Фан Клуб: Србија

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.252
Поени од реакции
46.632
..............не ми е јасно како може да НАВИВАШ за други репрезентазици земји(да имаш сипматии ОК,да си ја ставил на спортска ОК,жена ти е од таму ОК) кога си ИМАШ СОПСТВЕНА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА.....да си Палестинец,Курд,Тибетќанец итн(кои немаат сопствени репрезентации) ќе те разберев да НАВИВАШ за сосема трета земја....ова вака мене ми нема смисла:toe:
Де бе човек, на фан клуб Италија си ги читал некогаш ? За време на ЕП сечеа вени па коинциденција или не, на никого истото не им сметаше, дај олабавете веќе од оваа дискусија, тргнати се тие што провоцираа и мешаа политика од темава и тоа е тоа, нека се продолжи со главната тематика, се останатое офтопик .
Кога Турција израмни против Хрватска на ЕП кренав цел кафич во воздух, навивав за нив и навивам у принцип за нив на големите наптреварувања ( на наредново нема зашто не се пласираа ), тоа демек ме прави помалце македонец од тебе и останатите ? Не бе, грешка си, али тоа што веќе 20 години сме на некое т.н. фудбалско дно си го прави своето .
Еве ти еден типичен пример, хрвати ни се чудат како може во наша земја да навиваме за нив на ЕП или СП, тоа им беше ептен чудно, исто и за Италија се чудеа, Србија и останатите али она фудбалско скалило на кое сме во моментов си го прави своето, они никогаш не биле на истото и едноставно не знаат како е :) . Спорт е, симпатии, навивање, нема ништо лошо во истото, удрете една граница, бариера помеѓу спортот и политиката, редно е . :smir:
........за себе збориш и за таквите како тебе-навивате за Јуве,Интер,Барса,Ман Јун( вие си мислите дека навивате за нив) само се прашувам колку пати имате отидено на нивна утакмица..............се разбира НИЕДНАШ
Е баш за ваквите малоумни ставови мислев, сеа и тоа што за Интер навивам ти смета, убаво реков, 21 век, соочи се со реалноста и прекини со офтопиците, врска си немаат со темава .

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Честито пласман на светското за сите оние кои навиваат за Србија, ма да криво ми е вака кога ќе видам Србија и Босна на светско, а Македонија не

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Аха значи ја ако навивам за Италија ширам Итализам и тоа е лошо по мојата репрезентација.Дај бе не бидете смешни бе,срамота е бе,колку сте само плитки и мешате жаби и баби кај што не треба!Искомлексирани
....прочитај го уште еднаш мојот пост,дали некаде напишав дека шират нешто............повеќе вие сте ми смешни кои не можете на едно просто прашање да одговорите:ЗАШТО мора да НАВИВАМ за друга репрезентација КОГА ИМАМ СВОЈА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА???????

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Честито пласман на светското за сите оние кои навиваат за Србија, ма да криво ми е вака кога ќе видам Србија и Босна на светско, а Македонија не
Епа брат убаво реше Syn погоре!Македонија е на едно статус кво ниво кое не мрда со години наназад!Или поточно на фудбалско дно што се однесува до светски фудбал!Честитки пред све за Босна која изигра фантастично у овие квалификации.

Член од
27 април 2009
Мислења
177
Поени од реакции
22
....прочитај го уште еднаш мојот пост,дали некаде напишав дека шират нешто............повеќе вие сте ми смешни кои не можете на едно просто прашање да одговорите:ЗАШТО мора да НАВИВАМ за друга репрезентација КОГА ИМАМ СВОЈА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА???????

Па кога имаш своја репрезентација,зошто сега не си на стадион па да ја бодриш и дадеш подршка,него си тука на форумов и само провоцираш и полн си со омраза.

