Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Кој сака да иде за струмица нека иде до амнезија и нека се запише:helou:

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
ке има сигурно идење? кажи и детали што како кога ако се иде.
Епа излеа сигурно ќе се иде чим се праа списоци,мене ме запишаја другари па незнам што точно како...идите запишитесе па ќе ви кажа.

Член од
2 јули 2009
Мислења
230
Поени од реакции
0
идење ќе има сигурно свите што сакаа да ида нека се запиша у амнезија

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.627
Поени од реакции
1.179
Него, читам прееска за Африканецов, имал 28 године, малу ми е сумлива работава, дан има појќе заш тиа ги крија годинете:pos2:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.902
Поени од реакции
73.100
само едно ке кажам навивачка група Чкембари направи најпоке гостувања дсега сезонава и некој не излезен од то селото да ми кажва ддека е излишено да се споредвате вие со нас во право е не сте ни блиску џабе толку курчење и да не арчете тастатура на мене оти ни јас не планирам на вас чиао
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::
Дури 0 гостувања направија сезонава :pos: Ај со среќа во недела :wink: Него што играч е овој бе?? Настапувал во екипи од Фарските Острови:pos:

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::
Дури 0 гостувања направија сезонава :pos: Ај со среќа во недела :wink: Него што играч е овој бе?? Настапувал во екипи од Фарските Острови:pos:
pa ima igrano i u gent i na kipar i grcka, ima i 1 nastap za reprezentacija, pa ke go vidimo nareden vikend protiv sileks kako ke se pokaze.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.902
Поени од реакции
73.100
pa ima igrano i u gent i na kipar i grcka, ima i 1 nastap za reprezentacija, pa ke go vidimo nareden vikend protiv sileks kako ke se pokaze.
Како што гледам играл за Докса?? Таму поминаа доста од нашиве фудбалери. Да не го препораал некој :)

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
Како што гледам играл за Докса?? Таму поминаа доста од нашиве фудбалери. Да не го препораал некој :)
igral za doksa od kapadokia, od kipar, ne u grckata doksa od drama. nemam pojma koj go preporacal, ama demek trebalo u 2 liga na anglija da ide, ama tamu zavrsil preodniot rok i dosol u teteks do leto, pa na leto u anglija ke ide, taka pisuvase u mak sport, sto ne veruvam deka e vistina.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Го видов вчера вечер у амнезија, висок мама му е*ем :):) Ќе видимо како ќе се покаже.

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
само едно ке кажам навивачка група Чкембари направи најпоке гостувања дсега сезонава и некој не излезен од то селото да ми кажва ддека е излишено да се споредвате вие со нас во право е не сте ни блиску џабе толку курчење и да не арчете тастатура на мене оти ни јас не планирам на вас чиао
Aj daj edna slika od godinasnive vasi gostuenja, nemora pojce samo edna slika

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.500
Поени од реакции
28.928
Aj daj edna slika od godinasnive vasi gostuenja, nemora pojce samo edna slika
Ако 2012 е крај на светот сите у битола тиа се 20 години наназад па ќе живееме уште 20 години:pos2::pos2::pos2:
Колку гостувања направивте бе?Тумбе кафе ви е домашен а не гостински терен!:vozbud:
Ве чекаме во недела!
Иначе со среќа следната утакмица па и ајде да го видиме тој што играч ви е да се надеваме не е некој балетан:helou:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.627
Поени од реакции
1.179
Дај не му обраќајте внимание на пЕнистерецов, остајте го нека живи у филм :toe:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Слушам за утре имало многу пријавени за у Турново а? Ајде ајде, барем да не израдуаа играчиве :)

Kajgana Shop

На врв Bottom