Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Некој навике едноставно не се мењаваа..неможеш некого на сила да натераш да плати:)
150 ден е премалку у однос на тоа колку ќе има пиење,жонгање,забава...секако овде сместитего превозот и картата за натпреварот и ќе се дојде до заклучок дека тој што го сака вистински Тетекс овие 150 ден му са смешни у однос на тоа што добиаш у тија 3,4 саата..

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Нешто е труло во државата Данска :) Некад у Радовиш у Струмица и три лепе пизде материне идевмо со ич паре сеа до Скопје, т.е. до влез на Скопје 150. Ама порано се крадеше нели ? у кафане завршуаја парете и требаше да се смена тиа људи.. а што свегде идевмо без паре и бевмо дупло побројни нема врска тоа.
Ајде жонгајтесе у среда и идите 27 душе со слоганот ЛУДИ ВОЈВОДИ.
Ако не си знаел, до Скопје у два правца карта ти е 220, кде кде 150 е добра сума за пут. Незнам што збориш дека мие смо сакале некој да сменимо дур смо "краделе" пари, кога првиот што колку-толку даваше паре за нас, беше Брацо кој после сам се откажа од клубот кога си ги врати вложените паре и зеде нешто плус. Ако си навивач, ќе бидеш против ова и самиот ќе одвојуаш паре за да го следиш клубот за кого навиаш и ќе помагаш у изработка на шалоој, маице, кореографие итн... Не ти е тешко да одвоиш 150 денара за 1 гостинска утакмица у 2 неделе, една вечер пиј 2 пива помалку у Амнезиа, ете ти ги парете. Епа дечко ти ако идеш на гостинска утакмица негде, не идеш на екскурзија, идеш да навиваш за клубот кој го сакаш за кого од срце навиаш. Тебе ако Тетекс ти служи само за тепање време, нека ти биде тебе, ама има други кои сакаа да го гледаа Тетекс и за кого и 300 не би биле проблем. Затоа немај гајле за нас, 27 душе-27 важно идемо ;)

Член од
7 октомври 2009
Мислења
310
Поени од реакции
151
А добро бе ако сте толку поштени што не излезе некој од вас и за домашни утакмице да плаќа карта ? Ка прво и тиа што го организираа превозот ниедно гостуење го немаа платено... И немора да ми споредуеш ти мене колку сум го сакал ја клубот. Ако некој има овде од тетовчанка и поток знае колку се сака клуб . Ни 2% од вас ве немаше нигде пред 7-8 године, ка се праеле заставе и смо биле по 30-40 душе на стадион.

Vojvodi_Te

Војводи Тетово
Член од
31 март 2009
Мислења
122
Поени од реакции
5
А добро бе ако сте толку поштени што не излезе некој од вас и за домашни утакмице да плаќа карта ? Ка прво и тиа што го организираа превозот ниедно гостуење го немаа платено... И немора да ми споредуеш ти мене колку сум го сакал ја клубот. Ако некој има овде од тетовчанка знае колку се сака клуб . Ни 2% од вас ве немаше нигде пред 7-8 године, ка се праеле заставе и смо биле по 30-40 душе на стадион.
У право е floopz, кој се напраеја Војводи Џуниор бевмо 20-30 душе и беревмо по 50 ден за знамиња, и идевмо со точаци у Брвенца .... Од кј влезе спонзор свите станаја Војводи ......

Член од
7 октомври 2009
Мислења
310
Поени од реакции
151
У право е floopz, кој се напраеја Војводи Џуниор бевмо 20-30 душе и беревмо по 50 ден за знамиња, и идевмо со точаци у Брвенца .... Од кј влезе спонзор свите станаја Војводи ......
Ма јеби точаците,без никаква помош од никого, смо краделе/купуеле и што не, само да опстои името ВОЈВОДИ. и неможе мене некој да ми соли памет , поготово ЈА колку сум го сакал ТЕТЕКС.

А више ка ми го префрљате за тиа 150 денара... дадов 3500 денара за да го купим домаинот и хостингот за vojvodi.com . или можев у амнезија од петок до петок да пием со тиа паре а ?

Војводи1988

Војводи 1988
Член од
15 август 2011
Мислења
22
Поени од реакции
11
Кој смо кј плачањето од утакмицата со Силекс ќе се наплаќа по 50 денара на врата! И да кој се напраеја тиа Војводи Џуниор што напраеја Шверцери у Тетово ?

