- Член од
- 20 декември 2009
- Мислења
- 100
- Поени од реакции
- 3
сега разбрав ќе има организирано бус за у недеља
nema da ve pusta na stadion u turnovo, kako po obicaj, ke navivate od bliskite nivi.сега разбрав ќе има организирано бус за у недеља
ако битно да го бодримо тетекс :smir:nema da ve pusta na stadion u turnovo, kako po obicaj, ke navivate od bliskite nivi.
da da, toa normalno. inaku sigurno ke ima bus?ако битно да го бодримо тетекс :smir:
ахам и мене таке ми казаја идемо да ги бодримосега разбрав ќе има организирано бус за у недеља
МЕНЕ МИ РЕКОЈА СИГУРНОda da, toa normalno. inaku sigurno ke ima bus?
ќе биде јако и сеа има интерес и за оваја утакмица иначе главното е у автокомандаСупер што ќе има автобус за со Турново, се надеам дека ќе има и заинтересирани. Него главното гостуење се очекуе за купот против Скопје, тогај ќе биде што ќе биде
Купот мислим дека се играше на 7 април у Автокоманда, а реваншот е у мај,само не знам точно кој датумKoга се игра купот? и дај кажите неш појќе за гостуањево?:helou:
за гостуањето мене ми каза еден другар и се иде по список за да се утврди бројкатаKoга се игра купот? и дај кажите неш појќе за гостуањево?:helou:
Грешка си :smir:Купот мислим дека се играше на 7 април у Автокоманда, а реваншот е у мај,само не знам точно кој датум
АЈДЕ У ШТО ПОГОЛЕМ БРОЈ ДА ИДЕМО ДА ГИ БОДРИМО ТЕТЕКС:smir:Од утре се праа списоци за у Турново, таке да за пријавуење видите кј тиа што са таке поглавни, мал е градов знаемо кој са и како са :smir:
1 ili 2 busa ke ima?АЈДЕ У ШТО ПОГОЛЕМ БРОЈ ДА ИДЕМО ДА ГИ БОДРИМО ТЕТЕКС:smir: