Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Морам да се сложим со ТЕТЕКСФАН и floopz дека сеа организацијата е многу послаба од тоа што беше пред година,2..едноставно сеа никој не трча низ град,едноставно сеа немамо никаква реклама по интернет...низ град...сеа на стадион иде само тој што е другар со водечките луѓе или се знае само добро со нив,затоа мора да се напрае еден добар состанок...состанок каде што секој ќе може да го каже своето мислење и ќе се одлучи како е најдобро да се продолжи понатаму.
Јас мислим дека е најдобро е да се почне да се мисли на правење на неколку подгрупе каде што секоја подгрупа ќе треба да поттикне све појќе људи да иде на стадион и каде што секоја група ќе има своја задача пред секој натпревар.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.282
Поени од реакции
3.315
Препоручуем да не се заебавате со овие членске у сабота !!! Побарате ли членска или паре никој нема да иде више...Или карта сите да си купа или иќ не се брукајте!! За некого мајка за некого маќеа овде на трибина не бива да се разберемо !!! И ја немам членска може некој има а колку пута бил на стадион тој со членска и колку се дерел за Тетекс , и тој да има повеќе привилегие ??? И кој ќе влезе со членската да иде под сенка и да си грицка сончоглед??? не дека ја сум некој и нешто , натпревари на Тетекс да сум пропуштил ама заради работа ништо појќе...Ова со членскеве стварно е детска шега па тие се ваѓани уште пред 2-3 године не се сега па ај ако немаш членска дај паре !!! Уште нешто во сабота мора да се навија ако се игра во 16 и 30 да се разберемо !!! И кој иде на наша трибина иде да навија не да седи од страна ,за таквите ако ги има треба посебни мерке да се презема !!! позз

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Препоручуем да не се заебавате со овие членске у сабота !!! Побарате ли членска или паре никој нема да иде више...Или карта сите да си купа или иќ не се брукајте!! За некого мајка за некого маќеа овде на трибина не бива да се разберемо !!! И ја немам членска може некој има а колку пута бил на стадион тој со членска и колку се дерел за Тетекс , и тој да има повеќе привилегие ??? И кој ќе влезе со членската да иде под сенка и да си грицка сончоглед??? не дека ја сум некој и нешто , натпревари на Тетекс да сум пропуштил ама заради работа ништо појќе...Ова со членскеве стварно е детска шега па тие се ваѓани уште пред 2-3 године не се сега па ај ако немаш членска дај паре !!! Уште нешто во сабота мора да се навија ако се игра во 16 и 30 да се разберемо !!! И кој иде на наша трибина иде да навија не да седи од страна ,за таквите ако ги има треба посебни мерке да се презема !!! позз
Дали знаеш колку душе имаа извадено членска?Дали знаеш дека са над 300?што праеше коај се ваѓаја?И ова сеа ќе биде пробно,после ќе се плаќа еднаш месечно за членска па ќе си го гледаш Тетекс цел месец за 100 ден...
Инаку како за некого мајка за некого маќеа?Комити ни са жив пример,кај нив кој нема членска си плаќа 100 ден и си навија па никој ни се буни ни скока..дури и си го зголемија членството...неможе мие цел живот да се праемо паметни и да имамо све муфте и на крај краева ако не му веруате на ова раководство...соберите екипа од 10 душе кажите став,какви планои имате со групата па може ќе добиете подршка и од другите.
И доста со глупости..тоа е тоа...едноставно моментално неможе подобро.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ Не е местото овде за такви муабети, договорите се што како по ПП или на наредниот состанок. Темава е за Тетекс, а и немора свекој да чита какви проблеми имаа Војводи.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.282
Поени од реакции
3.315
Дали знаеш колку душе имаа извадено членска?Дали знаеш дека са над 300?што праеше коај се ваѓаја?И ова сеа ќе биде пробно,после ќе се плаќа еднаш месечно за членска па ќе си го гледаш Тетекс цел месец за 100 ден...
Инаку како за некого мајка за некого маќеа?Комити ни са жив пример,кај нив кој нема членска си плаќа 100 ден и си навија па никој ни се буни ни скока..дури и си го зголемија членството...неможе мие цел живот да се праемо паметни и да имамо све муфте и на крај краева ако не му веруате на ова раководство...соберите екипа од 10 душе кажите став,какви планои имате со групата па може ќе добиете подршка и од другите.
И доста со глупости..тоа е тоа...едноставно моментално неможе подобро.
И од тие 300 со членска само 100 навиваа заедно со некој што немаат членска...И не ги критикуем ја воѓеве ,не ми се свиѓа овој потег ја пак ќе дојдем да навијам со Силекс ама незнам за другите...Може ќе дојда ама ќе се скрија ка пичиња !!!