Форум не е место за решавање на проблеми Војводи имаа секоја недеља состанок ќе дојдете и ќе кажете што имате против!

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
^^
Епа ако толку го сакаш Тетекс зошто тиа 150 денарти ти са тешки да ги дадеш ? Или па Тетекс вреди само кога фрла брацо паре затоа што нели порано си давал паре и сеа што мораш да даваш нели...? Знам кој си, и ретко последно време сум те гледал на утакмица, и што ни кажуаш нас овде дека организаторите не плаќале, па ако пишеш на форум мислиш ќе го средиш тоа? Ко што знам и ти пред некое време беше од организаторите :confused:.
Уживај за мене ти, мене кога татко ми ме носеше на стадион уште како прцуле, Војводи чат пат се појавуеја додека ја утакмица немам пропуштено.
За домаинот војводи.цом се знае кој даваше паре, исто и мие фрлавмо по некој денар, а и незнам зошто се напрае доменј со ".com" когај мие немамо никаква врска со ".com" ако нормално знаете што значи тоа, а и плус само тој домејн се плаќа, а другите са бесплатни. :confused:

Член од
7 октомври 2009
Мислења
310
Поени од реакции
151
Па ти очигледно се оградуеш од војводи со постов што го прочитав и си само обичен фан на тетекс , добро сватив ? Што те занима ондак тебе организацијата на навиачите ??? А што е со домаинов???? се знае кој давал паре ????? лично мој паре ги дадов ка го купив. и од ка истече регистрацијата , тогај "вие" или нз кого ставаш под вие, дадовте паре за да не ја суспендираа. Тогај несметаше што беше .com ????

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Па ти очигледно се оградуеш од војводи со постов што го прочитав и си само обичен фан на тетекс , добро сватив ? Што те занима ондак тебе организацијата на навиачите ??? А што е со домаинов???? се знае кој давал паре ????? лично мој паре ги дадов ка го купив. и од ка истече регистрацијата , тогај "вие" или нз кого ставаш под вие, дадовте паре за да не ја суспендираа. Тогај несметаше што беше .com ????
Значи ја ти кажуев за времето кога бев "прцуле", па сеа како го свати тоа незнам.
Сеа прочитај го мојот потпис и ќе сватиш дали сум навивач или само обичен фан.
И нека заврши дискусијава овде, имаш место за ова да го збориш. Колку за информација прееска имаше состанок Војводи, си можел слободно да отиднеш и да кажеш што мислиш и што треба да се смени у групата ако толку ти било стало за Војводи и Тетекс ;)
За страната, да, мене ми сметаше затоа што мие не смо никаква комерцијала ни па некаква економија водимо за таков домејн да се става. Ама толку сакале нели..:)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Има секоја недела состанок, кој има нешто да каже слободно нека иде. А има многу да се каже, тоа е факт. Ама како што тргнала работава, на Војводи како група не и се пишуе добро. Секоја утакмица има све помалку људи, па не е ваљда тоа за џабе нели?
Ама ајде, ка што рековте форумов не е место за решавање на такви проблеми. Се надеам дека у иднина ќе се среда малку работеве и ќе заличимо пак на посериозна навиачка група, зошто со 70% под 16 године од тиа што ида на утакмице не се прае ништо.

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
А добро бе ако сте толку поштени што не излезе некој од вас и за домашни утакмице да плаќа карта ? Ка прво и тиа што го организираа превозот ниедно гостуење го немаа платено... И немора да ми споредуеш ти мене колку сум го сакал ја клубот. Ако некој има овде од тетовчанка и поток знае колку се сака клуб . Ни 2% од вас ве немаше нигде пред 7-8 године, ка се праеле заставе и смо биле по 30-40 душе на стадион.
Брате моментално е тоа водството на групата и овие ќе мора да тераа уште година,2,зашто моментално подобри дечки нема или има ама треба да "порасна" уште малку( oвде алудирам посебно на нас 91 годиштe...околу 30 душе све штетници:Dи дечки кои мислим дека ако остане ова другарство што го имамо сеа...групата би требала доста да напредне) зашо знаете свите колку смо и како смо у градов...затоа или ќе се карамо меѓу себе или ќе почнемо да терамо еден свој филм..каде што 100 душе...100 душе али јаки 100 душе..кои ќе пеја и ќе бида гордост на македонците у градов..:)

