- Член од
- 30 јуни 2007
- Мислења
- 1.775
- Поени од реакции
- 23
:pos2::pos2::pos2::pos2: тој е. дан дал гол? како изиграл?па излеа не сум 100% сигурен само ми кажаа дека го стаеле прва постава и се повредил а не тренирал едно 15 дена
:pos2::pos2::pos2::pos2: тој е. дан дал гол? како изиграл?па излеа не сум 100% сигурен само ми кажаа дека го стаеле прва постава и се повредил а не тренирал едно 15 дена
slavija pobedila 1-0.незнам не бев да ја гледам туку ми кажаа на моб
сеа чекам да дојде на мсн па да го прашам
наредно коло славија гостува во волково со истоимената екипа.
и ако знае некој резултат што напраеле овие две екипи прошлата утакмица?
грешка си брат.slavija pobedila 1-0.
go smeniv postot. toa e rez od prvata utakmica protiv volkovo, neli prasuese kolku zavrsila.грешка си брат.
2-0 победиле сеа ми кажаа тој “баксузот“ нека не ми се љути!:smir::smir:
ааа да да.океј грешка мојаgo smeniv postot. toa e rez od prvata utakmica protiv volkovo, neli prasuese kolku zavrsila.
па ќе изиграат добро когај зедоја добри и квалететни играчи и за ѓабе газдата не ги носеше на припреме два пута у негорски бањи на припреме не била победа што е прволигаш а славија била два пута на припреме.Славија - треска шишево
2 : 0
може ке биде оваа година да влеземе у втора лига ама тешко. mалце бодови имаме до сеа. Оваа утакмица ја изиграа најдобро до сеа. барем ја што сум ги гледал. Прекрасни пасови и добра реализација. БРАВО SLAVIJA
Славија - треска шишево
2 : 0
може ке биде оваа година да влеземе у втора лига ама тешко. mалце бодови имаме до сеа. Оваа утакмица ја изиграа најдобро до сеа. барем ја што сум ги гледал. Прекрасни пасови и добра реализација. БРАВО SLAVIJA
а кој е тој деветката што се повредил мислим како се вика?Brate ne se sekiraj vlaga Slavija sigurno u 2 liga i priznaj devetkata sto se povredi najdobar a))))))))))))))))))
навијачиве ида на утакмици?Ајде Шумари навивајте за Славија и заедно освојуваме 3 та лига.
samo 1-1.Што направи денес Славија ???