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Од сеа натаму нема потреба некој да ни се смее и гледа сеир,све што има да се каже ќе се каже на состанок.
Од сеа у фан клубов нека се пишуе само за Тетекс:)а кога ќе одработимо домашна утакмица или гостинска утакмица ќе стаемо само извештај и тоа ќе биде све од Војводи.
Сеа малку за екипата и играчите:D
Како прво морам да спомнем дека се плашим што навистина планира управата со Тетекс,ова го зборим според тоа кога видов кој све е у управа...:confused:
Второ...мислим дека заради голманиве можно е да изгубимо доста бодои оваа полусезона,затоа што и двајцата се месечари,ова го потврди и Маџароски на утакмицата со Треска:cautious:исто таке и дрвото Наумоски подобро е да се чисти од клубот,зашто многу нервозе ќе имамо ради него когај ќе игра...едноставно нема врска!
И као трето морам да го спомнем и КАПИТЕНОТ ЉАКИ..едноставно чуекот игра со огромно срце и ќе ни биде од огромна помош оваа сезона:)

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.282
Поени од реакции
3.315
^ Се сложуем повеќе да не се навлага у тиа работе...
А кој е у управа ??? За голманите си у право тешко нас :confused: и на Наумоски треба да му се опрости тој рекол за 200 ден. ќе играм ако треба кога ни беше најтешко :)

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
^ Се сложуем повеќе да не се навлага у тиа работе...
А кој е у управа ??? За голманите си у право тешко нас :confused: и на Наумоски треба да му се опрости тој рекол за 200 ден. ќе играм ако треба кога ни беше најтешко :)
За управата непрашуј:pos:подобро по пп да ти пишем;)инаку еве и ја ќе играм за 200 ден само нека ме зема у прв тим:)едноставно дечкото е мн слаб и мислим дека ќе треба да го пушта да си ја бара среќата на друго место.

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
Управата ни е најјака бе :) Препорука никад да не пеемо Управа Педери :pos:

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Ме интересира дали имате некој повредени? Тој новиот напаѓач шо го зедовте (Александар мислам се викаше) ќе игра? Ги гледав Силекс со Охрид и буквално не направиа ниту една шанса, само се бранеа, а коефицент е прилично добар за вас 1.70.

Со среќа утре(денес). (y)

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
Ме интересира дали имате некој повредени? Тој новиот напаѓач шо го зедовте (Александар мислам се викаше) ќе игра? Ги гледав Силекс со Охрид и буквално не направиа ниту една шанса, само се бранеа, а коефицент е прилично добар за вас 1.70.

Со среќа утре(денес). (y)
Блашко Николовски беше повреден незнам дали почнал со тренинг Инаку да новиот напаѓач Александар се вика Стојановски ќе игра и со Турново играше ама не покажа ништо се надевам на победа денеска Поздрав :)

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
Павловиќ ќе брани :tapp: да се надевамо дека нема да му скокне топката... Инаку оптимист сум за утакмицава и очекуем победа!

Kajgana Shop

На врв Bottom