Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
2 мај 2011
Мислења
245
Поени од реакции
55
imam vpecatok deka ovoj braco da se kandidirase na izbori kako nezavisen kandidat pa imase premier da stane kolku go obozava nasiov narod.se okolu nego se vrti,sto ke praevme nie pustite fudbalski zavisnici bez nash chika braca...???
cementara,pobeda,vardar,teteks,rabotnicki(da ne propustiv nekoj klub?):D
Maкедонија ЃП :D

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Со оглед на тоа дека по се изгледа Брацо ќе се откаже од Вардар, ако се посвети само на Тетекс ќе биде одлично. Да не заборавиме дека со него влеговме во прва лига и одма го освоивме и купот, ама ако сака да продолжи да игра мајтап со играчите и клубот подобро нека си иде заедно со управата, сигурен сум дека ќе се појави некој спонзор.
--- надополнето: Jun 16, 2011 11:29 PM ---
imam vpecatok deka ovoj braco da se kandidirase na izbori kako nezavisen kandidat pa imase premier da stane kolku go obozava nasiov narod.se okolu nego se vrti,sto ke praevme nie pustite fudbalski zavisnici bez nash chika braca...???
cementara,pobeda,vardar,teteks,rabotnicki(da ne propustiv nekoj klub?):D
Локомотива :D
--- надополнето: Jun 16, 2011 11:30 PM ---
@Kavadarcanec1
Имаш некои новости во врска со Тетекс ? :)

Член од
2 мај 2011
Мислења
245
Поени од реакции
55
Со оглед на тоа дека по се изгледа Брацо ќе се откаже од Вардар, ако се посвети само на Тетекс ќе биде одлично. Да не заборавиме дека со него влеговме во прва лига и одма го освоивме и купот, ама ако сака да продолжи да игра мајтап со играчите и клубот подобро нека си иде заедно со управата, сигурен сум дека ќе се појави некој спонзор.
--- надополнето: Jun 16, 2011 11:29 PM ---

Локомотива :D
--- надополнето: Jun 16, 2011 11:30 PM ---
@Kavadarcanec1
Имаш некои новости во врска со Тетекс ? :)
Најново е ова со Брацо изгледа он и Гризли ќе водат со Тетекс и догодина како што стојат работите, Стево наводно му ветил дека деновиве целосно ќе му го отстапи клубот на Брацо и да биде доминантен сопственик..

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Најново е ова со Брацо изгледа он и Гризли ќе водат со Тетекс и догодина како што стојат работите, Стево наводно му ветил дека деновиве целосно ќе му го отстапи клубот на Брацо и да биде доминантен сопственик..
Страшна комбинација:cautious:Значи има 2 можности...или ќе се бориме за титула(како што планираше со Вардар)или ќе ја испонаместат секоја утакмица па ќе завршиме како Победа.

Член од
2 мај 2011
Мислења
245
Поени од реакции
55
Страшна комбинација:cautious:Значи има 2 можности...или ќе се бориме за титула(како што планираше со Вардар)или ќе ја испонаместат секоја утакмица па ќе завршиме како Победа.
Зависи од тоа каде ќе има повеќе кеш, мое мислење е дека ќе се борат за излез во Европа каде што ќе пробаат да одиграат барем 4 натпревари мах, и плус од домашнава лига што ке наштелуваат нешто..

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Оф бе..ако пак не спонзорира Брацо(а највераватно така ќе биде), кој ќе ги трпи неговите бразилци. :(
Да влезеше Ристовски подобро ќе беше, затоа што имаше големи планови со нас, а и ќе поставеше луѓе кои навистина го сакаат клубот и ќе му мислат добро, а не како што е сегашнава управа..
И највероватно Горан Наумовски ќе се врати у Напредок.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Не ми го спомнувај тој период ми се врти у лава кога ќе помислам. Тоа копилето гадно со брковите го остави клубот на милост и немилост и го остави да се мачи и да испадне од лига !!! Смрдеш ...
--- надополнето: Jun 17, 2011 5:00 PM ---
Јел да се страшна комбинација Гризли и Брацо сепак поарно тие одколку никој. И мислам дека посебен мотив ќе имаат годинава што повеќе да го зафркнат Вардар ради се што се дешаваше минативе неколку месеци а богами и години ако останат во лига нормално пошто се испаднати . Очекувам Тетекс да се бори за врвот на табелата годинава ! позз

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не ми го спомнувај тој период ми се врти у лава кога ќе помислам. Тоа копилето гадно со брковите го остави клубот на милост и немилост и го остави да се мачи и да испадне од лига !!! Смрдеш ...
--- надополнето: Jun 17, 2011 5:00 PM ---

Јел да се страшна комбинација Гризли и Брацо сепак поарно тие одколку никој. И мислам дека посебен мотив ќе имаат годинава што повеќе да го зафркнат Вардар ради се што се дешаваше минативе неколку месеци а богами и години ако останат во лига нормално пошто се испаднати . Очекувам Тетекс да се бори за врвот на табелата годинава ! позз
Со кој тим би се бореле за врв на табела? Најдобрите играчи, нашите деца што единствени играја со срце без да зема 4 месеца паре ни заминаја у најголемите градски ривали.
Ако се врати, пак ќе донесе некој ебани бразилци и некој негови играчи што не заслужуаа ни на еден обичен турнир да играа, и пак иста приказна борба за опстанок. И на крај, ка ќе му се отвори некоја подобра шанса ќе го остае тимот со долгоој и ќе си замине.
Според мене поарно е да идемо втора/трета лига отколку брково да си прае што сака и да игра курташак со нас.

Член од
4 декември 2007
Мислења
346
Поени од реакции
24
Захариевски потпишал за Металург.

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Марко, Мики (Шкендија/Работнички) Дуле, Чаплич, Шаро (Ренова) Шиш, Клечка, Брња (М.Ѓ.П.) Захариевски (Металург) Наумоски (Напредок). Цел тим отидна у пичку матер. Изгледа ќе мора да се превземе нешто, неможе више вака !
--- надополнето: Jun 17, 2011 6:52 PM ---
Заебаваш или ? хахахаха
Абе тој Срле луд ли е 100 години има :D
Тој може на сите играчи од Македонска лига и на овие години комотно може да им одржи лекција по фудбал ! :D

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.279
Поени од реакции
3.310
Колку смо само бедни .....Абе немамо моментално тим ни за пријателска да изиграмо,све ни заминаја најмногу мие за нашиве Тетовчани кој ни беа стубоој у одбрана и за Клечкаровски кој е супер играч и човек али ајде тоа е...Да видимо Брацо што ќе напрае дали ќе ги донесе Бразилциве и уште кои други засилувања ако уопште доаѓа у Тетекс...Ренова прае чистка со тимот може да земемо од таму некој играч како што е Чечич и уште 3-4 играчи мислим дека и Генц е ослободен....Како и да е што побрзо да се склопи тимов и воигра зошто тешко нас...

Kajgana Shop

На врв Bottom