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Де бе човек, на фан клуб Италија си ги читал некогаш ? За време на ЕП сечеа вени па коинциденција или не, на никого истото не им сметаше, дај олабавете веќе од оваа дискусија, тргнати се тие што провоцираа и мешаа политика од темава и тоа е тоа, нека се продолжи со главната тематика, се останатое офтопик .
Кога Турција израмни против Хрватска на ЕП кренав цел кафич во воздух, навивав за нив и навивам у принцип за нив на големите наптреварувања ( на наредново нема зашто не се пласираа ), тоа демек ме прави помалце македонец од тебе и останатите ? Не бе, грешка си, али тоа што веќе 20 години сме на некое т.н. фудбалско дно си го прави своето .
Еве ти еден типичен пример, хрвати ни се чудат како може во наша земја да навиваме за нив на ЕП или СП, тоа им беше ептен чудно, исто и за Италија се чудеа, Србија и останатите али она фудбалско скалило на кое сме во моментов си го прави своето, они никогаш не биле на истото и едноставно не знаат како е :) . Спорт е, симпатии, навивање, нема ништо лошо во истото, удрете една граница, бариера помеѓу спортот и политиката, редно е . :smir:
Е баш за ваквите малоумни ставови мислев, сеа и тоа што за Интер навивам ти смета, убаво реков, 21 век, соочи се со реалноста и прекини со офтопиците, врска си немаат со темава .
не се само хрватите ТУКУ СИТЕ НИ СЕ ЧУДАТ како може да НАВИВАШ(тоа вие го викате дека навивате) за ДРУГА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА:tapp:.која политика ја бараш во темава не ми е јасно...не викам дека некој италијанец,хрват,англичанец има СИПМАТИИ кон Македонската репрезентација(за одредена утакмица) но верувај тоа е само заради тоа што или има луѓе од тука што ги познава,оженете е со Македонка,бил тука па му се допаднало тоа итн значи ЈА СИМПАТИЗИРА нашата репрезентација на тој фудбалски натпревар...........
.да 21 век е,ја гледам реалноста и се смеаам како може такви глупости да пишуваш,дали во 90-те имало како тебе луѓе??/НЕ!!! зашто тогаш си навивале за Македонска репрезентација и за Македонски клуб.........НАВИВАЛЕ.............не го оспорувам фактот дека тие симптатизирале странски клубови,но додека имам нешто во мојата земја не гледам зашто по туѓо да посегнувам:uvo:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.252
Поени од реакции
46.632
Нека отиде Македонија на СП или ЕП бар една година и друга слика ке гледаш во оваа земја, моменталното фудбалско дно си го прави своето, разбери, ти реков, иди у Хрватска и види дали некој од таму навива за друга земја, или симпатизира, исто ти е .
Од кога знам за себе луѓе кинеле живци за други земји на големите натпреварувања, се си има свое Јас, кај нас тоа '' Јас '' ти е моменталната фудбалска ситуација која отсекогаш егзистирала во земјава, дури сега е и уште полоша што е чудно, 21 век а ние одиме назад, порано Вардар - Силекс, Вардар - Пелистер, Вардар - Слога стадионот крцаше, преку 15 000 одеа на натпревар, Запад беше полн, сега едвај до пола Запад само се полни, Се останато е празно, зашто ? Зашто народот сака да гледа Фудбал, а не пародија на тој спорт . :wink:

И дај, ја отеравме темава во друга насока, нема смисла, истиов муабет важи и за другите фан клубови од репрезентациите, реков, случајно или не, за време на ЕП првенство кога сечеа вени на фан клуб Италија истото на никој не му сметаше, така да олабавете од хејтања на темава . :smir:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
ние македонците може само да ни биде вака криво и да се караме по форумите зошто некој навивал за Србија,Босна или Италија но останува фактот што еве веќе со Босна сите балкански репрезентации а и нивните фанови имат осетено голем настан од типот Светско или Европско првенство, мислам дека тоа попрво ќе го стори и Црна Гора од нас, па потоа немој да се чудите ако се отвори и фан клуб Црна Гора на овој форум:toe:

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Па кога имаш своја репрезентација,зошто сега не си на стадион па да ја бодриш и дадеш подршка,него си тука на форумов и само провоцираш и полн си со омраза.
.......не си помислил НЕКОГАШ дека има и луѓе кои работат и недели-2 и 3 смена????????си помислил ЗАШТО ти не си на Стадион????па по се изгледа зашто МК не игра со Шпанија,Холандија,Англија итн :tapp:

Член од
27 април 2009
Мислења
177
Поени од реакции
22
.......не си помислил НЕКОГАШ дека има и луѓе кои работат и недели-2 и 3 смена????????си помислил ЗАШТО ти не си на Стадион????па по се изгледа зашто МК не игра со Шпанија,Холандија,Англија итн :tapp:
Момче јас колку имам утакмици гледано на МК во живо, ти толку немаш на тв гледано. А ако си на работа,нели треба да работиш,а не да попуваш по форумов и да се правиш најпаметен.

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Нека отиде Македонија на СП или ЕП бар една година и друга слика ке гледаш во оваа земја, моменталното фудбалско дно си го прави своето, разбери, ти реков, иди у Хрватска и види дали некој од таму навива за друга земја, или симпатизира, исто ти е .
Од кога знам за себе луѓе кинеле живци за други земји на големите натпреварувања, се си има свое Јас, кај нас тоа '' Јас '' ти е моменталната фудбалска ситуација која отсекогаш егзистирала во земјава, дури сега е и уште полоша што е чудно, 21 век а ние одиме назад, порано Вардар - Силекс, Вардар - Пелистер, Вардар - Слога стадионот крцаше, преку 15 000 одеа на натпревар, Запад беше полн, сега едвај до пола Запад само се полни, Се останато е празно, зашто ? Зашто народот сака да гледа Фудбал, а не пародија на тој спорт . :wink:

И дај, ја отеравме темава во друга насока, нема смисла, истиов муабет важи и за другите фан клубови од репрезентациите, реков, случајно или не, за време на ЕП првенство кога сечеа вени на фан клуб Италија истото на никој не му сметаше, така да олабавете од хејтања на темава . :smir:
да отиде тоа ќе биде друга слика!!!!!се сложувам со тоа....но дали не мислиш дека е доста со тие глупости НЕМА ФУДБАЛ НЕМА ПУБЛИКА,.....дали не сте помислиле дека ако ИМА ПУБЛИКА Ќе ИМА И ФУДБАЛ?????????ние се сакаме некој друг да ни каже и да ни направи нешто добро,ЗАШТО ЕДНАШ ЗАСЕКОГАШ не си ги преземем работите во свои раце............кога ќе има публика на стадион и самите инвеститори ќе дојдат:toe:
.не само во Хрватска туку секаде е така..........СЕКОЈ СИ НАВИВА за сопстената репрезентација....а за симпатизирање ти објаснив во претходните постови што како и зашто(поврзаност со одредена земја,фамилијарно,патувачко искуство,работење во таа земја итн):smir:

Момче јас колку имам утакмици гледано на МК во живо, ти толку немаш на тв гледано. А ако си на работа,нели треба да работиш,а не да попуваш по форумов и да се правиш најпаметен.
...............немој не ме радуј:baeh:......па не знаев дека работам кај татко ти во фирма па толку да се лутиш што ќе закаснам

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
абе дечко животот не е така розов, па секој неможе да си дозволи да оди на секој натпревар на стадион и да ја бодри нашата репрезентација, ти можеби имаш пари и секогаш да си слободен да одиш на натпревар но некој мора да сработи за да ја плати таа карта за натпревар, а можеби и од премногу работа ќе нема ни време за тоа
и јас имам желба да одам да ја гледам Рома на Олимпико ама...

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Видео од сите голови постигнати вчера...

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
..............не ми е јасно како може да НАВИВАШ за други репрезентазици земји(да имаш сипматии ОК,да си ја ставил на спортска ОК,жена ти е од таму ОК) кога си ИМАШ СОПСТВЕНА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА.....да си Палестинец,Курд,Тибетќанец итн(кои немаат сопствени репрезентации) ќе те разберев да НАВИВАШ за сосема трета земја....ова вака мене ми нема смисла:toe:
Vidi druze ja navivam za Srbija ne deka sum ja stavil na sportska ili nesto sl. tuku deka sum pola Srbin i Srbija e moja tatkovina isto kolku i Makedonija.

Kajgana Shop

На врв Bottom