Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
Немора да значи бе ако отишол и одма да се плука по него бе.Па макар отишол и во градските ривали.Тие се професионалци од тоа живеат,еве 4 месеци плата не зеле.Сето тоа го прават за пари,му боли него за Војводи за Балисти.А оваа изјавава е страшно нешто,но прво видите да не ја испревртеа лочкиве.
Мене ме изнервира што се шитна за паре и тоа кј нашиот најголем ривал... зарем Ненад заборави пред 10 године што се дешаваше во Тетово и во неговото село ? забрае ли што се скандира од неговата армија ... како ли се чуствува кој ќе се пее карпалак, вејце итн. Еее тоа е пичка продадена Го поштуевмо највише што се вика за него и живот ќе дадевмо ааа он гледај како ни врати

Инаку доста се замаравмо со ова копитово ...

Член од
11 мај 2011
Мислења
393
Поени од реакции
96
Има нешто ново околу спонзорот дали ќе го преземе некој или ќе се врати Брацо? :confused:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Дај ако знае некој нешто ново нека пише. Ја малку по малку губим надеж и мислим дека нема ни да платимо котизација годинава. Катастрофа.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
81
Поени од реакции
9
Дај ако знае некој нешто ново нека пише. Ја малку по малку губим надеж и мислим дека нема ни да платимо котизација годинава. Катастрофа.
izvinete sto se mesam vo temava...no!! neli recevte deka teteks ima naviaci, i tie nema da dozvolat da se vrati braco???? ako gresam izvinite...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Боже, со кого го делимо воздухов. Ајде ви ја затворија темата, најди некој друг форум. Само гледај некој кај што има луѓе со ниска интелегенција (по можност у минус да им влага), за да можете да се разберете.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
81
Поени од реакции
9
nasiot fan klub se zatvori, zasto se pikaa detista kako tebeee sto imat po 14 15 godine....no ti taka si rekol deka teteks ima naviaci i nema da dozvolat da se vrati braco bla bla bla......no sepak jas sum so niska intelegencia zato ne gi razbiram rabotive sto da praemo.........

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Тоа што сум рекол дека не го сакам Брацо назад, е мој личен став. А и многу други размислуваат како мене. Што не е јасно у тој пост?

Иначе ти според постојве ми личиш на дете од 13 године, и незнам што уопште се расправам со тебе. Кажи што не ти беше јасно у постот и не коментирај више овде.

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
nasiot fan klub se zatvori, zasto se pikaa detista kako tebeee sto imat po 14 15 godine....no ti taka si rekol deka teteks ima naviaci i nema da dozvolat da se vrati braco bla bla bla......no sepak jas sum so niska intelegencia zato ne gi razbiram rabotive sto da praemo.........
Вашиот фан клуб се затвори зошто не знаете да комуницарите па сеа си дошол на нашиов фан клуб да мрсиш ...

Член од
11 мај 2011
Мислења
393
Поени од реакции
96
Ништо ново во Тетекс останува и натаму енигмата дали ќе се изнајде спонзор и дали клубот воопшто ќе постои и ќе се натпреварува во најелитното фудбалско друштво во земјата. Засега барем така стојат работите, зашто неизвесноста останува присутна и покрај обидите и најавите дека има тројца заинтересирани менаџери кои би се нафатиле да го спонзорираат клубот. Од тројцата се споменуваа и нашинец од Америка, но од негово влегување во клубот нема ништо, дециден е во информацијата, шефот на стручниот штаб на Тетекс, Тони Јакимовски, кој засега, е и единствениот сигурен сегашен и иден кормилар. Исто така, заинтересираност пројавил да го спонзорира фудбалскиот клуб Тетекс уште еден бизнисмен од Америка, но негово дефинитивно изјаснување сеуште нема. Донекаде, и поранешниот спонзор Брацо, не е конкретно определен дали и натаму ќе спонзорира дел или, пак, целосно ќе се реши да го преземе Тетекс. Се е во неизвесност, вели Јакимовски, кој од вчера требаше да ги има и на прва прозивка фудбалерите по летната пауза. Останува сега од сабота официјално да се стартува со подготовките, но под голем знак прашалник?. Што се однесува, пак, до фудбалскиот потенцијал, тој е максимално осипан, односно повеќето од половината стандардни првотимци го напуштија Тетекс и заминаа во други клубски средини. Единствено барем засега верни на тетовските плаво бели остануваат: Урошевиќ, Радоњиќ, Ѓорѓевски, Марко Јовановски, Наумовски, Павловиќ и Мирослав Јовановски, кој покрај желбата да ги брани боите и натану на матичниот клуб Тетекс, сепак, по се изгледа и тој бара иднина во друг клуб, вели Јакимовски. Преодниот рок за фудбалерите, инаку, трае до 15 јули, а дотогаш има време да се изнајдат и соодветни фудбалски имиња како замена на оние кои што отидоа, како и доволно време за спроведување на подготоките и настап во првата лига, која стартува на 30 јули, но сето тоа е оптоварено и под знак прашање со дефинирањето на состојбите во клубот. Сепак, сабота не е далеку, па да се надеваме дека дотогаш ќе биде симнато од дневен ред ова прашање, оптимист, но и резигниран е во информацијата Тони Јакимовски. :(
--- надополнето: Jun 22, 2011 11:40 AM ---
Дали има крај на кризата во Тетекс у П.М :unsure:

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Јас мислам дека Брацо во 5 до 12 ќе го превземе клубот со сите свои пулени и не губете надеж само позитивно размислувајте !!! :) Поздрав

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Miki Jovanovski i oficijalno u Skendija, a najnova vest e deka dogodina nazalost ce igramo vtora liga. Denojve treba da se sluci fuziranje so Vardar ili potocno da mu go otstapimo mestoto na Vardar, i klubot se vraka vo sopstvenost na fabrikata. Isto take treba da se napomene deka najverojatno niso ne bidna so sponozorot od SAD poradi lakomosta na "upravata" na Teteks t.e barale pare i za niv i sponzorot od SAD videl so kogo si ima rabota i zatoa i zaminal. A mozno e da se zemeni pare od Vardar samo da se izbrka sponzorot od SAD i klubot da se najde u bezizlezna situacija i normalno Vardar da iskoristi, ako e napraeno ova GOSPOD NEKA IM VRATI na grobarite na Teteks t.e momentalnata uprava :mad:

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Хмм.. џоле пак спонзорр? :mad::mad: Заради него гниевмо 16 године у втора лига иако секоја година имавмо тим за прва лига, тој на крај ги продаваше утакмицете само за да не влеземо :( и тоа играа све наши деца без ниту еден играч од друг град, е тие играа со срце... Овој пак да биде НЕ !! Иначе не се сите од управата ако збориш дека таке било, барем ја знам некој што стварно го сакаат Тетекс, ама поголемиот дел како што е Гризли се вистински мајмуни ! Ако е вистина за ова со Вардар како прво мие нема да пуштиме така да биде, а верувам дека и Комити имаат ист став како нашиот...
Значи и Мики заминал у шкендија, браво Мики браво...

Kajgana Shop

На врв Bottom