Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Хелоу на сите хехе, изивинете шо пишам покасно, ама не бев присутен во државата и затоа.
Ова што се случува во Реал не мириса на убаво, пораз од некој анонимци, Реал унион, кикс со Алмерија, дебакл со Јувентус, повреди, расправии. Зарем не мириса на почеток на кризи или веќе во навлезена криза. Дај Боже да грешам и се да биде заборавено по 2-3 добри партии, како само еден лош сон.
Многу ме изнервира играта против Јуве, изигравме послабо отколку во Торино, а сега и Ван Нистелрој е сериозно повреден и во нападот кој, мене ли ќе ме викнаат да играм :pos2:. Добро е барем од една страна ова ќе им удри во глава на управата и ќе им текне дека повеќе од потребно беше ангажман на квалитетен напаѓач во летниот период, а не се фатија за Роналдо како слеп за стап, но се плашам да не биде касно, дали со ваков напад минусиран со би рекол моментално најквалитетниот на таа позиција во Реал, ќе успееме барем да бидеме на првите две места до крајот на полусезоната?

Играта со Јуве посебно нема да ја коментирам, јасно е дека Гути треба да седи повеќе на клупата.
Очекувам победа против Малага. :smir:

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Многу слабо оваа година!:tapp:
Уште не сме до полусезона, а вие уште сега се откажувате од титулата, јасно ми е и мене дека во клубот ја нема таа хармонија која постоеше до скоро време, разберете и нашиот тим е составен од живи луѓе, а луето грешат, не се семоќни.
Во клубот имаме многу повредени играчи, имаме дефицит на напаѓачи, фудбалерите не се во посакуваната форма. Разберете овој период ќе помине и повторно ќе се радуваме на освоените титули. Шустер е серизон и човек со цврст карактер, уште по поразот од Јуве се свика кризен состанок, да се објасни кој е Реал Мадрид и какво е значењето да се биде негов играч. Моралот ќе се врати со победа уште во наредното коло со Малага.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
За утре е повикан и Буено па се надевам ќе покаже и тој нешто.

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Касиљас; Рамос, Канаваро, Хајнце, Марсело; Гути, Гаго, ВДВ, Снајдер, Игуаин и Раул. (според АС)

Ххххх, според АС нема ни Дренте да игра. Не ми се верува ова, да играме по страните со играчи кои не се крила, ВДВ и Снајдер...премногу ќе биде. Мислам дека место Гути ВДВ ќе игра во средина, а лево ќе биде Дренте, зошто средниов ред со ваква формација нема логика. + и Метцелдер би сакал повеќе да игра од Хајнце...

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Леееј Гути пак ке игра и Раул не ми се верува :zid:

Марсело на гоал пишува дека ке игра лево крило. Разара.
И Апел до одбраната ако читаат: Аман клин шит извадете веќе еднаш

Guti will be one of the notable absences on the eleventh day to present Real Madrid tonight. Schuster will leave the midfielder on the bench.
ЈЕЕЕЕЕ Брао Шустер, остај го нека скапе на клупа.
МАРКА

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Реков јас не ми се верува и Гути да игра. Едноставно на средина да играме со 4 играчи кои играат околу центарот на теренот, ќе се гушат само и нема никаков резултат да донесе. Не ми се верува Марсело да игра лево крило, ВДВ иде во средина а Дренте иде лево, Марсело ќе си остане лев бек. Само кој ќе го трпи пак Хајнце незнам...

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Некни сонував Барселона - Реал завшило 4-5 за Реал!? и тоа се сеќавам и раул даде гол :salut:

Г

Грејвдигер

Гостин
Некни сонував Барселона - Реал завшило 4-5 за Реал!? и тоа се сеќавам и раул даде гол :salut:
:pos2::vozbud: Камо така да излезе, как шо си сонувал ти :)

Вечер мора да ги згазиме на Малага, редно е више да ни тргне и мислам дека ќе пукне ПЕТАРДА вечер...

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
вечер шо ке ја згазиме малага ке ја згазиме .. мора вечерва да ни тргне..без Нистелрој тешко ке иде...ама мора да се тепа..:) ФОРЦА РЕАЛ

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
вечер шо ке ја згазиме малага ке ја згазиме .. мора вечерва да ни тргне..без Нистелрој тешко ке иде...ама мора да се тепа..:) ФОРЦА РЕАЛ
Добредојде :helou:

Ај бе за Малага ли ќе се жалиме на повредени играчи, нив ако не ги тепаме за кај сме :)

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
не ги потценувајте екипите...:smir: а инако нормално дека ке тепаме :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom