Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
Денојве треба да се залепа флаери низ град, иначе...:)
Да мора флаери да се заљепа заш ќе се кача свите на главна трибина и нема да има никој позади гол,а и на флаерите треба да седи да се иде директно на стадион заш е подобро таке сигурно нема да има људи како со слога или шкендија па да идемо низ град.

Абе флаери за пешаци, шо не се разбираа од фудбал и кој ќе вида дека игра тетекс за да дојда.

Иначе ја и ти од пред 1 месец се спремамо за на свака утакмица :D
Да за пешаци ама има многу што не се разбираа од фудбал и ида само да навијаа на стадион:toe:

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
Е да, колку што знам Брацо ја држи и Локомотива, ама не е толку загреан за нив колку што е за нас.
ne e braco u lokomotiva, niv zponzori im se nekoja gradezna firma od hrvatska, INGRA.

inaku u subota utakmicava pocnue u 4ipol i svite na stadion, posleden natprevar za sezonava protiv albanska ekipa i mora da se navija jako.

П

Паспарту

Гостин
Ајдееее конечно го дочекав Тетекс да се врати во прва лига:vozbud:

Член од
15 декември 2008
Мислења
56
Поени од реакции
0
od mozni 12 boda na teteks mu sa potrebni najvise 7 boda za i matematicki da bide nov prvoligas i da ne go interesiraa drugi rezultati take da ocekuem duelot so ohrid da bide samo formalen i da se naprae edna proslava t.e festa

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Ич да не се секираш ти :) Ги тепаме сигурно Дрита, и нас не ни е сигурно првото место така да мора да ја тепаме Дрита, која никогаш не ни била проблем на домашен терен, а годинава и на гости ги згазивме со 1:4. Абе вие влагате у бараж секако, барем според мене :)
Уште еднаш ќе кажам Локомотива е проблемот !
ne e braco u lokomotiva, niv zponzori im se nekoja gradezna firma od hrvatska, INGRA.

inaku u subota utakmicava pocnue u 4ipol i svite na stadion, posleden natprevar za sezonava protiv albanska ekipa i mora da se navija jako.
Абе ја ич не се секирам за вас, туку како што викаш ти ја си се секирам за нас оти со овај Христовски на нашата клупа се може да се очекува маме му ебем! Изгледа пак ке треба да ја применуваме таа тактика камења у ваздух или рушење на ограда!!!:toe:

За Локомотива јас мислам дека Панчев е нешто таму како директор или нешто слично !!!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Значи ваке. Има уште 5 кола до крај, поточно за нас 4 зошто претпоследното коло што требаше да го играмо со Нов Милениум смо слободни. Од овја 4 утакмице, 3 ни са на домашен терен, таке да очекуем на тиа 3 победе, а и на гости против Цементара нормално три бода, зошто на нив не им са потребни за ништо. Значи ни фаља уште само 7 бода да бидемо и официјално у прва лига, ама ја сум сигурен дека од овја 4 кола 12 бода са наши, без размислуење :) Што значи дека на 30.05 овде ќе биде фешта, и конечно Тетекс више у прва лига. Наредново коло со Дрита мора победа, да нема после некакви несакани проблеми. Идемо у субота да им да демо поддршка на играчиве да издржа до крај! И мислим дека треба да се залепа флаери зошто ипак некој не са толку информирани.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Значи ваке. Има уште 5 кола до крај, поточно за нас 4 зошто претпоследното коло што требаше да го играмо со Нов Милениум смо слободни. Од овја 4 утакмице, 3 ни са на домашен терен, таке да очекуем на тиа 3 победе, а и на гости против Цементара нормално три бода, зошто на нив не им са потребни за ништо. Значи ни фаља уште само 7 бода да бидемо и официјално у прва лига, ама ја сум сигурен дека од овја 4 кола 12 бода са наши, без размислуење :) Што значи дека на 30.05 овде ќе биде фешта, и конечно Тетекс више у прва лига. Наредново коло со Дрита мора победа, да нема после некакви несакани проблеми. Идемо у субота да им да демо поддршка на играчиве да издржа до крај! И мислим дека треба да се залепа флаери зошто ипак некој не са толку информирани.

Ајде со срека и очекувам победа за срекни празници!!!:smir::helou:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Кој сака да извади членска у 19:45 да биде пред семкара Роналдо!

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Ајде конечно и тоа дочекваме Тетекс да е во Прва Лига :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: баш ми е мило за вас Тетовчани заслуживте!!!!
p.s. ORTHODOX BROTHERS FOREVER!!!!!!!!!!!!

Член од
20 април 2009
Мислења
17
Поени од реакции
0
Кога ќе се ваѓа? По колку паре? Треба нешо сликичиња ова она? :smir:
колку што знам ја членскете без паре са а треба да донесете 2 сликичина име презиме и број од твојот мобилен.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Како што ми кажаја, од наредна сезона најверојатно у Тетекс ќе дојде Гм-гм поточно Горан Станковски. Моментално игра у Сибир (втора лига Русија) и ако е точно ова ќе биде екстра засилување за Тетекс. Дај боже да дојде :)

Vojvodi_Te

Војводи Тетово
Член од
31 март 2009
Мислења
122
Поени од реакции
5
колку што знам ја членскете без паре са а треба да донесете 2 сликичина име презиме и број од твојот мобилен.
Еј а кој ќе прае членске???? Дека членске праевмо пред 2-3 године .... Кому текнало сега ова нови да се прае???

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
Како што ми кажаја, од наредна сезона најверојатно у Тетекс ќе дојде Гм-гм поточно Горан Станковски. Моментално игра у Сибир (втора лига Русија) и ако е точно ова ќе биде екстра засилување за Тетекс. Дај боже да дојде :)
Ако дојде гм-гм и како што се збори некој играчи од работнички и со 2,3 од овја тим ништо чудно и за титула да се боримо:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom