Овја Мариќ е тапа.