- Член од
- 27 август 2009
- Мислења
- 899
- Поени од реакции
- 158
Кој сака да иде за струмица нека иде до амнезија и нека се запише:helou:
ке има сигурно идење? кажи и детали што како кога ако се иде.Кој сака да иде за струмица нека иде до амнезија и нека се запише:helou:
Епа излеа сигурно ќе се иде чим се праа списоци,мене ме запишаја другари па незнам што точно како...идите запишитесе па ќе ви кажа.ке има сигурно идење? кажи и детали што како кога ако се иде.
:само едно ке кажам навивачка група Чкембари направи најпоке гостувања дсега сезонава и некој не излезен од то селото да ми кажва ддека е излишено да се споредвате вие со нас во право е не сте ни блиску џабе толку курчење и да не арчете тастатура на мене оти ни јас не планирам на вас чиао
pa ima igrano i u gent i na kipar i grcka, ima i 1 nastap za reprezentacija, pa ke go vidimo nareden vikend protiv sileks kako ke se pokaze.:
Дури 0 гостувања направија сезонава Ај со среќа во недела :wink: Него што играч е овој бе?? Настапувал во екипи од Фарските Острови
Како што гледам играл за Докса?? Таму поминаа доста од нашиве фудбалери. Да не го препораал некојpa ima igrano i u gent i na kipar i grcka, ima i 1 nastap za reprezentacija, pa ke go vidimo nareden vikend protiv sileks kako ke se pokaze.
igral za doksa od kapadokia, od kipar, ne u grckata doksa od drama. nemam pojma koj go preporacal, ama demek trebalo u 2 liga na anglija da ide, ama tamu zavrsil preodniot rok i dosol u teteks do leto, pa na leto u anglija ke ide, taka pisuvase u mak sport, sto ne veruvam deka e vistina.Како што гледам играл за Докса?? Таму поминаа доста од нашиве фудбалери. Да не го препораал некој
ХЕХЕ ЗАМИСЛИ ГО КИКИРИК ПОКРАЈ НЕГОГо видов вчера вечер у амнезија, висок мама му е*ем Ќе видимо како ќе се покаже.
Aj daj edna slika od godinasnive vasi gostuenja, nemora pojce samo edna slikaсамо едно ке кажам навивачка група Чкембари направи најпоке гостувања дсега сезонава и некој не излезен од то селото да ми кажва ддека е излишено да се споредвате вие со нас во право е не сте ни блиску џабе толку курчење и да не арчете тастатура на мене оти ни јас не планирам на вас чиао
Ако 2012 е крај на светот сите у битола тиа се 20 години наназад па ќе живееме уште 20 години:pos2::pos2::pos2:Aj daj edna slika od godinasnive vasi gostuenja, nemora pojce samo edna slika