Член од
26 јули 2011
Мислења
39
Поени од реакции
41
Ocigledno ova rakovodstvo na Vojvodi ne e dorasnato da vodi navijacka grupa,kako prvo nema saglam vogja momentalno sto moze da sobere ljudi sto ke navijaa a pred se ke bide avtoritet i ke ja motivira masata za akcija...drugo ok parete ne sa problem ne 150 den ke dademo i 200,300 ne e problem nego paradoksot e sto do strumica,delcevo,ohrid itn porano idevmo za 100 den da ne zborim za skopje ni bese sala e sega 150 za nekogo e precka realno da zborimo take e i na kraj,pa daj be koja organizacija ja sakate i navijanje a pred sve ljudi da ti ida i navijaa so ohrid,turnovo,sileks itn se znae navijanjeto go ima so vardar,rabotnicki,renova,shkendija itn a sve drugoto e blamaza ili realnost ja bi sakal svaka utakmica da ima navijanje ama toa e sto e ili pak sakamo na da im se dokazemo na makedonskatifoscena na fejsbuk deka smo navijaci pa svako kolo treba da imamo odraboteno :))) kraj kraeva ne mora da se dokazuemo mie i do sega smo dobro dokazani niz generacie,ocigledno e toa kej ima pare ima i raskol ja toa go tvdev uste mnogu odamna a sea se dokaza, a naredna so sileks ako naplacate karta po 50 den i tia ljudi sto gi imase proslata so ohrid sea dragi moj ke gi nema posto nikoj nema da plati pare sto na kraj neznaa kj zavrsuaa da bea za klubot da so sve srce vake ne.gledam otvorivte tema koj pocnal da prae prv transparenti po vojnata da ide na stadion ok toa mnogu dobro go znam no ke go debatirame u nekoja druga prilika. VOJVODI TETOVO 1988​

--- надополнето: Aug 16, 2011 1:39 PM ---
Ocigledno ova rakovodstvo na Vojvodi ne e dorasnato da vodi navijacka grupa,kako prvo nema saglam vogja momentalno sto moze da sobere ljudi sto ke navijaa a pred se ke bide avtoritet i ke ja motivira masata za akcija...drugo ok parete ne sa problem ne 150 den ke dademo i 200,300 ne e problem nego paradoksot e sto do strumica,delcevo,ohrid itn porano idevmo za 100 den da ne zborim za skopje ni bese sala e sega 150 za nekogo e precka realno da zborimo take e i na kraj,pa daj be koja organizacija ja sakate i navijanje a pred sve ljudi da ti ida i navijaa so ohrid,turnovo,sileks itn se znae navijanjeto go ima so vardar,rabotnicki,renova,shkendija itn a sve drugoto e blamaza ili realnost ja bi sakal svaka utakmica da ima navijanje ama toa e sto e ili pak sakamo na da im se dokazemo na makedonskatifoscena na fejsbuk deka smo navijaci pa svako kolo treba da imamo odraboteno :))) kraj kraeva ne mora da se dokazuemo mie i do sega smo dobro dokazani niz generacie,ocigledno e toa kej ima pare ima i raskol ja toa go tvdev uste mnogu odamna a sea se dokaza, a naredna so sileks ako naplacate karta po 50 den i tia ljudi sto gi imase proslata so ohrid sea dragi moj ke gi nema posto nikoj nema da plati pare sto na kraj neznaa kj zavrsuaa da bea za klubot da so sve srce vake ne.gledam otvorivte tema koj pocnal da prae prv transparenti po vojnata da ide na stadion ok toa mnogu dobro go znam no ke go debatirame u nekoja druga prilika. VOJVODI TETOVO 1988​

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Aбе људи разбирате некој работе?:)У Делчево,Струмица,Битола се идеше без паре зашто Брацо плачаше автобуси,а сеа паре од управа НЕМА!Немаше ни прошла скоро цела сезона па се идеше кај што можеше...затоа ако ви се иде и ако го сакате Тетекс ќе давата паре па и ако сакал и Амди Бајрам нека биде спонзор.Инаку водството е тоа,толку смо македонци и реално нема некој подобри(барем ќе нема овја година,2)

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.270
Поени од реакции
3.291
Kај што дојдоја да го финансираа Тетекс сега барамо паре и за гостувања...Епа нема донесоја звучни имиња напраевмо солиден состав и што појќе сакамо/сакате??? За малце Тетекс немаше да постои...150 денара ќе ги дадем не е проблем само нека е све како што треба и не тие паре да се пија по кафане како некој што праеше прошла сезона...

Kajgana Shop

На врв Bottom